Tour de France 2022 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

39736 KR.

1. præmie 7947 kr.
2. præmie 5166 kr.
3. præmie 3576 kr.
4. præmie 2782 kr.
5. præmie 2384 kr.
6. præmie 1987 kr.
7. præmie 1589 kr.
8.-10. præmie 1192 kr.
11.-15. præmie 795 kr.
16.-20. præmie 397 kr.
21.-30. præmie 199 kr.
31.-50. præmie 139 kr.

51.-100. præmie: Gratis hold til Vuelta a España managerspillet 2022

 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold

Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og betale for dem, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

 

Udover kontantpuljen så hylder Python Pro også vinderen af managerspillet med en lækker racercykel til en værdi af 36.990,00 kroner.

 

Vinderen af Tour de France-spillet vinder også en racercykel og scorer dermed jackpot. Python Pro hylder nemlig årets Tour de France-managervinder med en Envision racercykel med 12-Speed elektronisk geargruppe (Ultegra R8150/R8170 Di2) til en værdi af op til 36.990 kroner.


Bemærk cyklen leveres med aluhjul og ikke som på billedet! Vinderen kan selv bestemme størrelse (dog afhængig af lagerstatus) og farve. Skal afhentes efter aftale. 

Se mere om cyklen og den fantastiske præmie

 

 

Vind en signeret Vingegaard-trøje

Foto: AGU

 

Blandt alle dem, som ikke vinder en præmie, der trækker Feltet.dk lod om en signeret Jonas Vingegaard cykeltrøje. 

Læs mere om trøjen her
 

 

 

 

Bemærk: Hver managerhold kan kun vinde et Discovery+ abonnement og de to bøger. Så hvis et managerhold vinder mere end en etape under Tour de France, så går præmien videre til nummer to osv. indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmierne.

 

Følg med i, hvordan det går på de enkelte etaper her

 

Vind 3 måneders Discovery+

 Discoverys streamingstjeneste, Discovery+, sender alle Tour de France-etaper i fuld længde og uden reklamer. Læs mere og køb et abonnement under Tour de France. Fra den 30. juni har Feltet.dk et eksklusiv tilbud, hvor du kan få 50% på et abonnement i hele juli måned. 

Hvis du laver det bedste hold på en af de 21 Tour-etaper, så vinder du et 3 måneders gratis abonnement på steamingstjenesten. Så nu kan se Vuelta a España og mange andre løb. Se Feltet.dk livestream for løb, som Discovery+ dækker. Discovery+ er nemlig stedet for cykelfans, da de også sender "nørdeprogrammerne" Radio Tour med cykeleksperterne Brian Holm og Thomas Bay samt værten Peter Piil samt Cykelquizzen. 

 

Stemmer vender tilbage. Jørgen Leth vil igen være tilbage på skærmen under årets Tour de France på Discoverys kanaler. 


Det med småt:

Vinderne vil modtage en voucher i løbet af august 2022. Hver voucher kan kun benyttes én gang. Voucheren kan ikke indløses, hvis du i forvejen har et betalingsabonnement på Discovery+. 

 

Voucher giver adgang til 90 dages gratis Discovery+. Du behøver ikke indtaste nogen kreditoplysninger, når du opretter abonnementet. Der er ingen binding.

 

Etapevinderen får også 2 cykelbøger!

Rolf Sørensens nye bog "Tour de France"

Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i Feltet.dks webshop

 

 

Rolf Sørensen kørte Tour de France syv gange. Han kom i gult, styrtede, vandt etaper og bed skeer med Bjarne Riis i en voldsom kamp om danskernes gunst. Han lærte det inderste væsen af verdens største cykelløb at kende på godt og ondt.

 

I Rolf Sørensen præsenterer Tour de France tager Danmarks mest vindende cykelrytter og hans medvirkende Tour-hovedpersoner dig med på en forunderlig rejse helt ind i sjælen af det ikoniske etapeløb.

Med analyser, anekdoter og samtaler med en række af Danmarks største nuværende stjerner fortæller mangeårig tv-kommentator Rolf Sørensen også historien om, hvad der gør løbet så specielt - og hvordan danske ryttere kan komme til at præge det i mange år fremover.

 

 

KAN DU IKKE VENTE? KØB BOGEN MED 20% RABAT

 

Tour de France bag kulisserne

Da Cyrille Guimard mødte op til Touren i 1972, var han i topform. Guimard havde vundet pointkonkurrencen i alle de løb, han havde deltaget i: Midi-Libre, Dauphiné Libéré, Luxembourg Rundt, Fire dage ved Dunkerque. Og han havde også vundet i det samlede klassement i Midi-Libre og Tour de l’Oise. Kort sagt starten på en lovende karriere.

 Guimard erobrede den gule trøje foran Merckx, men måtte senere udgå med et skadet knæ. Og det blev begyndelsen på enden som rytter. I 1975 var det slut efter to blanke sæsoner med smerter og ingen resultater. Karrieren som legendarisk sportsdirektør kunne tage sin begyndelse.

 

KAN DU IKKE VENTE? KØB BOGEN MED 15% RABAT

 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene. 

 

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce