Klassikerne 2018

Spilregler »Præmier »Rytterpriser »Pointsystem »Stillingen »Resultater »Statistik »Ligaer »

Feltet.dk starter et nyt managerspil til de af de største forårsklassikere. Vi kalder spillet for KLASSIKERNE. 

Spillet starter lørdag den 17. marts med Milano-Sanremo og kører frem til den 22. april, hvor Liège-Bastogne-Liège afsluttes. Vi lodder kontante præmier i klassikerspillet. For hver tilmelding til spillet øges puljen med 25 kroner. Når spillet er startet den 17. marts kl. 14.30, så er det ikke muligt at ændre på sit hold.
 

Spillet er med alle de store internationale klassikere i foråret lige fra Milano-Sanremo, Paris-Roubaix, Flandern Rundt til Liège-Bastogne-Liège. I spillet kan du vælge imellem samtlige WorldTour-ryttere. Du skal vælge 10 ryttere og har et budget på 25 millioner. 
 

Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste løb. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret i dagens løb og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 10 SMS'er. En efter hvert af de ni løb og en samlet efter spillet er afsluttet. Servicen koster en krone pr. sms. Servicen er naturligvis IKKE et krav for at deltage i managerspillet, men en ekstra service, som der kan tilkøbes.


Skal Valgren være din klassikerkaptajn?


Vælg kaptajn og scor ekstra point
Du skal til spillet vælge en kaptajn på dit hold. Ikke til hvert løb, men én gang. Din kaptajn vil score 20% ekstra point hver gang, at han scorer point. 

Hvis to hold fremadrettet ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering. Dermed er det en god ide at tilmelde sit hold tidligt og rette det frem til spilstart.  

Kontante præmier
I managerspillet har du mulighed for at vinde kontante præmier, hvis du opnår en top ti placering i managerspillet, så vil du vinde kontanter. I spillet vokser puljen med 25 kroner pr. tilmelding.


Hvem vælger du?


TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

Regler

SÅDAN OPRETTER DU DIT HOLD
Hvis du ikke er oprettet som bruger, så skal du oprette dig og derefter klikke på "TILMELD DIG HER" eller knappen øverst på siden. Når du er logget ind, så har du mulighed for at kalde dit cykelhold et navn, og derefter skal du så sætte dit cykelhold.
 

Dit hold har et budget på 25 millioner danske kroner. Du skal vælge 10 ryttere. Spørgsmålet er nu, hvordan du vælger prioritere? Satser på en stjerne i kaliberen af Peter Sagan, Magnus Cort, Michael Valgren eller Alejandro Valverde, som rykker en stor del af dit budget, eller vil du forsøge dig med ryttere lige under toppen i international cykling og satse på talenter, som måske får deres gennembrud i 2018?
 

Valget er dit, og du ved naturligvis ikke, hvordan andre vælger og prioritere!

Vinderen af KLASSIKERNE 2018 er det hold, som scorer flest point ud fra pointskalaen. Vær opmærksom på, at du sætter dit hold engang, og der er IKKE mulighed for at ændre på holdet, når spillet først er gået i gang den 17. marts klokken 14.30. Frem til spilstart kan du naturligvis ændre på det alt det, som du vil.

 

SÅDAN SCORER DU POINT
Pointsystemet er kategoriseret ud fra, hvor store løbene er, så WorldTour-løbene giver flest point. Dine ryttere scorer point efter pointfordelingen på Feltet.dks verdensrangliste.

Du finder pointsystemet, når du er klikket ind på spillets forside, så er der en infoboks med alle spillets oplysninger, hvor der er et menupunkt, der hedder pointsystem. 

RYTTERPRISERNE
478 ryttere deltager i KLASSIKERNE 2018, og du har mulighed for at vælge imellem alle rytterne på verdens 18 bedste cykelhold. Du finder et samlet overblik over rytternepriserne her.
 


LØBSKALENDEREN FOR KLASSIKERSPILLET 2018
17. marts - Milano-Sanremo (Monument)
23. marts - E3 Harelbeke (WorldTour endagsløb)
25. marts - Gent-Wevelgem (WorldTour endagsløb)

28. marts - Dwars door Vlaanderen (WorldTour endagsløb)
1. april - Ronde van Vlaanderen (Monument)
8. april - Paris-Roubaix (Monument)
15. april - Amstel Gold Race (WorldTour endagsløb)
18. april - Fleche Wallone (WorldTour endagsløb)
22. april - Liege-Bastogne-Liege (Monument)

Bemærk monumenterne giver ekstra høje point i managerspillet. 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

Managerspil

Efterårsspillet 2022
Spillet er igang.
Sæsonspil 2022 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2022 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Vuelta a España 2022
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Annonce