Prøv vores nye app

Tour de France 2013

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Dette års Tour de France står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets tredje managerspil her på siden i år. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour de France hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Årets Tour de France køres i 2013 fra den 29. juni til den 21. juli.
 

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 29. juni, derefter låses spillet og du kan IKKE ændre på holdet undervejs i spillet.
 

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 20 mio. til at ansætte 9 ryttere på dit Tour-hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Tour de France. Hvem vælger du?
 

Det koster 59,- kroner per hold, som du opretter i Tour de France managerspillet 2013. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.
 

Bliv VIP medlem og få masser af fordele

VIP medlemmer af Feltet.dk får masser af fordele. En af fordelene er blandt, at du får 4 gratis manager hold som Basis medlem, 12  som Elite medlem eller 20 som PRO medlem. Hvis du allerede er medlem og vil købe flere managerhold, så kan du som noget nyt købe ekstra managerhold med rabat. Få op til 25% rabat. VIP medlemmer kan også, som noget nyt vælge 1-2 bøger fra vores webshop. Se alle medlemsfordelene her.
 

Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.
 

SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

Regler

Sådan deltager du
Det er nu, at du skal vise dit talent som sportsdirektør. Benyt lejligheden til at vise, at du fremover skal være sportsdirektør for et af de store ProTeam hold, hvor budgetterne er større end de 20 millioner kroner, som du har til rådighed i år. Værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 20 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra samme firmahold.
 

Startlisterne
Startlisten til årets Tour de France vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge - i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten på Tour de France. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold”
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er ikke muligt at ændre på sit managerhold, når spillet først er gået i gang. Det er kun op til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem" når holdet er rettet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!


Disse hold deltager i Tour de France

ProTeams
AG2R La Mondiale
Astana Pro Team
BMC Racing Team
Cannondale Pro Cycling
Euskaltel-Euskadi
FDJ
Blanco Pro Cycling
Garmin-Sharp
Katusha Team
Lampre-Merida
Lotto-Belisol
Movistar Team
Omega Pharma-Quick Step Team
Orica-GreenEdge
RadioShack-Nissan
Sky Procycling
Team Argos-Shimano
Team Saxo-Tinkoff
Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team

Professional Continental teams
Cofidis - Solutions Credits
Sojasun
Team Eurocar

Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2013. Klassementspointene tildeles kun efter sidste etape, hvilket vil sige, at den samlede stilling, point-, bjerg- og ungdomskonkurrencens point tildeles, når de endelig klassementer er på plads efter de 21 etaper.


Pointsystemet kan ses her.

Managerspil

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce