Prøv vores nye app

Post Danmark Rundt 2015

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Dette års Post Danmark Rundt står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets fjerde managerspil her på siden i år. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et hold til Danmarks største sportsbegivenhed Post Danmark Rundt. Årets Post Danmark Rundt køres i 2015 fra den 4. august til den 8. august.

Du skal sammensætte et hold bestående af 8 ryttere ud fra de hold, som kører Post Danmark Rundt i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 4. august klokken 13.00, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 10 millioner kroner til at sætte dit hold på otte ryttere. Hvem vælger du?


Det koster 59,- kroner per hold, som du opretter i Post Danmark Rundt managerspillet 2015. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil.

Bemærk: Når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.


Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 7 SMS'er. En efter hver af de seks etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 10 kroner, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

Nyheder i managerspillet
Managerspillet er blevet videreudviklet siden Giro d'Italia, og der er nu et par nyheder og justeringer i Feltet.dks managerspil. Du skal nu fremover vælge en kaptajn på dit hold. Ikke på hver etape, men én gang. Din kaptajn vil score dobbelt point hver gang, at han scorer point. Det gælder altså både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Fremadrettet vil det også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen. 

Hvis to hold fremadrettet ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering. 

Som noget nyt i Post Danmark Rundt spillet, så vil præmiepuljen var kontanter i stedet for præmier.


SÆT DIT MANAGERHOLD

Regler

Sådan deltager du
Du har 10 millioner kroner til rådighed, så værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 10 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra hver af de deltagende hold. 
 

Startlisterne
Startlisten til årets Post Danmark Rundt vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge - i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 8 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Du kan ikke stille til start med mindre end 8 ryttere, så bliver dit hold ikke godkendt. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten på Tour de France. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

Bemærk eventuelle stagiaire-ryttere, som stiller til start i Post Danmark Rundt, deltager er ikke med i spillet. 

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold”
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er ikke muligt at ændre på sit managerhold, når spillet først er gået i gang. Det er kun op til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem" når holdet er rettet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!


Disse hold deltager i Tour de France:

WorldTour teams

Tinkoff-Saxo
Astana
Lotto-Soudal
Team Sky

Professionelle kontinentalhold
MTN Qhubeka
Bora-Argon
Team Europcar
Cult Energy Cycling team
Team Roompot
Wanty - Groupe Gobert
Topsport Vlaanderen-Baloise
Bardiani CSF
Team Novo Nordisk

Øvrige hold
Team Post Danmark
Riwal Platform Cycling team
Team Almeborg-Bornholm
Team TREFOR-Blue Water
Team coloquick

Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2015. Klassementspointene tildeles dog kun efter sidste etape, men til årets Post Danmark-spil vil du have mulighed for at se de virtuelle klassementer talt med, så du kan se, hvordan klassementspointene vil ændre på stillingen, hvis løbet sluttede netop nu. Det vil give et mere realistisk billede af stillingen i managerspillet.

Post Danmark Rundt går ind i 2. HC kategorien i pointtabellen.


Pointsystemet kan ses her.

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce