Kontraktløs Asgreen eftertragtet efter Flandern-triumf
06. april 2021 18:16Foto: Sirotti
af Rasmus Brandt

Han tøvede med at skrive under, og det er han glad for nu. Kasper Asgreen trækker nemlig masser af interesse fra andre WorldTour-hold og regner med en noget anderledes lønforhandling efter Flandern Rundt-triumfen.

Annonce

Han havde ikke forlænget sin kontrakt inden Flandern Rundt, og timingen kunne ikke være bedre.

 

Med karrierens største triumf på sit palmarés kan Kasper Asgreen nu se frem imod en noget mere lovende lønforhandling med sit nuværende hold Deceuninck-Quick Step.

 

Det fortæller Asgreen tirsdag middag på et pressemøde, hvor Feltet.dk deltog.

Se de sidste fem kilometer af Flandern Rundt

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Det er meget god timing,” fortæller Asgreen grinende, med henvisning til den forhandlingsbrik han har fået med weekendens sejr.

 

Danskeren er med dette forårs sejre i Flandern Rundt og E3 Saxo Bank Classic gået fra profil til stjerne, og det har ifølge ham selv skabt en del interesse hos de konkurrerende WorldTour-hold, der har kontaktet danskeren.

 

”Det er ikke nogen hemmelighed, at der er interesse fra andre hold,” fortæller danskeren uden dog at komme ind på, hvilke hold der har meldt deres interesse.

Annonce

 

Glad for at være på Quick Step

Forhandlingerne er dog i gang med Quick Step-bossen Patrick Lefevere, der nok må slippe en lidt større pose penge nu, hvilket han selv måtte indrømme efter søndagens Flandern Rundt.

 

At han er rykket over i en anden boldgade, er danskeren da også klar over.

 

”Der har været lidt snak de seneste par uger, så man må sige, det er heldigt, jeg ikke fik skrevet under. Nu bliver det nok en anden snak,” fortæller den danske monumentvinder

 

Asgreen og Mathieu van der Poel i knivskarp duel i Flandern Rundt. Foto: Sirotti

 

Står det til den jordbundne koldingenser er han dog fortsat at finde på Deceuninck-Quick Step i næste sæson

Annonce

 

”Jeg skal selvfølgelig prøve at opveje fordele og ulemper, men jeg er rigtig glad for at være på Quick Step, og jeg vil gerne fortsætte her. Det har været succesfuldt hidtil, så hvorfor lave om på det,” fortæller en glad Kasper Asgreen.

 

Den manglende underskrift var et ønske fra danskerens side, der ønskede at komme igennem forårets brostensmonumenter inden underskriften blev sat. Formentlig fordi han mente, han kunne drive det til noget i Flandern.

 

”Jeg havde sagt til ham (Patrick Lefevere red,), at jeg helst ville vente til efter Paris-Roubaix med at skrive under. Vi kunne selvfølgelig snakke om det, og se hvor vi havde hinanden, men den endelige underskrift skulle først sættes senere,” fortæller Asgreen, der med Paris-Roubaixs udskydelse til oktober regner med afklaring omkring kontrakten i den nærmeste fremtid.

 

Triumfen gik op for ham ved middagsbordet

Feltet.dk snakker med den danske Flandern-vinder tirsdag eftermiddag, hvor sejrens størrelse efterhånden har bundfældet sig.

 

Dette skete dog ikke lige med det samme for koldingenseren, der først hjemme på hotellet forstod, hvad han havde bedrevet.

Annonce

 

Det kom lige så stille om aftenen, da vi sad og holdt vores middag. Man kunne se, hvor meget det betød for alle på holdet. Det var virkelig en fornøjelse at se, og det var en fantastisk dag,” fortæller Asgreen.

 

Danskerne har desuden taget sig tid til at læse mange af de lykønskninger, der er strømmet ind fra nær og fjern, og ser nu frem til en længere løbspause efter en historisk succesfuld klassiker-sæson.

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Ronde van Vlaanderen
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenAlessandro De Marchi oplever defekt

Video

Efter ufrivillig løbspause: Riwal igen klar til den store scene

Landevej

Video i artiklenTre er blevet til to: Christopher Juul fortsat i front opad modbydelige Montemolino

Video

Video i artiklenLa Maglia Rosa fører an i jagten på udbruddet

Video

Video i artiklenChristopher Juul angriber og kommer fri

Video

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale...

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Annonce