Reaktioner fra Tourens 16. etape
15. september 2020 19:10Foto: A.S.O. / Alex Broadway
af Andreas Würtz Adamsen

Vi har samlet en række reaktioner fra Tour de Frances 16. etape fra La Tour-du-Pin til Villar-de-Lans.

Annonce

Du kan læse vores store etapereferat her.

 

Du kan også læse etapevinder Lennard Kämnas reaktion her.

 

Se alle højdepunkter fra dagens etape, hvor tysk stortalent tog solosejr

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

Sébastien Reichenbach - Groupama-FDJ:
”Jeg tabte til de stærkeste, som jeg prøvede at følge to-tre gange. Jeg håbede, at vi ville krydse toppen sammen, og forventede ikke at de ville angribe igen så hurtigt. Jeg kom næsten tilbage med 2-300 meter til toppen, men så kørte de igen. Jeg fortryder ikke noget, de andre var bare stærkere.”

 

 

Simon Geschke - CCC Team:
”En femteplads er jeg meget tilfreds med. Det havde jeg slet ikke regnet med. Da jeg kørte, var gruppen faktisk allerede væk. Vi brugte en time på at hente dem, hvilket kostede mange kræfter. Det var lidt en skam i forhold til det endelige resultat. På et tidspunkt, da jeg var i forreste gruppe, var jeg helt færdig. Der tænkte jeg: Havde det været bedre at blive i feltet? Men jeg lykkedes med at samle mig selv op på den sidste stigning, og alle de andre var også flade.

Annonce

 

Lennard er en god ven, og vi var holdkammerater i lang tid, og han har også trænet i Freiburg. Jeg sagde til ham i gruppen i dag, at det var hans dag i dag. Det er dejligt, at det lykkedes. Han har haft et fantastisk år, først med en etapesejr i Dauphiné, og nu også her. Hatten af for ham.”

 

 

Guillaume Martin - Cofidis:
”Jeg forsøgte at køre tidligt på etapen, men det var tydeligt, at jeg var for tæt på i klassementet. Vi prøvede igen med Nico [Edet], men farten var for høj på stigningen. Jeg fortryder dog ikke noget, vi prøvede og vi vil prøve igen.”

 

 

Quentin Pacher - B&B Hotels-Vital Concept:
”Jeg var ekstremt motiveret fra morgenstunden for at køre en god etape. Der var nogle rigtig gode klatrere med i udbruddet. Jeg ville have et lille forspring til den sidste stigning, for at kunne følge med, og det lykkedes næsten. Der manglede bare lige et par kilometer. Vi prøvede at arbejde med Julian Alaphilippe for at komme tilbage til de tre forreste, men vi var tomme.

Annonce

 

Med Pierre Rolland er vi angribere. Vi gav alting, men vi tabte til ryttere, der var stærkere end os. Da jeg angreb, sagde jeg også til mig selv, at Rolland kunne bruge mig senere, da han er en bedre klatrer end mig på den her slags stigninger. Der var ingen idé i at vente på, at de stærkeste ryttere angreb, så jeg forsøgte at komme dem i forkøbet.”

 

 

Carlos Verona - Movistar Team:
”Det har virkelig været en hård dag. Det krævede meget at komme afsted, og de ryttere der var med, havde et højt niveau. Vi prøvede at spare lidt på kræfterne indtil nøgleøjeblikket, men med den slags kvalitet i udbruddet, var der umuligt at spare på noget som helst på den næstsidste stigning. De stærkeste kørte væk, og selvom vi forsøgte at være med, så kunne vi ikke. Vi gav alt, og der er intet at fortryde: Der var bare stærkere ryttere.”

 

 

Pavel Sivakov - Team INEOS Grenadiers:
”Selvfølgelig er det lidt skuffende, at vi bliver nummer to. Jeg ved ikke, om vi kunne have gjort noget anderledes, men det var en god dag, og i det mindste forsøgte vi. Vi viste, at vi ikke giver op. Vi har tabt det samlede klassement, men vi er her stadig for at vinde etaper, og det viste vi allerede i dag. Det vil vi blive ved med at vise den sidste uge.”

Annonce

INFO
Sébastien Reichenbach
Nyheder
Carlos Verona Quintanilla
Nyheder Profil Resultater Statistik
Pavel Sivakov
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Førertrøjeskift og NPV-sejr i tæt bakkespurt i Uno-X Cuppen

Landevej

Deceuninck - Quick-Step præsenterer stagiaire

Landevej

OL-medaljeoversigt for cykeldisciplinerne

Landevej

Bekræftet: Norsgaard til start i Portugal

Landevej

Eksklusivt interviewVan der Lijke tæt på stort resultat: Angreb er det bedste forsvar

Landevej

Video i artiklenDanmark slår olympisk rekord i 4000m holdforfølgelse

Video

Video i artiklenKæmpe styrt på cykelbanen: Australsk styr knækker

Video

Annonce

ANNONCE