Asgreens sportsdirektør: Vi troede på Kasper i spurten
05. april 2021 10:20Foto: Sirotti
af Emil Ipsen

Sportsdirektøren fra Deceuninck-QuickStep Tom Steels var stolt af Kasper Asgreen ovenpå hans flotte sejr i Flandern Rundt. Han er en af strategerne bag Kasper Asgreens flotte triumf og fortæller i et interview, at holdet troede på danskeren i spurten.

Annonce

Tom Steels fulgte hele løbet fra Deceuninck-QuickSteps holdbil, og var en af hovedarkitekterne bag hele holdets kørsel i Flandern Rundt, der førte til Kasper Asgreens succes. 

 

Den belgiske sportsdirektør var ikke overraskende meget tilfreds med holdet efter gårsdagens løb. 

"Det var virkeligt et flot af holdet. Jeg tror aldrig, at vi var i en defensiv position," udtalte Tom Steels til Velon CC i en video på Twitter. 

 

Det overraskede stortset alle eksperter, at den 26-årige koldingensere kunne slå den hollandske stjerne Mathieu van der Poel i spurten. Tom Steels kunne dog fortælle, at holdet faktisk havde stor tiltro til Kaspers evner i spurten. 

"Vi troede på Kasper, fordi han ikke er så langsom i spurten, men at slog Van der Poel i en spurt, var et fremragende stykke arbejde," udtalte den belgiske sportsdirektør.

Det var ikke nemt for Deceunick-Quickstep uden den hårde vind, der ellers er klassisk for Flandern Rundt, at få lavet de fornødende udskilninger, så de kunne få isoleret stjernerne i årets løb. Det blev derfor nødvendigt at angribe løbet tidligt og hårdt for at få succes med missionen. 


"Vi måtte aldrig befinde os i en defensiv position. Derfor kørte Kasper Asgreen også allerede på Molenberg. Derfra fortsatte løbet. Det var ikke let at få hul, fordi der næsten ingen vind var, men Kasper rykkede adskillige gange," udtalte Tom Steels. 

"Med Kasper Asgreen og Van der Poel tror jeg, at de to stærkeste ryttere i løbet overlevede, og så talte benene bare, " supplerede han. 

Generelt var der stor ros fra sportsdirektøreren til den danske mester efter løbet. 

"Kasper er flyvende. Han har forbedret sig hvert år. Han er virkelig en toprytter," Afsluttede Tom Steels interviewet. 

Glad Kasper Asgreen: Jeg valgte at tro på min spurt

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Tom Steels er ikke overraskende en god strategimand at have i sportsdirektørbilen i forbindelse med forårets endagsløb. Han havde selv en stor karriere i endagsløbene, og han vandt i sin tid som aktiv cykelrytter blandt andet Gent-Wevelgem to gange. Kasper Asgreen lykkedes dog i går med noget, den tidligere belgiske topryttere aldrig opnåede - at vinde Flandern Rundt. 

 

 

Annonce

 

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Usårlig canadier vandt igen - Heuer bedste dansker

MTB

Video i artiklenFrustreret Nibali må fokusere på hjælperolle

Landevej

Annonce