Prøv vores nye app

PostNord Danmark Rundt 2017

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Dette års PostNord Danmark Rundt står for døren. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et hold til Danmarks største sportsbegivenhed. Årets PostNord Danmark Rundt køres fra den 12-16. september. 

Du skal sammensætte et hold bestående af 8 ryttere ud fra de hold, som kører PostNord Danmark Rundt i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart tirsdag den 12. september klokken 13.00, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 18 millioner kroner til at sætte dit hold på otte ryttere. Hvem vælger du?


Det koster 59,- kroner per hold, som du opretter. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil.

Bemærk: Når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.


FÅ SMS OPDATERING PÅ MOBILEN
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 6 SMS'er. En efter hver af de fem etaper og en når klassementet er offentliggjort. Servicen koster 6 kroner, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

VÆLG DIN KAPTAJN - SCOR 20% EKSTRA
Managerspillet er blevet videreudviklet, og der er nu et par nyheder og justeringer i Feltet.dks managerspil. Du skal nu fremover vælge en kaptajn på dit hold. Ikke på hver etape, men én gang. Din kaptajn vil score 20% ekstra point hver gang, at han scorer point. Det gælder altså både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Fremadrettet vil det også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen.

Hvis to hold fremadrettet ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering. 

Som noget nyt i Post Danmark Rundt spillet, så vil præmiepuljen var kontanter i stedet for præmier.


SÆT DINE MANAGERHOLD

Regler

SÅDAN DELTAGER DU

Du har 18 millioner kroner til rådighed, så værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 18 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Ved pointlighed på en etapen eller i klassementet, så er det hold, som først er tilmeldt, som får tildelt præmien. 
 

STARTLISTERNE
Startlisten til årets PostNord Danmark Rundt vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge - i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 8 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Du kan ikke stille til start med mindre end 8 ryttere, så bliver dit hold ikke godkendt. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten på PostNord Danmark Rundt. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

SÅDAN SKIFTER DU EN RYTTER UD
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.


- Klik ”Mine Managerhold”
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

HOLDET IKKE BETALT?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

HOLDET DEAKTIVERET?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem" når holdet er rettet.

HOLDET GODKENDT
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!


ETAPERNE

Tirsdag den 12, september: Frederiksbjerg - Kalundborg 175 km 
Onsdag den 13, september Svendborg - Odense 185 km
Torsdag den 14, september Otterup - Vejle 180 km 
Fredag den 15, september Randers Enkeltstart (17,8 km) 
Lørdag den 16, september Ebeltoft - Aarhus 200 km


SÅDAN SCORER DINE RYTTERE POINT

Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2017. Klassementspointene tildeles dog kun efter sidste etape, men til årets PostNord Danmark-spil vil du have mulighed for at se de virtuelle klassementer talt med, så du kan se, hvordan klassementspointene vil ændre på stillingen, hvis løbet sluttede netop nu. Det vil give et mere realistisk billede af stillingen i managerspillet.

Point ved hver etape:

1. 90
2. 80
3. 70
4. 60
5. 50
6. 40
7. 30
8. 20
9. 20
10. 10
11. 10
12. 5
13. 5
14. 3
15. 3


Point til klassementet: (Uddeles kun til slut)

1. 250
2. 200
3. 150
4. 100
5. 90
6. 80
7. 70
8. 60
9. 50
10. 40
11. 30
12. 20
13. 20
14. 15
15. 15
16. 10
17. 10
18. 5
19. 5
20. 5


Point til point-, bakke- og ungdomskonkurrencen: (Uddeles kun en gang)
1. 100
2. 50
3. 40
4. 25
5. 10

SÆT DINE MANAGERHOLD

Managerspil

Klassikerspillet 2024
Tilmelding lukker om :
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er igang.
Paris-Nice 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tour Down Under 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce