Prøv vores nye app

Baskerlandet Rundt 2024 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

7160 KR.

1. præmie 2291 kr.
2. præmie 1181 kr.
3. præmie 859 kr.
4. præmie 680 kr.
5. præmie 573 kr.
6. præmie 465 kr.
7. præmie 358 kr.
8. præmie 286 kr.
9. præmie 251 kr.
10. præmie 215 kr.

11.-25. præmie: Gratis hold til Giro d'Italia-managerspillet 2024

 

TILMELD DIT MANAGERHOLD

 

Startpuljen er på 5.000 kroner og vokser med 10 kroner per tilmeldt hold. der er pengepræmier til top 25.

 

Vi trækker lod om 10 x 1 årsabonnement til Motionsfeltet.dk's nye cykelmagasin, som udkommer først gang sidst i marts. Du kan se frem til at modtage fire eksemplarer af magasinet i løbet af 2024. 


Se mere om magasinet på magasin.motionsfeltet.dk

 

Lodtrækningspræmierne trækkes blandt alle, som deltager i spillet! Man deltager med et lod per hold. Så opretter man flere hold, så deltager man altså med flere lodder i lodtrækningspuljen.

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier.

Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2024 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ved pengepræmier indsættes pengene på din konto her på sitet, så kan du bruge pengene til kommende managerspil eller vælge at få dem udbetalt. 

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2024. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Managerspil

Tour de Suisse 2024
Tilmelding lukker om :
Criterium du Dauphine 2024
Tilmelding lukker om :
Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce