Asgreen hyldes på sociale medier: Stik ham nøglerne til Koldinghus
05. april 2021 07:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Kasper Asgreens brillante sejr i Flandern Rundt i går udløste mange reaktioner på sociale medier over hele verden. Feltet.dk har samlet et overblik over nogle af de mange reaktioner.

Annonce

Kampvognen fra Kolding tromlede i går hen over resten af feltet i Flandern Rundt, og det sidste ryk blev givet på målstregen, hvor Mathieu van der Poel måtte hejse det hvide flag og give op.

 

Det førte unægtelig til stor jubel i mange danske TV-stuer, men hvad med på de sociale medier? Vi giver et overblik herunder.

 

’Sikke et bæst’
Den tidligere WorldTour-rytter og nuværende cykelkommentator Adam Blythe var ikke sen til at stryge til tasterne og kalde Asgreen for et ’bæst’ efter hans sejr

Se de sidste fem kilometer af Flandern Rundt

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

 

Samme britiske entusiasme findes også hos Mark Cavendish, der i denne sæson deler mandskab med netop Asgreen, og han skjuler på ingen vis sin begejstring på Instagram.

 

    Vis dette opslag på Instagram           

Et opslag delt af Mark Cavendish (@markcavendish)

Annonce

 

Og nu vi er ved respekten fra cykelverdenen, så viste Mathieu van der Poel utrolig stor sportsmanship, da han efter løbet ønskede danskeren tillykke med sejren, hvilket blev fulgt op af Alpecin-Fenix, der helt sikkert havde foretrukket sejren i stedet.

 

 

'Stik ham nøglerne til Koldinghus'
I den jyske by Kolding nyder de også godt af Kasper Asgreens succes, da både kaldenavne og TV-kommentatorer har benævnt danskerens hjemby adskillelige gange efter sejren, og måske den lokale borgmester bør lade en belønning falde af? Måske endda et tidligere kongeslot?

 

 

Belønningen kan dog være endnu større senere på året. Trek-Segafredo-rytteren Alexander Kamp var nemlig hurtig på tasterne for at minde resten af cykelfællesskabet på Twitter om, at VM i landevejscykling afholdes i netop Flandern senere på året. En dansk sejr? Hvem ved?

Annonce

 

 

Om det ender med podiechampagne og fest til den tid, er af naturlige årsager ikke til at sige. Til gengæld bliver Asgreens præstation fejret med belgisk øl af den mangeårige TV-kommentator Carlton Kirby, som i Asgreens fravær drikker en tår for danskeren.

 

 

Når man sætter pengene forkert....

Mens Brian Holm havde forudset, at Asgreen ville rende med sejren, var der andet cykelkyndigt godtfolk, der ikke havde samme udgangspunkt på danskerens vegne.

 

Den pensionerede belgiske cykelcross-legende Sven Nys er ikke bleg for at erkende en fejl, og gårsdagens fejl var ikke at slå på Asgreen som vinderen.

Annonce

 

 

Han har dog nok ikke helt det samme i klemme, som den tidligere topsprinter og tredobbelte vinder af den grønne pointtrøje i Tour de France, Robbie McEwen, der dog udråber Asgreen til brostensrytteren i 2021.

 

 

Den hollandske Wielerflits.nl-journalist Youri Ijnsen havde ikke nødvendigvis underkendt danskerens evner, men har intet andet end respekt til overs for Asgreen.

 

Annonce

 

Til slut kommer der et lille engelsk ordspil. Hunderacen Granddanois hedder på engelsk 'Great Dane', hvilket løst og alternativt kunne oversættes til 'fantastisk dansker' og her har en hundekalender altså fået en makeover med en ekstra fantastisk dansker.

 

INFO
Ronde van Vlaanderen
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewTopresultat til RYTGER-rytter i Frankrig: Det føles som en sejr

Landevej

WorldTour- og podiedominans: Så gode har danskerne været i 2021

Landevej

Eksklusivt interviewContador peger på Giro-favoritter: Han er i god form

Landevej

Eksklusivt interviewHonoré roser kaptajnerne: Vi er klar til den lyserøde kamp

Landevej

Marcus Sander hentede første sejr

Landevej

Rekordsættende Asgreen: Holdet er altid med fremme

Landevej

Hollandsk vidunder vinder endnu en gang: DSM med 1-2 i Belgien

Landevej

Annonce