Prøv vores nye app

Tour de France 2023

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 

 

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører løbet i virkelighedens verden. Du har 25 millioner kroner til at udvælge dine ryttere. Du kan ændre på holdet frem til spilstart, derefter låses spillet og så kan du ikke længere ændre på holdet eller skifte kaptajn undervejs i spillet. 


Jonas Vingegaard efter Tour-triumfen 2022 / Foto: Sirotti

Det koster 89,- kroner per hold, som du opretter i managerspillet. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til spillet. 
 

Mobilvenligt design og få SMS opdateringer
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og 1, når det endelig klassement er offentliggjort. Servicen koster 25 kroner. Servicen er naturligvis IKKE et krav for at deltage i managerspillet, men en ekstra service, som der kan tilkøbes.

Vælg kaptajn og scor ekstra point
Du skal til spillet vælge en kaptajn på dit hold. Ikke på hver etape, men én gang. Din kaptajn vil score 20% ekstra point hver gang, at han scorer point. Det gælder altså både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Det vil også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen. Klassementspointene tæller kun med, når Tour de France er endeligt afgjort - IKKE efter hver etape!


Vingegaard i årets Criterium du Dauphiné. / Foto: Sirotti

Hvis to hold fremadrettet ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering.

Store præmier

I managerspillet har du mulighed for at vinde flotte præmier, hvis du opnår en top 100 placering i managerspillet, så vil du vinde en præmie. Der er også etapepræmier og Python Pro hylder vinderen med en racercykel til 32.990 kroner!
 

Udover sponsorerede præmier, så er der også 25.000 kroner i kontantpuljen, som bliver fordelt imellem de 50 bedste i spillet. Puljen vokser desuden med 10 kroner for hvert hold, der tilmelder sig.

 

Hvem vælger du?
 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

Regler

Du har 25 millioner kroner til rådighed, så værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 25 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. 

 

Startlisterne
Startlisten til løbet vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Du kan ikke stille til start med mindre end 9 ryttere, så bliver dit hold ikke godkendt. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til løbet.

 

Bliver det Tadej Pogacar, som vinder Tour de France? Foto: Sirotti


Du er selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er kun frem til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem", når holdet er rettet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!

 

Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil. Dine ryttere kan score på point på etaperne og klassementerne. 

 

Klassementspointene gives dog KUN efter løbets afslutning. Altså dine ryttere scorer kun point, når løbet er slut og de endelige placeringer i klassementerne kendes. Det gælder både samlede klassement, point-, bjerg- og ungdomskonkurrencerne. 

Til årets Tour de France-managerspil vil du have mulighed for at se de virtuelle klassementer talt med, så du kan se, hvordan klassementspointene vil ændre på stillingen, hvis løbet sluttede netop nu.

 

Det vil give et mere realistisk billede af stillingen i managerspillet. Se pointsystemet til årets Tour de France.


Covid-19 regler

Ryttere der udgår med Covid-19 kan ikke erstattes eller kompenseres. Det er ens for alle deltagere! Dog hvis rytteren udgår før spilstart, så kan holdet naturligvis ændres.

 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

Pointgivende løb

Dato Løbsnavn Point
-skala
01-07-2023
-
23-07-2023
Tour de France2.UWT

Managerspil

Efterårsspillet 2024
Tilmelding lukker om :
Tour de France 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tour de Suisse 2024
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce