Prøv vores nye app

Vuelta a España 2021 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

 

1. præmie: Python Pro hylder Vuetalen-vinderen!

Python Pro hylder vinderen af Vuelta-spillet og leverer en racercykel til en værdi af 22.490 kroner, som bliver samlet af en Python Pro forhandler.Om racercyklen Python Aero-1 (Størrelse Medium)
Godkendelser: UCI godkendt
Stel: Python AERO-1 extreme aero, carbon monocogue, internal cable routing.
Forgaffel: Python AERO-1 full carbon
Konstruktion: One piece monocogue støbning.
Lakering: UD finish. Mat silk soft.
Sadelpind:  Python AERO-1 full carbon
Styr: Alu
Frempind: Alu
Hjulsæt: Shimano WH-RS100 alu
Styrbånd: Sort gel/corck
Kranksæt: Shimano FC-R7000
Krankboks: Shimano BB86
Forskifter: Shimano FC-R7000, 11-speed
Bagskifter: Shimano FC-R7000, 11-speed
Kassette: Shimano CS-R7000, 11-speed
Skiftegreb: Shimano ST-R7000 Sti, 11-speed
Bremser: Shimano BR-R7010 direct mount bremser.
Bemærk – pedaler medfølger ikke!

Vejledende udsalgspris inklusion den færdigsamlet hos Python Partner: 22.490 kroner

 

OBS: Cyklen sendes ikke, men skal hentes hos en Python forhandler.

 

2.-5. præmie: Ventral Spin hjelm fra POC - værdi 2399,- 

 

 

Farve: Hvid
Størrelse: M: 54-59 cm (250 g), L: 56-61 cm (270 g)
Ventral Spin er designet til at luften føres igennem hjelmen fremfor rundt om hjelmen. Dette forbedrer de aerodynamiske egenskaber.


OBS: Vinderne af hjelmen kan ønske blandt de viste størrelser, men vi kan desværre ikke garantere, at vi kan efterkomme alle ønsker om størrelser.

 

6.-7. præmie: POC solbrille CRAVE - værdi 1799,- kroner

 

 

Farve på stel: Sort
Linser: Violet/Silver Mirror
En letvægtsbrille med UV beskyttelse. Brillernes næsestykke sørger for, at bliver siddende også når de bliver våde. Rammens konstruktion sikrer ventilation, så brillerne ikke dugger. Linsen er overfladebehandlet, så vand og snavs perler af.


8.-10. præmie: POC solbrille AIM - værdi 1699,- kroner

 

 

Farve: Sort
Linser: Violet/Gold Mirror
Maximer dit synsfelt med AIM solbrillerne. En letvægtsbrille med UV beskyttelse. Brillernes næsestykke sørger for, at bliver siddende også når de bliver våde. Rammen er designet halvåbent uden kant i bunden af linsen, hvilket udvider synsfeltet.

 

11.-13. præmie: Sportsbuddy Veryfit Sport - værdi 1199,- kroner 
 

Bluetooth sportsur med særlige sportsprogrammer til blandt andet Cykling, løb og hiking. Få alle de nødvendige informationer direkte på displayet på dit håndled. Uret er lavet i rustfrit stål og har udskiftelige gummiremme.

 

Uret er støv- og vandtæt. Uret har indbygget elektronisk kompas, indbygget GPS-tracker og lang batteritid. Uret har forskellige brugerflader, så du kan personliggøre urets udseende. Afhængig af brug og indstillinger, kan batteriet holde strøm i 15 dage. Bruger du blot uret til armbåndsur, kan det holde strøm i op til 40 dage. 

 

I uret får du skridttæller, kalorieforbrug, puls, tid og dato. Du kan tilslutte din telefon til uret og få notifikationer fra telefonen direkte på displayet.

 

14. præmie: Sportsbuddy Veryfit Smart - værdi 999,- kroner

 

 

14 sportsprogrammer og smartphone app. Stor og flor farveskærm med touch og ridsesikkert Gorilla glas. Indeholder også de basale funktioner som skridttæller, kalorieforbrændning, søvntracker og pulsmåler samt vejledning til meditatin og vejrtrækningsøvelser.

 

Sportsgrogrammerne har funtioner til cykling, løb, trekking, yoga og fittness. Uret er moderne og har en større skærm end almindelige aktivivtetesure. Uret kan kobles til din telefon, så du får telefon notifikationer direkte på urets display på dit håndled.

 

Uret har forskellige brugerflader, så du kan personliggøre urets udseende. Når batteriet er løbet tør for strøm skal det kun lades i 2,5 time og kan herefter bruges i op til 10 dage, alt afhængig af brug.

 

15. præmie: Citytaske fra Lucleon i brunt læder - værdi 998,- kroner

 

 

Crossbody taske i brunt læder med udvendig lomme med lynlås.

 

16.-19. præmie: Brun computertaske i læder - værdi 950,- kroner

 


Flere forksellige invedige og udvendige rum med lynlås. Aftagelige strop, så den kan bæres over skulderen.
 

20. præmie: 80 Liter Duffel Bag fra POC - værdi 749,- kroner

 


Vandtæt sportstaske med flere indvendige og udvendige lommer med lynlås. Tasken har flere stropper og kan både bruges som rygsæk eller håndholdt sportstaske. Refleks logo på tasken for en bedre synlighed i mørket.


Mål: Højde 39 cm / Bredde 35 cm / Længde 69 cm

 

21. præmie: 25 liter dagsrygsæk fra POC - værdi 649,- kroner

 


Rygsækken holder indholdet tørt og sikkert med flere rum indvendig og udvendig. Lynlåsene er store, så du nemt kan åbne og lukke selv med handsker på.

 

Bunden er polstret for ekstra holdbarhed og der er et håndtag på toppen.  Refleks logo på tasken for en bedre synlighed i mørket.

 

22.-23. præmie: Sportsbuddy Wave W2 headset  - værdi 399,- kroner

 

 

Bestseller i 2012. Trådløse høretelefoner som er kombatible med alle bluetooth enheder. Ti skan let tilsluttes og du kan herefter lytte til dit musik mens du cykler. Høretelefonerne er uden ledninger og giver en større frihed til bevægelse.

 

Dette gør dem optimale til cykling, hvor du gerne vil have begge hænder fri. Du kan styre musikken direkte på headsettet, så du behøver ikke at have din telefon med til træning. Du kan også modtage telefonopkald via headsettet.

 

Der medfører 3 forskellige størrelser af øresnegle, samt ekstra ørepuder med skum. Høretelefonerne er lette at gave po og har indbygget batteri som oplades med det medfølgende ladekabel.

 

24.-27. præmie: Lucleon kortholder i brun læder værdi 349,- kroner

Kortholder i læder som lukkes med lynlås. Leveres i gaveæske

 

28.-31. præmie: Lucleon kortholder i sort læder - værdi 349,- kroner

 

 

Kortholder i læder som lukkes med lynlås. Leveres i gaveæske
 

32.-36. præmie: Lucleon gaveæske med kortholder i stål og armbånd med træperler - værdi 259,- kroner

 

                                                        

37.-40. præmie: Rabatkode på 250,- kroner til Feltet.dks webshop

Koden er gyldig til og med den 31. december og kan ikke kombineres med andre koder. 

 

41.-75. præmie: Gratis hold til Feltet.dk Tour 2022 - værdi 89,- kroner

 

 

 

På hver etape af Vuelta-managerspillet vil vi hylde det bedste hold med en etapepræmie. Dagens bedste spiller vil modtage et sæt babushaka-dukker designet i Tour de France.

 


 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.


Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2021 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2021. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

                                         

TILMELD DIG VUELTA-SPILLET

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce