Fuglsangs hold med russisk Giro-kaptajn
03. maj 2021 16:40Foto: A.S.O. / Fabien Boukla
af Mikkel Tofte Langerhuus

Astana - Premier Tech har ikke den danske stjerne Jakob Fuglsang til start, når det kasakhiske hold stiller til start i Torino på lørdag. I stedet skal Alexandr Vlasov lede det stærke hold. 

Annonce

Jakob Fuglsang var Astana - Premier Techs kaptajn, da han kæmpede sig til en samlet sjetteplads i Giro d'Italia i fjor. I år fokuserer danskeren i stedet på Tour de France og ikke mindst De Olympiske Lege i Tokyo til sommer. 

 

I stedet har Astana den russiske bjergrytter, Alexandr Vlasov, med som deres klassementshåb. 

 

Den klatrestærke russer har været velkørende i sæsonens indledning, hvor det blandt andet er blevet til en samlet andenplads i Paris-Nice og en samlet tredjeplads i Tour of the Alps, hvilket Astanas sportsdirektør også understreger i en pressemeddelse. 

Giro-klassiker! Michael Rogers fik superkræfter på Monte Zoncolan

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

"Aleksandr Vlasov er vores kaptajn i dette løb, og han vil kæmpe for en høj plads i det samlede klassement af Giro d'Italia. Holdet er klar til at give ham den bedst mulige støtte. Vi så hans form komme op på et meget højt niveau ved Tour of the Alps, så jeg er ret sikker på, at han kan være en af ​​favoritterne i denne Giro," siger Giuseppe Martinelli.

 

SÆT DIT HOLD TIL GIRO-SPILLET HER.

 

Desuden har Astana Luis Leon Sanchez og Gorka Izagirre med, der også får mulighed for at jagte personlig succes på de italienske landeveje. 

Annonce

 

"Vi har meget stærke og erfarne ryttere, der kan kæmpe for en etappesejr. Til at begynde med taler jeg om Luis Leon Sanchez og Gorka Izagirre. Dette er de ryttere, der ved, hvordan man vinder etaper på Grand Tours, de er begge i god form og virkelig motiverede til at levere et godt resultat til holdet," lyder det fra sportsdirektøren. 

 

Den russiske kaptajn udtaler selv i pressemeddelelsen, at han ærger sig over sidste års tidlige exit, og at den italienske Grand Tour har en speciel plads i hans hjerte. 

 

”Efter at jeg var nødt til at udgå af Giroen sidste år efter kun to etaper, føler jeg, at jeg stadig har ufærdigt arbejde i Italien, og jeg ser frem til at køre dette fantastiske løb, som jeg virkelig elsker. Det er min drøm at køre på Giro d'Italia fra start til mål og vise mit bedste på hver etape. Jeg har det godt og optimistisk inden starten af løbet, og jeg sigter mod at gøre mit maksimale i det samlede klassement," udtaler Vlasov. 

 

Den 25-årige russer kørte sidste år sin første Grand Tour, da han blev nummer 11 i Vuelta a España. 

 

Udover deres russiske klassementshåb, Luis Leon Sanchez og Gorka Izagirre har kasakherne Samuele Battistella, Fabio Felline, Vadim Pronskiy, Matteo Sobrero og Harold Tejada med til start. 

Annonce

 

SE GIRO D'ITALIA EKSLUSIVT PÅ DISCOVERY+.

 

INFO
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Anacona efter sejr: Jeg har arbejdet hårdt for denne succes

Landevej

Veteran tæt på sejr: Den slags muligheder kommer ikke ofte

Landevej

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Annonce