Annonce

Jumbo-sportsdirektør: Roglic oplevede den allerstørste skuffelse, men rejste sig igen
12. november 2020 17:00Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af Marcus Bjelskou

Merijn Zeeman, sportsdirektør på Jumbo-Visma, beundrer sin nu dobbelte Vuelta-vinder, der formåede at rejse sig igen ovenpå skuffelsen fra Tour de France. 

Sejrherren Roglic: Fantastisk at slutte sæsonen sådan her

se mere cykling på

Alt tegnede til at 2020 endelig var året, hvor Primoz Roglic skulle vise sig som konkurrent til titlen som sin tids allerstørste klassementsrytter. 

 

I optakten forud for Touren lignede han manden, der skulle slås. Som bekendt gik det jo anderledes og det blev landsmanden Tadej Pogacar, der løb med sejren. 

 

Men Roglic rejste sig igen og nuppede en top ti-placering til VM i italienske Imola, tog sejren i Liège-Bastogne-Liège, og forsvarede sin Vuelta-titel fra 2019 med endnu en sejr i den spanske Grand Tour. Noget som hans sportsdirektør Merijn Zeeman, beundrer ham for. 

 

"Primož har helt sikkert en ny chance (i forhold til Touren, red.), og i de næste par år vil han fortsat være på topniveau, men vi ved også, at vi vil have meget stærke modstandere. Der er nogle stjerner, der stiger overalt, og det vil være en stor kamp, men jeg tror også, at Primoz har udviklet sig meget, og som hold udvikler og lærer vi også," sagde forklarede Zeeman til cyclingnews.com.

 

"Sidste år var hans første Grand Tour-sejr (i Vueltaen 2019, red.), og han kom ind efter Giroen, hvor han havde været syg. For ham var det en genstart, men han var også meget godt forberedt sidste år før Vueltaen med en højdetræningslejr. Han kørte ikke løb før Vueltaen sidste år, så han var frisk og på sit bedste niveau der, men er der en atlet i verden, der lige havde oplevet den største skuffelse i sin karriere og derefter vundet en Grand Tour og et monument? (som Roglic har gjort i år, red.). Jeg synes, at det er bemærkelsesværdigt." sagde Zeeman. 

 

Primoz Roglic har kontrakt med det hollandske storhold, Jumbo-Visma, frem til 2023. 

Annonce

 

Annonce

INFO
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Vuelta a España
Nyheder Profil Resultater
Merijn Zeeman
Nyheder
Team Jumbo-Visma
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Lefevere om taktik mod stjerneduo: Ulve isolerer sit bytte

Landevej

Armstrong kunne vinde Touren uden doping ifølge kommentator

Landevej

LIVESTREAM: PostNord Danmark Rundt-ruten præsenteres klokken 14

Landevej

Video i artiklenOptakt: Trofeo Laigueglia

Landevej

Video i artiklenFølg Strade Bianche-opvarmningen i Laigueglia

Landevej

Video i artiklenSe højdepunkterne fra Le Samyn

Video

Norsgaard havde studeret ruten inden podieplads

Landevej

Annonce