Prøv vores nye app

Efterårsspillet 2022 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

11736 KR.

1. præmie 3521 kr.
2. præmie 1760 kr.
3. præmie 1174 kr.
4. præmie 822 kr.
5. præmie 704 kr.
6. præmie 587 kr.
7. præmie 469 kr.
8.-10. præmie 352 kr.
11.-12. præmie 235 kr.
13.-19. præmie 117 kr.
20.-25. præmie 59 kr.

Startpuljen er på 10.000 kroner. Puljen vokser med 8 kr. per tilmeldt hold, der er pengepræmier til top 25.

Ved pointlighed vinder det managerhold, som først er blevet betalt for. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og derefter justere dem - dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point som en anden præmievinder. 

 

TILMELD DIT MANAGERHOLD

 

 

Polar Grit X Pro Titan er Polars ultimative outdoorur, som egner sig perfekt både som hverdagsur, træningsur og til de helt store outdoor-eventyr. 


Grit X Pro Titan er en ny og forbedret version af Polar Grit X, som bl.a. har fået ridsefast safirglas, bezel i titanium og forbedret navigation med kortdata fra Komoot. 

 

 

Polar Grit X ProTitan er både et fantastisk outdoorur, men i særdeleshed også et fremragende multisports- og træningsur, til både løb, cykling, svømning og triathlon. På funktionerne minder Polar Grit X Pro og Polar Vantage V2 rigtigt meget om hinanden; Grit X Pro Titan er bare en tand mere holdbar, hårdfør og mere velegnet til krævende outdoot-aktiviteter. 

 

Denne Titan version har, i modsætning til den "almindelige" Grit X Pro, bezel/urskive i titanium, hvilket både gør den lettere og mere holdbar. Derudover er den monteret med en lækker læderurrem, og der medfølger samtidig en almindelig FKM-rem, magen til den som sidder på de andre Grit X Pro ure. 

Facts om Polar Grit X Pro Titan 

- Vægt: 75 gram
- Ridsefast safirglas
- Bezel i titanium
- Inkl. 1 stk. læderrem og 1 stk. gummirem
- GPS, GLONASS, Galileo og QZSS
- Optisk pulsmåler
- Indbygget løbewattmåler
- Turn-by-turn navigation
- Aktivitetsmåler med avanceret restitutionsmåling og søvnovervågning
- Personlige løbeprogrammer direkte på uret
- Batterilevetid på 40-100 timer med GPS

- Værdi 4.499 kroner!

 

SE MERE OM POLARS GRIT X PRO TITAN

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier.

Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ved pengepræmier indsættes pengene på din konto her på sitet, så kan du bruge pengene til kommende managerspil eller vælge at få dem udbetalt. 

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce