Prøv vores nye app

Giro-spillet 2022 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

32680 KR.

1. præmie 9804 kr.
2. præmie 4902 kr.
3. præmie 3268 kr.
4. præmie 2288 kr.
5. præmie 1961 kr.
6. præmie 1634 kr.
7. præmie 1307 kr.
8.-10. præmie 980 kr.
11.-12. præmie 654 kr.
13.-19. præmie 327 kr.
20.-25. præmie 163 kr.

26.-75. præmie: Gratis hold til Tour-managerspillet 2022

 

TILMELD DIG GIRO-SPILLET

 

 

Lodtrækningspræmier

Vind to VIP-billetter til Tour de France i Danmark - 11.050 kroner

Blandt ALLE som deltager i Giro-managerspillet trækker vi lod om 2 x VIP-billetter til 2. etape i Tour de France i Nyborg. I VIP-området vil du have adgang til en lækker sommerinspireret frokostbuffet, fri bar i øl, vin og vand, og du vil naturligvis kunne skåle i Tourens udvalgte champagne.

 

 

Du vil også have adgang til en reserveret tribune, hvorfra du kan se rytterne ankomme til målstregen, ligesom du vil kunne følge cykelløbet på anlagte storskærme. Billetterne har en værdi af 11.050 kroner - og det kan blive dine!

 

Se mere om at blive VIP i Tour de France

 

 

Vind signeret Kræftens Bekæmpelse trøje signeret af Michael Mørkøv (Størrelse medium)
 

 

Michael Mørkøv er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse. Sammen har de produceret en TRÆD TIL-cykeltrøje, som i forbindelse med Tour de France hylder alle hjælperytterne. Dem der sætter sig selv til side for at hjælpe andre i mål – uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb.

 

Du har nu mulighed for at vinde en TRÆD TIL-cykeltrøje med Michael Mørkøvs underskrift på brystet. Cykeltrøjen er i størrelse medium og er en first edition af den cykeltrøje, som fra 10. maj vil kunne forudbestilles på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

 

 

ETAPEPRÆMIER TIL ETAPEVINDERNE (ETAPENS BEDSTE HOLD)

 

Bemærk: Hver managerhold kan kun vinde et Discovery+ abonnement og bog. Så hvis et managerhold vinder mere end en etape under Giroen, så går præmien videre til nummer to osv., indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmierne.

 

 

Vind Rolf Sørensens nye bog "Tour de France"

Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i Feltet.dks webshop

 

 

Rolf Sørensen kørte Tour de France syv gange. Han kom i gult, styrtede, vandt etaper og bed skeer med Bjarne Riis i en voldsom kamp om danskernes gunst. Han lærte det inderste væsen af verdens største cykelløb at kende på godt og ondt.

 

I Rolf Sørensen præsenterer Tour de France tager Danmarks mest vindende cykelrytter og hans medvirkende Tour-hovedpersoner dig med på en forunderlig rejse helt ind i sjælen af det ikoniske etapeløb.

Med analyser, anekdoter og samtaler med en række af Danmarks største nuværende stjerner fortæller mangeårig tv-kommentator Rolf Sørensen også historien om, hvad der gør løbet så specielt - og hvordan danske ryttere kan komme til at præge det i mange år fremover.

 

 

KAN DU IKKE VENTE? KØB BOGEN MED 15% RABAT

 

 

Vind 3 måneders Discovery+

 Discoverys streamingstjeneste, Discovery+, sender alle Giro d'Italia etaper i fuld længde og uden reklamer. Læs mere og køb et abonnement under Giroen.

Hvis du laver det bedste hold på en af de 21 Giro-etaper, så vinder du et 3 måneders gratis abonnement på steamingstjenesten. Så nu kan se Tour de France og mange mange flere cykelløb. Se Feltet.dk livestream for løb, som Discovery+ dækker. Discovery+ er nemlig stedet for cykelfans, da de også sender "nørdeprogrammerne" Radio Tour med cykeleksperterne Brian Holm og Thomas Bay samt værten Peter Piil samt Cykelquizzen. 

Det med småt:

Vinderne vil modtage en voucher i starten af juni 2022. Hver voucher kan kun benyttes én gang. Voucheren kan ikke indløses, hvis du i forvejen har et betalingsabonnement på Discovery+. 

 

Voucher giver adgang til 90 dages gratis Discovery+. Du behøver ikke indtaste nogen kreditoplysninger, når du opretter abonnementet. Der er ingen binding.

 


TILMELD DIG GIRO-SPILLET

 


Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold.

Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

VIGTIGT OMKRING PRÆMIER OG VILKÅR

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 


Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

 

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce