EKSKLUSIVT

Efter succes: Fuldt RYTGER-hold til start ved Ladies Cup
16. april 2021 10:00Foto: RYTGER | F. Ossola
af Andy Joachim Pedersen

Den første afdeling af DEMIN Cup og DCU Ladies Cup venter søndag i Holbæk, og Feltet.dk varmer i den forbindelse op til afdelingen i samarbejde med en række hold. Hør her RYTGER p/b Cykeltøj-Online.dk fortælle om det første løb i serien.

Annonce

For det danske hold bliver det med dobbelt fokus i DCU Ladies Cup, da de har ryttere til start i begge felter på søndag.

 

Det fortæller Morten Ravnkilde i en video fra RYTGER p/b Cykeltøj-Online.dk.

 

”Jeg har valgt at trække hele teamet hjem til at køre den her cup, dog undtagen vores finske juniormester Anniina [Ahtosalo red.], som er forhindret denne weekend. Så hele 11 piger kommer til start fra os på søndag,” fortæller Ravnkilde.

Morten Ravnkilde varmer op til 1. afd. af DCU Ladies Cup

abonner på feltet på

 

Løbet bliver også det første for Mie Saabye og Rikke Lønne, som begge er tilbage i den danske A-klasse, og begge ser deres første start på dansk jord i 2021.

 

”I dame-A-feltet bliver det glædeligt. Vi får Mie Saabye og Rikke Lønne tilbage, så det bliver super fedt at se dem trække RYTGER-trøjen over hovedet igen for første gang efter et par år, hvor de har været væk fra cykling og konkurrence,” fortæller han.

 

Manageren forventer dog, at med hold som Cykling Odense, Ordrup CC og ABC Dame Elite, som alle møder talstærkt op, er det ikke muligt at sætte sig på løbet på den vis.

Annonce

 

”Det er klart, at med tre store teams som Odense, Ordrup og ABC bliver det svært at præge løbet i den forstand. Pigerne skal ud at have det sjovt, og så må vi se, hvad det kan ende med efter cirka 109 kilometer,” fortæller han.

 

Rikke Lønne og Mie Saabye er tilbage i den danske A-klasseFoto: Campione Danmark

 

Til gengæld kommer hele ni ryttere til start i den anden klasse med andenårs U17-, U19- og dame B-rytterne, og her er der udsigt til lettelse for U17-rytterne.

 

”Vores U17-piger har ikke været ude at køre løb i mange måneder, og sidste år var næsten helt spoleret for dem. Opstarten igen i år har været svær for dem.

 

Sammen med U19-rytterne fra holdet, som for ganske nylig tog en Nations Cup sejr i Trofeo Alfredo Binda skal de bygge videre på de ting, de har trænet på hen over vinteren.

Annonce

 

”Løbet bruger vi for dem på at lægge taktiske finesser, på at arbejde noget nyt ind og gøre klar til næste Nations Cup, som ligger i Frankrig 8. og 9. maj. Cuppen er vigtig for os i forhold til at arbejde nogen ting ind på både dame A-siden, men også på de yngre her,” fortæller han.

 

”Det er knap 110 kilometer, og det skal vi ud at nyde. Det kan både være solskin, eller som det har været, sne, slud og hagl, så det bliver selvfølgelig også spændende,” uddyber han til slut.

 

Du kan se den fulde video med Morten Ravnkilde øverst i artiklen her.

 

Du kan desuden finde vores optakt til første afdeling af årets Demin Cup og DCU Ladies Cup lige her. 

 

Annonce

INFO
DCU Ladies Cup
Nyheder
Team RYTGER powered by Cykeltøj-online.dk
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Officielt: Sagan og Ackermann forlader Bora

Landevej

Ineos-belgier kæmper med sygdom

Landevej

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE