Selvsikker Evenepoel før Lombardiet: Har aldrig været så godt forberedt før
14. august 2020 10:58Foto: © Sigrid Eggers | Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
af Marcus Bjelskou

Den belgiske komet stiller lørdag til start i sit første monument, hvor det eneste der tæller, er sejren i den italienske klassiker. 

Annonce

I morgen kan der blive skrevet cykelhistorie endnu engang. Hvis den unge Remco Evenepoel skulle gå hen og vinde Lombardiet Rundt, vil han være den yngste vinder af løbet siden Jean-Pierre Monseré, der vandt løbet i 1961, som blot 21-årig.   

 

Evenpoel har i år vundet alle de fire etapeløb, han har stillet op i, og samlet set står han noteret for ni sejre i indeværende sæson. Vel og mærke foran af nogle af verdens bedste cykelryttere.  

Senest med en maraton-præstation i Polen Rundt, hvor et 50 kilometer soloridt lagde fundamentet for den samlede sejr. 

 

"Dette er mit første monument, og jeg er klar til det. Jeg er i topform og har aldrig været så godt forberedt som nu," siger Evenepoel ifølge Wielerflits.nl.  

Tæt på kometen Evenepoel: Fortsætter han ufortrødent eller eksploderer han?

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

Sidste år gav Deceuninck-rytteren en forsmag på sit enorme potentiale, der han overraskende tog sejren i Clasica San Sebastian. Men Evenepoel afviser, at Lombardiet Rundt kan sammenlignes med hans præstation i den spanske klassiker. 

 

"Absolut ikke! Der var Julian Alaphilippe holdets kaptajn. Enric Mas og jeg var 'plan B'. Derefter ønskede jeg også at præstere godt, men resultatet var ret tilfældigt. Lørdag vil være anderledes. Dette er mit første monument, og jeg vil være der. Det er den største forskel." lover den blot 20-årige WorldTour-rytter.  

 

"Holdkammeraterne har for øvrigt også arbejdet på dette. Jeg så i Piemonte onsdags, at de også er klar. Jeg har tillid til dem, de på mig. Det er nøglen til succes, tror jeg." spår Evenepoel videre. 

Annonce

 

Konkurrenterne

Blandt feltets rivaler udpeger Remco Evenepoel blandt andet Trek-duoen i form af den forsvarende vinder, Bauke Mollema og den tidligere vinder, Vincenzo Nibali. ”Hajen fra Messina” vandt løbet i både 2015 og 2017. Derudover spår belgieren også, at Jakob Fuglsang hører til blandt favoritterne. 

 

"Men selvfølgelig tænker jeg på Vincenzo Nibali. Han kender banen som bagsiden af ​​sin hånd og har også erfaring. Han kender ethvert farligt punkt. Og hans holdkammerat Mollema vandt sidste år, så han er også favorit," forklarede han.  

 

"Jeg ved, at de prioriterer Nibali højt på Trek-Segafredo. Og så er der Jakob Fuglsang og alle de andre."

 

Du kan læse vores optakt til Lombardiet Rundt lige her.  

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Giro-sensation har fremtiden på plads

Landevej

Det store OL overblik: Program, resultater og discipliner

Landevej

Førertrøjeskift og NPV-sejr i tæt bakkespurt i Uno-X Cuppen

Landevej

Deceuninck - Quick-Step præsenterer stagiaire

Landevej

OL-medaljeoversigt for cykeldisciplinerne

Landevej

Bekræftet: Norsgaard til start i Portugal

Landevej

Eksklusivt interviewVan der Lijke tæt på stort resultat: Angreb er det bedste forsvar

Landevej

Annonce

ANNONCE