Rekordsættende Asgreen: Holdet er altid med fremme
08. maj 2021 19:26Foto: Volta ao Algarve
af Johan Hørstrup

Kasper Asgreen tog ikke blot etapesejren, men satte også ny hurtigste tid på Volta ao Algarve-enkeltstarten. Noget som ikke er en tilfældighed ifølge danskeren. 

Annonce

Kasper Asgreen kom ikke blot fra fjerde etape af Volta ao Algarve med en etapesejr, men også rekorden for den hurtigste på den klassiske enkeltstartsrute i det portugisiske etapeløb, og et ordentligt avancement i den samlede stilling.

 

Sidste år var det Remco Evenepoel der vandt selvsamme etape, som Asgreen i dag kunne hente sin tredje sejren i sæsonen på.  At det skulle være en Deceuninck - Quick-Step-rytter der skulle løbe med sejren for andet år i træk, er dog ikke en tilfældighed ifølge den danske mester.

 

HUSK, AT DU KAN SE ALLE ETAPER AF GIRO D'ITALIA EKSKLUSIVT PÅ DISCOVERY+ UDEN REKLAMER

Asgreen sætter bedste tid med 23:52 – se danskeren passere målstregen her

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Holdet er altid med fremme på enkeltstarterne. Vi har fokus på enkeltstarterne fra holdets side, og vi har mange ryttere som udelukkende fokuserer på disciplinen. Det er også bare en fed disciplin,” fortæller han.

 

Efter enkeltstarten springer danskeren også langt op i det samlede klassement. Før enkeltstarten lå han nummer 25, men efter etapen ligger den dobbelte danske mester nummer tre, blot 21 sekunder efter førende Ethan Hayter.

 

Udover et spring i det samlede klassement og en etapesejr, så er Asgreen også blevet indehaver af den hurtigste tid på den 20,6 kilometer lange enkeltstart i Volta ao Algarve.

Annonce

 

Benjamin Thomas (Groupama FDJ) havde ellers tidligere på etapen slået rekorden, men da danskeren var ni sekunder hurtigere end franskmand i mål, måtte han se rekorden blive taget fra ham igen.

 

”Jeg hørte før jeg kørte, at Benjamin Thomas allerede havde sat en ny hurtigste tid, så da jeg havde slået ham, vidste jeg også at jeg havde sat den nye rekord,” fortæller han.

 

I morgen skal Kasper Asgreen og resten af feltet ud på femte etape af det portugisiske etapeløb. Her skal de køre 170 kilometer fra Albufeira til Malhao.

 

HUSK, AT DU KAN SE ALLE ETAPER AF GIRO D'ITALIA EKSKLUSIVT PÅ DISCOVERY+ UDEN REKLAMER

 

Annonce

INFO
Volta ao Algarve
Nyheder Profil Resultater
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Pogacar om Tour-trup: Skuffet over Polanc ikke er med

Landevej

Lefevere: At udtage Cavendish ville gøre Bennett nervøs

Landevej

Pieters hollandsk mester: Sportsdirektør beordrede mig af sted

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewDM-bronzevinder har døjet med feber

Landevej

Overblik: Nationale linjeløbsmestre 2021

Landevej

Overblik: Nationale enkeltstartsmestre 2021

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewHumpede på podiet: Norsgaard melder klar til linjeløb

Landevej

Annonce

ANNONCE