EKSKLUSIVT

Moberg: Muff skal køre med om medaljer ved DM i enkeltstart
15. december 2020 20:00
af Frederik L. Holst Pedersen, interview: Christian Frese

Feltet.dk har taget os en snak med ledende sportsdirektør på coloQuick, Christian Moberg om de fire nye ryttere, som holdet får ind til 2021-sæsonen. Den første rytter er Frederik Muff, som sportsdirektøren har store forventninger til. 

Annonce

Efter sin først blot en enkelt sæson på kontinentalniveau har Frederik Muff efterladt et gevaldigt aftryk.

 

Han opnåede en meget flot bronzemedalje ved DM i enkeltstart i starten af oktober måned. I 2021 skifter han BHS - PL Beton Bornholm ud med det Skive-baserede kontinentalhold coloQuick. Her er ledende sportsdirektør Christian Moberg meget spændt på sin nye rytter og samtidig har han også store forventninger.

 

”Jeg synes, at det er meget spændende, at vi blev enige om en aftale med Frederik, og jeg forventer helt sikkert, at han kører med om medaljerne til DM i enkeltstart og udvikler sig generelt på landevejen. Jeg forventer også, at han udvikler sine lederroller,” lyder det fra Moberg til Feltet.dk.

Osborne vinder Zwift VM - dansk sølv og bronze

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Det bliver enkeltstarten, der bliver Muffs store fokusområde på coloQuick og Moberg håber at bidrage til Muffs positive udvikling.

 

”Jeg er virkelig imponeret over hans udvikling, og jeg er sikker på, at det ikke er slut endnu. Under vores vinger skal han blive ved med at udvikle sin enkeltstart,” siger den ledende sportsdirektør.

 

Muff er med sine 27 år næstældste rytter på Team coloQuick i næste sæson, hvor kun Nicolai Brøchner er ældre og det kun med en måned. Moberg er dog ikke bekymret for, om Muff er for gammel. 

Annonce

 

I stedet hæfter han sig ved, at Muff i denne sæson kørte alene hjem og tog sejren ved Hydro Løbet i Tønder i september og sejren viste, at Muff kan blive en komplet rytter, som kan bidrage med sejre til holdet fra Skive.

 

En anden fordel, der kommer med alderen, er, at Muff har udvist et andet engagement, end en ung rytter måske ville gøre. 

 

”Som den eneste rytter har jeg haft ham med til møde med sponsorerne i forhold til udstyr, så han engagerer sig også på en helt anden måde end en 18- eller 19-årig. Det betyder meget for mig,” slutter Moberg.

 

Du kan læse vores interview med Frederik Muff, fra da han blev præsenteret som ny rytter på coloQuick her. 

 

Senest har Muff deltaget i VM i e-cykling, hvor han leverede en sublim holdindsats, der sikrede Danmark både sølv og bronze.

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE