Annonce

Juniorlandstræneren er tilfreds efter dagens løb
23. august 2020 17:07Foto: Feltet.dk
af Anders Nielsen

Den danske juniorlandstræner Michael Berling så gode takter ved dagens DM i Middelfart.

abonner på feltet på

Juniorlandstræneren Michael Berling var til stede ved dagens DM i linjeløb. Fra sin plads i en af følgebilerne kunne han overvåge det intense regnvejrscykelløb på vejene omkring Middelfart, og efterfølgende udtrykte landstræneren positive tanker for resten af sæsonen.

 

”Det var et løb med rigtig flotte holdtaktikker fra flere sider, så det tegner rigtig godt for fremtiden. Det er vi glade for at se”, udtaler Michael Berling til Feltet.dk.

 

Den afsluttende del af løbet blev præget af en stærk seksmandsgruppe, og efter en intens spurt blev løbet vundet af Tobias Lund Andresen fra Team NPV - Carl Ras Roskilde Junior.

”Roskilde kørte et rigtig flot cykelløb, og det afslutter Tobias på fornemmeste vis ved at vinde efter en stærk dominans af ABC”, udtaler en tilfreds landstræner efter løbet.

 

Dagens løb har giver Michael Berling en bedre fornemmelse for, hvilke ryttere han skal udtage til de kommende landsholdsløb. Snart venter et EM, og her skal de danske ryttere skal prøve kræfter med de udenlandske juniorhold, for første gang i mange måneder.

 

”Det bliver spændende at komme til EM og se, hvor vi står internationalt. Det sidste mange år har vi været blandt de bedste, men de andre lande har også lagt et niveau på de seneste år. Jeg har fået nogle svar i forhold til udtagelsen til Grand Prix Rüebliland, og så må vi se, for der er stadig rigtig mange spørgsmålstegn”, siger Michael Berling.  

            

Tobias Lund Andresen vandt DM foran Gustav Wang og Emil Schandorff Iwersen. Læs et referat af løbet her.

INFO
DM - Juniorer
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenGlad Bennett: Jeg kunne ikke gøre det uden mine teammates

Video

Video i artiklenSam Bennett vinder 6. etape af UAE Tour

Video

Perfekt Mørkøv-leadout giver ny Bennett-triumf

Landevej

Video i artiklenUAE Tour - Sobrero og Sabatini styrter

Video

Froome om Tour-sejr: Intet holder mig tilbage

Landevej

Video i artiklen6. etape af UAE Tour er startet

Video

LIVE: Deceuninck splitter feltet i sidevinden

Landevej

Annonce