Giro d'Italia 2014 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

1. præmie Python Pro cykel - Værdi 20.000 kroner
Førstepræmien er en lækkerbisken af de helt store, en lækker Python Pro cykel, som er den samme ramme CULT Energy Vital Water kører på i 2014. Rammen er bygget med Shimano 105 og DT Swiss hjul.


"Det er CULT Energy Vital Water, som har valgt denne ramme, da de efter mange tests har konkluderet, at det er den stiveste og mest agressesive landevejsramme, de nogensinde har oplevet. Cyklerne kommer til Danmark anslået i august 2014, så det er det nyeste af det nye," forklarer Leif Nielsen fra PythonPro.dk.

Rammen alene har en vejledende udsalgspris på 15.990,- og selve cyklen forventes at få en udsalgspris på omkring 20.000 kroner.

 

 

Cyklens specifikationer
Ramme: RF-C502i Team Edition

Gruppe: Shimano 105

Styr: FSA Omega Compact

Frempind: FSA Afterburner

Sadelpind: FSA SL-280

Sadel: San Marco Ponza Power

Hjulsæt: DT Swiss 24

Dæk: Schwalbe Lugano 700x23C


Sponor: www.pythonpro.dk


2. præmie LG 42" fladskærm

Værdi: 4999 kroner
Sponsor: www.cyclingquotes.com

3. præmie Cardo BK-1 Duo

Cardo, verdens største producent af kommunikationsudstyr til motorcykelindustrien, har med den nye BK-1 lavet et bluetooth headset som sprænger rammerne for hvad der før er set indenfor cykling. Den nye BK-1 tilbyder perfekt lyd under alle forhold og sikrer at hænderne hele tiden er på styret. BK-1 eliminerer vindstøj og samtaler med andre parrede BK-1 enheden foregår derfor uden at råbe og skrige. Via Bluetooth tilkobles telefonen så samtaler nu kan foregå uden vindstøj og med en lydkvalitet som ikke er oplevet før.
 

Det er muligt at tale op til tre personer sammen i det der hedder ”Intercom Conferencing”. Det betyder at man kan tale sammen som sad man ved siden af hinanden.  Når først en BK-1 enhed er parret med en anden BK-1 enhed, husker den dette for fremtiden. Cardo BK-1 er stemmestyret og man starter en samtale med de andre i gruppen ved at hæve stemmen hvorefter systemet slår til. Det er det samme der gør sig gældende når man skal besvare en opringning.  


Cardo BK-1 fremhæver det sociale aspekt ved cykling. Det er nu muligt at tale med sine træningskammerater uden at råbe, samtidigt med at man kan tage sin telefon eller høre musik uden at tage hænderne fra styret. BK-1 er også perfekt til motionsklubber eller træningsgrupper hvor man f.eks har en træner placeret forrest og bagerst i gruppen. Værdi: 2.599 kroner.

Sponsor: www.jbsi.dk

4-5. præmie Gamin 800


Model: Edge 800
GPS: Ja
Cykelcomputer: Ja
Kadence: Ja
Kort: Citymap Europa Kort
Pulsmåler: Ja
Touchscreen: Ja

Følsomhed: Kan bruges med/uden handsker
Ghost funktion: Ja
Trykhøjdemåler: Ja

Medfølger:
Micro SD (Med adapter)
Edge® 800
Puls-monitor
Speed/kadencesensor GSC10
City Navigator Europa vejkort

Bikebuster kører i øjeblikket kampagne tilbud på produktet. Normalt koster det 3.999,-, men kan i øjeblikket købet til 2.299,-
Sponsor: www.bikebuster.dk

6.-7. præmie Kask Dieci hjelm

Værdi 1699 kroner.
Sponsor: www.energysport.dk

8.-11. præmie Assos T.équipe
T.equipe is our racingFit proposition. They are perfectly tailored to fit a racing type cycling body. A little more compression, a little snugger fit and a more anatomically shaped insert. Ideal equipment for frequent riders and racing. goldenGate_S7 insert.


Bukserne har en værdi af 1.599 kroner.

12.-14. præmie Feltet.dk VIP Pro - Værdi 1199 kroner
Bliv VIP Pro-medlem af Feltet.dk og få en masse fordele og blandt andet 20 gratis managerhold.
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip

15.-16. præmie Kask Rapido hjem
Hjelmene har en værdi af 799,-
Sponsor: www.energysport.dk

17.-19. præmie Tifosi solbriller Slip Race Blue
Slip er blandt Tifosi’s mest populære modeller og egner sig perfekt til både cykelrytteren og løberen med en vægt på bare 25 gram. Slip modellen er en ”half frame” briller hvor stangen kan justeres for at opnå den perfekte pasform. Brillen kommer med Hydrophilic gummi på næseklemme og rammen som har den egenskab at det griber endnu bedre fat og dermed forhindre brillen i at glide når du sveder eller det regner. Brillen har naturligvis 100% beskyttelse mod UVA og UVB stråler og kommer med tre forskellige linser.

Solbriller kommer med tre forskellige linser i Clear, Smoke og AC Red Lenses. Solbrillerne har en værdi på 599,-
Sponsor: www.jbsi.dk

20.-21. præmie Tifosi solbriller Logic Race Neon
Logic modellen er perfekt til ryttere med meget brede ansigter og vejer på trods af sit forholdsvis brede design bare 27 gram. Brillen er en ”half frame” model hvor både næseklemme og stængerne kan justeres for en perfekt pasform. Brillen kommer med Hydrophilic gummi på næseklemme og rammen som har den egenskab at det griber endnu bedre fat og dermed forhindre brillen i at glide når du sveder eller det regner. Brillen beskytter naturligvis 100% mod UVA og UVB stråler og kommer med tre forskellige linser.


Solbriller kommer med tre forskellige linser i Smoke, AC Red og Clear. Solbrillerne har en værdi på 599,-

Sponsor: www.jbsi.dk

22.-26. præmie Feltet.dk VIP Basis - Værdi 299 kroner
Bliv VIP Basis-medlem af Feltet.dk og få en masse fordele og blandt andet 4 gratis managerhold.
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip

27.-30. præmie Valgfri bog
Vælg en bog til max 249 kroner på Feltet.dks webshop.
Sponsor: www.feltet.dk/webshop

31.-50 præmie gratis deltagelse i Tour-spillet
Du kan deltage gratis i Tour de France managerspillet, som åbner i juni måned.
sponsor: www.feltet.dk/manager

51.-60 præmie 50 kroners spil på Fanpicks.dk
Feltet.dks søster side, hvor man GRATIS kan spille på f.eks. fodbold og cykling m.m. giver et "freebet" på 50 kroner til et af betalingsspillene.
Sponsor: www.fanpicks.dk


ETAPEPRÆMIE
Efter hver etape kåres det hold, som har scoret flest point på en etape. Vinderen får en High5 Race Pack til en værdi af 400 kroner.

Bemærk: Hvert managerhold kan dog kun vinde en etapepræmie, men opretter en bruger flere hold, så kan brugeren godt finde flere etapepræmier.

Sponsor: www.energysport.dk

DELTAG I MANAGERSPILLET HER
 

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce