Vuelta a España 2022 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

21504 KR.

1. præmie 6451 kr.
2. præmie 3226 kr.
3. præmie 2150 kr.
4. præmie 1505 kr.
5. præmie 1290 kr.
6. præmie 1075 kr.
7. præmie 860 kr.
8.-10. præmie 645 kr.
11.-12. præmie 430 kr.
13.-19. præmie 215 kr.
20.-25. præmie 108 kr.

 

26.-75. præmie: Gratis hold til sæsonspillet 2023 - Værdi 89 kroner

 

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold

Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og betale for dem, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

 

 

Bemærk: Hver managerhold kan kun vinde en etapepræmie. Så hvis et managerhold vinder mere end en etape under Vuelta a España så går præmien videre til nummer to osv. indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmierne.

 

Hver etapevinder vinder to præmier!

På hver af de 21 etaper i årets Vuelta a España udlodder Feltet.dk en rabatkode på 250 kroner til et eller flere valgfrie produkter på vores webshop. 

 

Se det store udvalg på Feltet.dk's webshop

 

Etapevinderne får også 3 måneders Discovery+

 Discoverys streamingstjeneste, Discovery+, sender alle Vuelta a España-etaper i fuld længde og uden reklamer. 

Hvis du laver det bedste hold på en af de 21 Vuelta-etaper, så vinder du et 3 måneders gratis abonnement på steamingstjenesten.  Se Feltet.dk livestream for løb, som Discovery+ dækker. Discovery+ er nemlig stedet for cykelfans, da de også sender "nørdeprogrammerne" Radio Tour med cykeleksperterne Brian Holm og Thomas Bay samt værten Peter Piil samt Cykelquizzen. 


Det med småt:

Vinderne vil modtage en voucher i løbet af slut september/oktober 2022. Hver voucher kan kun benyttes én gang. Voucheren kan ikke indløses, hvis du i forvejen har et betalingsabonnement på Discovery+. 

 

Voucher giver adgang til 90 dages gratis Discovery+. Du behøver ikke indtaste nogen kreditoplysninger, når du opretter abonnementet. Der er ingen binding.

 

 

Blandt alle deltagere, trækker vi lod om følgende præmier:

 

Polars multisportsur Grit X Pro - værdi 4499,- kroner

 

Polar Grit X Pro Titan er Polars ultimative outdoorur, som egner sig perfekt både som hverdagsur, træningsur og til de helt store outdoor-eventyr. 


Grit X Pro Titan er en ny og forbedret version af Polar Grit X, som bl.a. har fået ridsefast safirglas, bezel i titanium og forbedret navigation med kortdata fra Komoot. 

 

Polar Grit X ProTitan er både et fantastisk outdoorur, men i særdeleshed også et fremragende multisports- og træningsur, til både løb, cykling, svømning og triathlon. På funktionerne minder Polar Grit X Pro og Polar Vantage V2 rigtigt meget om hinanden; Grit X Pro Titan er bare en tand mere holdbar, hårdfør og mere velegnet til krævende outdoot-aktiviteter. 

 

Denne Titan version har, i modsætning til den "almindelige" Grit X Pro, bezel/urskive i titanium, hvilket både gør den lettere og mere holdbar. Derudover er den monteret med en lækker læderurrem, og der medfølger samtidig en almindelig FKM-rem, magen til den som sidder på de andre Grit X Pro ure. 

Facts om Polar Grit X Pro Titan 

- Vægt: 75 gram
- Ridsefast safirglas
- Bezel i titanium
- Inkl. 1 stk. læderrem og 1 stk. gummirem
- GPS, GLONASS, Galileo og QZSS
- Optisk pulsmåler
- Indbygget løbewattmåler
- Turn-by-turn navigation
- Aktivitetsmåler med avanceret restitutionsmåling og søvnovervågning
- Personlige løbeprogrammer direkte på uret
- Batterilevetid på 40-100 timer med GPS

 

Officiel dansk Toour cykeltrøje (Fun Line) - værdi 899,- kroner

 

Slim fit cykeltrøje, som er meget åndbar. Modellen er fremstillet i et begrænset antal.

 

Designet er dedikeret til 2022 Tour de France-starten i København, Danmark er inkorporeret, som et subtilt, grafisk motiv, der fejrer Gran Départ. De fem bånd på højre ærme betegner de fem byer, der vil være vært for begivenheden, mens de tre striber på brystet repræsenterer de tre etaper, der smelter sammen til det danske flags kors på venstre ærme.

 

 

Gul førertrøje fra Tour de France (Fun Line) - værdi 799,- kroner 

 

Fun Line er trøjer produceret efter samme design som trøjerne de professionelle ryttere bruger i Tour de France. 

 

Tour de France trøje 100% lavet med genbrugsstoffer fra PET og affaldsgarn. Silikonekanter sikrer at trøjen bliver siddende hvor den skal under træning. 

 

 

TILMELD DIG VUELTA-SPILLET

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene. 

 

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce