Giro d'Italia 2015

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden i år. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Årets Giro d'Italia køres i 2015 fra den 9. maj til den 31. maj.


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Giro d'Italia i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 9. maj, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 20 millioner kroner til at ansætte 9 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Giro d'Italia. Hvem vælger du?


Det koster 59,- kroner per hold, som du opretter i Giro d'Italia managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.


Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

TILMELD DIT HOLD HER


 

 


Feltet.dk vil også arrangere masser af cykelspil på www.fanpicks.dk løbende i 2015, hvor du skal tippe på, hvem som slår hvem? Der vil være masser af kontante præmier på højkant i hvert spil.

 


 

 

Regler

Sådan deltager du
Det er nu, at du skal vise dit talent som sportsdirektør. Benyt lejligheden til at vise, at du fremover skal være sportsdirektør for et af de store WorldTour teams, hvor budgetterne er større end de 20 millioner kroner, som du har til rådighed i år. Værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 20 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet - dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra samme cykelhold.
 

Startlisterne
Startlisten til årets Giro d'Italia vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge - i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten på Giro d'Italia. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold”
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er ikke muligt at ændre på sit managerhold, når spillet først er gået i gang. Det er kun op til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem" når holdet er rettet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!


Disse hold deltager i Giro d'Italia:

WorldTour teams

AG2R La Mondiale (Frankrig)

Astana Pro Team (Kazakhstan)

BMC Racing Team (USA)

Etixx - Quick Step (Belgien)

FDJ (Frankrig)

IAM Cycling (Schweiz)

Lampre - Merida (Italien)

Lotto Soudal (Belgien)

Movistar Team (Spanien)

Orica GreenEDGE (Australien)

Team Cannondale - Garmin (USA)

Team Giant - Alpecin (Tyskland)

Team Katusha (Rusland)

Team Lotto NL - Jumbo (Holland)

Team Sky (Storbritannien)

Tinkoff - Saxo (Rusland)

Trek Factory Racing (USA)


Professional Continental teams
Androni Giocattoli (Italien)
Bardiani CSF (Italien)
CCC Sprandi Polkowice (Polen)
Nippo - Vini Fantini (Italien)
Southeast Pro Cycling Team (Italien)

Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2015. Klassementspointene tildeles kun efter sidste etape, hvilket vil sige, at den samlede stilling, point-, bjerg- og ungdomskonkurrencens point tildeles, når de endelig klassementer er på plads efter de 21 etaper.


Pointsystemet kan ses her.

Managerspil

Tour de France 2020
Åbner for tilmelding d. 01/08-2020 kl. 12:00
Feltet.dk Tour 2020
Spillet er igang.
Paris-Nice 2020
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil