Giro d'Italia 2016 - præmier

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

SAMLET PULJE LIGE NU:

25510 KR.

1. præmie 7653 kr.
2. præmie 3827 kr.
3. præmie 2551 kr.
4. præmie 1786 kr.
5. præmie 1531 kr.
6. præmie 1276 kr.
7. præmie 1020 kr.
8.-10. præmie 765 kr.
11.-12. præmie 510 kr.
13.-19. præmie 255 kr.
20.-25. præmie 128 kr.

   26.-50. præmie: Gratis deltagelse i Tour de France managerspillet - værdi 69 kroner.

Etapepræmier:

Fredag den 6. maj starter årets Giro d'Italia. Feltet.dks store Giro d'Italia managerspil kan nu offentliggøre, at du har mulighed for at vinde en unik oplevelse i år. Du kan nemlig vinde en cykeltur med Tour de France-vinderen Carlos Sastre og Jens Voigt på VM-ruten i Rudersdal. 

I Feltet.dks Giro d'Italia-managerspil er der efter hver etape en etapepræmie til dagens bedste managerhold. I år udlodder Feltet.dk i samarbejde med MENY VM-Stafetten 21 hold bestående af tre deltagere til motionsløbet søndag den 5. juni. Hvert hold har en værdi af 999 kroner (333 kroner pr. deltager). Du får deltagelse i MENY VM-Stafetten i Rudersdal samt mad og drikke efter løbet. Der vil også være goodie-bags, lodtrækningspræmier og andet godt fra løbets sponsorer og partnere.

Det eneste, du skal gøre, er at oprette et Giro d'Italia-managerhold på Feltet.dk. Hver dag vil Feltet.dk kåre det hold, som scorer flest point på en etape. Vinderen vil altså vinde et hold til MENY VM-Stafetten.

SÆT DIT GIRO D'ITALIA MANAGERHOLD


Om MENY VM-Stafetten i Rudersdal

Det er første gang nogensinde, at alle danske motionscykelryttere inviteres til at køre på VM-ruten fra 2011 i Rudersdal.

 

Løbet afvikles som et stafetløb over fire timer med hold a’ tre personer og ALLE kan deltage. Du skal blot have en cykel, kunne køre mindst én omgang på den 14 kilometer lange VM-rute og så have to gode venner eller kollegaer at cykle med.

 

VM-ruten er sikret efter alle kunstens regler og løbet afvikles i tæt samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, der stiller med mange uddannede trafikofficials og et højt antal MC Marshals fra MC Task Force.

 

Der er mange gode grunde til at stille til start i MENY VM-Stafetten i Rudersdal:

  • - Første løb for motionister på VM-ruten fra 2011.
  • - Jens Voigt deltager.
  • - Carlos Sastre deltager (vinder af Tour de France 2008).
  • - Det er cykelsportens første store ”sociale” løb, hvor cykelsport og socialt samvær går hånd i hånd med, at man kører væddeløb på en sikret VM-rute.
  • - Mad fra MENY efter løbet, drikkevarer fra Faxe Kondi.
  • - Sidst men ikke mindst en dejlig kold pilsner efter løbet.

 

Alle ovenstående fordele er inkluderet i præmien, desuden bliver der blandt alle tilmeldte løbende udtrukket attraktive lodtræningspræmier for mere end 100.000 kroner fra løbets mange sponsorer. 


DU KAN TILMELDE DIG VM-STAFETTEN HER

 

Hvis to hold fremadrettet ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering.

Managerspil

Vuelta a España 2023
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce