Annonce

Woods tror på den samlede sejr forud for søndagens kongeetape
21. februar 2021 10:25Foto: Israel Start-Up Nation
af Emil Ipsen

Efter en imponerende sejr på gårsdagens etape, tror Michael Woods (Israel Start-Up Nation) på at han gå hele vejen, hvis han ellers evner at holde hovedet koldt og sit hjul tæt på Bauke Mollemas (Trek-Segafredo). 

Holm hylder Froome: Skivebremser er noget lort

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Michael Woods evaluerer sin chance for at tage den samlede sejr i Tour des Alpes Maritimes et du Var forud for søndagens kongeetape. 

Han viste imponerende kørsel på 2. etape, hvor han distancerede alle på muren og viste, at han kunne håndtere presset som favorit. 

"Jeg prøver bare at nyde det. Det er en af ​​grundene til, at man kører på cykel, og at børnene ser sporten. Man ved, kameraerne er på én, så i stedet for at bruge det som en kilde til pres, prøver jeg på at nyde det," afslører Michael Woods i et interview til Israel Start-Up Nation.

Det er ikke et stort forspring den canadiske stjerne har forud for søndagens kongeetape. Han fører med et sekund til Bauke Mollema (Trek-Segafredo) på andenpladsen og syv sekunder til David Gaudu (Groupama-FDJ) på tredjepladsen. Kampplanen for dagens etape er derfor også allerede klar fra morgenstunden for Michael Woods. 

"Vi har et stærkt hold. Jeg har en reel tro på drengene. Jeg er nødt til at holde hovedet koldt, være smart, komme godt ned ad nedkørslen og sørge for, at jeg kan følge Mollema. Resten er ude af mine hænder," udtaler Michael Woods. 

Læs mere om Michael Woods' muligheder for at tage den samlede sejr ved Tour des Alpes Maritimes et du Var i optakten til dagens kongeetape.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

UCI med appel til ryttere: Vi skal sende et godt signal

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye tilbage på dansk jord: Skal starte på en frisk

Landevej

Livestream masser af cykling - Specialtilbud på Discovery+

Landevej

Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye og Lønne vender hjem til den danske cykelscene

Landevej

Eksklusivt interviewColoQuick-talent i EM-trøjen: Det var noget specielt

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Annonce