Klassikerne 2017

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Feltet.dk starter et nyt managerspil i 2017. Et spil over de store forårsklassikere. Vi kalder spillet for KLASSIKERNE. 

Spillet starter lørdag den 18. marts med Milano-Sanremo og kører frem til den 23. april, hvor Liège-Bastogne-Liège afsluttes. Vi lodder kontante præmier i klassikerspillet. Vi putter 3.000 kroner i startpuljen og for hvert hold, som tilmelder sig, så vokser puljen med hele 10 kroner! Når spillet er startet den 5. marts, så er det ikke muligt at ændre på sit hold.
 

Spillet er med alle de store internationale klassikere i foråret lige fra Milano-Sanremo, Paris-Roubaix, Flandern Rundt til Liège-Bastogne-Liège.


 

Du kan vælge imellem alle ryttere på professionelt niveau. Med andre ord får du spænding i hele foråret. 40 af verdens bedste cykelhold er med i spillet, 18 WorldTour- og 22 professionelle kontinentalhold, deltager i spillet fordelt over godt 900 ryttere!

Hvem vælger du?
 

DELTAG I KLASSIKERSPILLET 2017 HER!Feltet.dk vil også arrangere masser af cykelspil på www.fanpicks.dk løbende i 2017, hvor du skal tippe på, hvem som slår hvem? Der vil være masser af kontante præmier på højkant i hvert spil.

 

Regler

SÅDAN OPRETTER DU DIT HOLD
Du opretter dit managerhold i KLASSIKERNE 2017 her. Hvis du ikke er oprettet som bruger, så skal du oprette dig og derefter klikke på "TILMELD DIG HER" eller knappen øverst på siden. Når du er logget ind, så har du mulighed for at kalde dit cykelhold et navn, og derefter skal du så sætte dit cykelhold.
 

Dit hold har et budget på 20 millioner danske kroner. Du skal vælge 10 ryttere. Spørgsmålet er nu, hvordan du vælger prioritere? Satser på en stjerne i kaliberen af Peter Sagan, Magnus Cort, Michael Valgren eller Alejandro Valverde, som rykker en stor del af dit budget, eller vil du forsøge dig med ryttere lige under toppen i international cykling og satse på talenter, som måske får deres gennembrud i 2017?
 

Valget er dit, og du ved naturligvis ikke, hvordan andre vælger og prioritere!

Vinderen af KLASSIKERNE 2017 er det hold, som scorer flest point ud fra pointskalaen. Vær opmærksom på, at du sætter dit hold engang, og der er IKKE mulighed for at ændre på holdet, når spillet først er gået i gang den 18. marts klokken 15.00. Frem til spilstart kan du naturligvis ændre på det alt det, som du vil.

 

SÅDAN SCORER DU POINT
Pointsystemet er kategoriseret ud fra, hvor store løbene er, så WorldTour-løbene giver flest point, og der er også point til vinderne af point-, bjerg- og ungdomstrøjerne i de løb, som har officielle trøjer for dette. Dine ryttere scorer point efter pointfordelingen på Feltet.dks verdensrangliste.

Du finder pointsystemet, når du er klikket ind på spillets forside, så er der en infoboks med alle spillets oplysninger, hvor der er et menupunkt, der hedder pointsystem

RYTTERPRISERNE
Næsten 1000 ryttere deltager i KLASSIKERNE 2017, og du har mulighed for at vælge imellem alle rytterne på verdens 40 bedste cykelhold. Du finder et samlet overblik over rytternepriserne her.
 


LØBSKALENDEREN FOR KLASSIKERSPILLET 2017

https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
18-03-2017
Milano-Sanremo WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
22-03-2017
Dwars door Vlaanderen WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
24-03-2017
Record Bank E3 Harelbeke WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
26-03-2017
Gent-Wevelgem WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
02-04-2017
Ronde van Vlaanderen - Flandern Rundt WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
05-04-2017
Scheldeprijs 1.HC
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
09-04-2017
Paris-Roubaix WT
12-04-2017

De Brabantse Pijl 

1.HC
13-04-2017 GP de Denain 1.HC
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
16-04-2017
Amstel Gold Race WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
19-04-2017
Flèche Wallonne WT
https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif,https://feltet.dk/octo_cms/Feltet/gfx/clear.gif
23-04-2017
Liège-Bastogne-Liège WT


DELTAG I KLASSIKERNE 2017!

BEMÆRK: 

- Feltet.dk tilstræber at opdatere managerspillet dagligt, men nogle perioder er det ikke muligt. 

- Milano-Sanremo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix og Liege-Bastogne-Liege giver ekstra point, da de er en del af cykelsportens monumenter. 

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce