UAE Tour 2021 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

3268 KR.

1. præmie 980 kr.
2. præmie 490 kr.
3. præmie 327 kr.
4. præmie 229 kr.
5. præmie 196 kr.
6. præmie 163 kr.
7. præmie 131 kr.
8.-10. præmie 98 kr.
11.-12. præmie 65 kr.
13.-19. præmie 33 kr.
20.-25. præmie 16 kr.

TILMELD DIT MANAGERHOLD

 

Puljen vokser med 8 kr. per tilmeldt hold, der er pengepræmier til top 25.

Til hver af de 7 etaper, der vil det bedste hold, vinde et GRATIS managerhold til UAE Tour-managerspillet, der starter den 21. februar 2021.

Alle der har oprettet og betalt et managerhold deltager i en lodtrækningspræmie, som er sponsoreret af Garmin. 

Garmin Edge 1030 Plus (Værdi: 4.999 kroner)

Se mere om Garmin Edge 1030 Plus

Ved pointlighed vinder det managerhold, som først er blevet betalt for. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og derefter justere dem - dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point som en anden præmievinder. 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier.

Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2020 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ved pengepræmier indsættes pengene på din konto her på sitet, så kan du bruge pengene til kommende managerspil eller vælge at få dem udbetalt. 

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2020. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce