Juniorlandstræneren er tilfreds efter dagens løb
23. august 2020 17:07Foto: Feltet.dk
af Anders Nielsen

Den danske juniorlandstræner Michael Berling så gode takter ved dagens DM i Middelfart.

Annonce

Juniorlandstræneren Michael Berling var til stede ved dagens DM i linjeløb. Fra sin plads i en af følgebilerne kunne han overvåge det intense regnvejrscykelløb på vejene omkring Middelfart, og efterfølgende udtrykte landstræneren positive tanker for resten af sæsonen.

 

”Det var et løb med rigtig flotte holdtaktikker fra flere sider, så det tegner rigtig godt for fremtiden. Det er vi glade for at se”, udtaler Michael Berling til Feltet.dk.

 

Den afsluttende del af løbet blev præget af en stærk seksmandsgruppe, og efter en intens spurt blev løbet vundet af Tobias Lund Andresen fra Team NPV - Carl Ras Roskilde Junior.

”Roskilde kørte et rigtig flot cykelløb, og det afslutter Tobias på fornemmeste vis ved at vinde efter en stærk dominans af ABC”, udtaler en tilfreds landstræner efter løbet.

 

Dagens løb har giver Michael Berling en bedre fornemmelse for, hvilke ryttere han skal udtage til de kommende landsholdsløb. Snart venter et EM, og her skal de danske ryttere skal prøve kræfter med de udenlandske juniorhold, for første gang i mange måneder.

 

”Det bliver spændende at komme til EM og se, hvor vi står internationalt. Det sidste mange år har vi været blandt de bedste, men de andre lande har også lagt et niveau på de seneste år. Jeg har fået nogle svar i forhold til udtagelsen til Grand Prix Rüebliland, og så må vi se, for der er stadig rigtig mange spørgsmålstegn”, siger Michael Berling.  

            

Tobias Lund Andresen vandt DM foran Gustav Wang og Emil Schandorff Iwersen. Læs et referat af løbet her.

INFO
DM - Juniorer
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Honoré på hospitalet efter styrt

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewRiwal sigter efter sejren i Holbæk

Landevej

Efter ny dopingsag: Wildcard-hold trækker sig fra Giro d’Italia

Landevej

Optakt til Demin Cup og Ladies Cup

Landevej

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Video i artiklenFølg kongeetapen i Tyrkiet og sidevindsetapen i Spanien

Landevej

Annonce