Prøv vores nye app

Feltet.dks halvårsspil 202... - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

12510 KR.

1. præmie 3753 kr.
2. præmie 1877 kr.
3. præmie 1251 kr.
4. præmie 876 kr.
5. præmie 751 kr.
6. præmie 626 kr.
7. præmie 500 kr.
8.-10. præmie 375 kr.
11.-12. præmie 250 kr.
13.-19. præmie 125 kr.
20.-25. præmie 63 kr.

Startpuljen er på 10.000 kroner. Puljen vokser med 10 kr. per tilmeldt hold, der er pengepræmier til top 25.

Ved pointlighed vinder det managerhold, som først er blevet betalt for. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og derefter justere dem - dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point som en anden præmievinder. 

 

TILMELD DIT MANAGERHOLD

 

 

 

Feltet.dk trækker lod blandt alle dem, som deltager i Tour-managerspillet. Så selvom du ikke slutter i top 100, så kan du vinde en stor trøste præmie. 

3 x Sportsbuddty Veryfit Sport - Smart Watch (Værdi 1199 kroner)

Elegant og modstandsdygtigt Bluetooth sportsur. Sportsbuddy Veryfit Sport er din nye træningspartner med særlige sportsprogrammer til blandt andet løb, hiking og cykling. På den måde får du alle de nødvendige informationer direkte på displayet på dit håndled, som for eksempel distance, tidtagning eller puls. 


- Indbygget GPS

- Lang batteritid – op til 15 dage
- Flere forskellige sportsprogrammer

2 x Sportsbuddy Veryfit Smart (999 kroner)
Sportsbuddy Veryfit Smart er et digitalt armbåndsur, der er fyldt med forskellige funktioner og sportsprogrammer. Vores smartwatch indeholder nemlig de mest basale funktioner, som skridttæller, tracking af kalorieforbrænding, søvntracker og pulsmåler – men der er også mulighed for vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser. 
 

- 14 sportsprogrammer & smartphone app
- Stor og flot farveskærm med touch
- Ridsesikkert Gorilla glas


1 x Sportsbuddy Wave W2 - Trådløse bluetooth høretelefoner (399 kroner)
- Bestseller i 2021

- Bliv fri for irriterende ledninger 
- Kompatibel med alle bluetooth enheder

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier.

Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2021 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ved pengepræmier indsættes pengene på din konto her på sitet, så kan du bruge pengene til kommende managerspil eller vælge at få dem udbetalt. 

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2021. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce