Mie Saabye dobbelt danmarksmester: Det er en pæn trøje
30. juni 2019 17:21Foto: Mathias Mundbjerg / Feltet.dk
af Mathias Blohm, Esbjerg

Mens Amalie Dideriksen tog sejren i kvindernes eliteløb, blev det i juniorernes løb en kamp mellem tre Team Rytger-ryttere, og her viste Mie Saabye sig igen stærkest. Dermed er hun junior-danmarksmester i både linjeløb og enkeltstart.

Annonce

De var fem til start, men da to udgik var podiet allerede fundet inden løbets afslutning. Kun placeringerne skulle bestemmes.

 

Her fik Mie Saabye det, som hun ville have det, da hun kunne køre først over stregen. Dermed kan hun føje endnu en dannebrogstrikot til samlingen, efter hun i torsdags også vandt trøjen i juniorernes enkeltstart, og den 17-årige rytter medgiver da også, at hun efterhånden har startet en samling.

 

“Det er altid den pæneste farve at få, så lidt samler jeg vel.” Lyder det med et smil fra danmarksmesteren. “Det er da en pæn trøje, og jeg er glad for at kunne fortsætte i den det sidste halve år, inden jeg rykker op i eliten, så det er jo bare sindssygt fedt at have den,” siger Team Rytger-rytteren.

abonner på feltet på

 

Kvindernes juniorløb blev som forventet præget af Team-Rytger, der med Maria Bertelsen, Mette Egtoft Jensen og Mie Saabye havde tre af de fem ryttere, der stillede til start.

 

Juniorerne startede med elitekvinderne, og da ingen juniorer var at finde i  det udbrud, der holdt hjem, skulle der køres om sejren blandt de tre tilbageværende juniorer.

 

Her henviste Mie Saabye sine holdkammerater til de sekundære placeringer, og dermed er hun for andet år i træk dobbelt danmarksmester.

Annonce

 

Se hele interviewet med den glade danmarksmester i videoen over artiklen.

 

Annonce

INFO
DM - Juniorer
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Søren Kragh bliver kaptajn i Amstel Gold Race

Landevej

Honoré på hospitalet efter styrt

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewRiwal sigter efter sejren i Holbæk

Landevej

Efter ny dopingsag: Wildcard-hold trækker sig fra Giro d’Italia

Landevej

Optakt til Demin Cup og Ladies Cup

Landevej

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Annonce