Produktnyt: Pro Stealth Curved
22. juni 2021 16:00
af Bjarne Albrektsen

Ny Curved model, designet til dem der rokker fra højre til venstre side i sadlen, nedsat vægt og nyt look.

Annonce

Når det kommer til at sidde på cyklen, findes der de ryttere, som sidder klippefast i sadlen, og så er der dem, som rokker fra side til side. Den nye PRO Stealth Curved-sadel er designet for disse ryttere.

 

På baggrund af den store variation i kørestil blandt alverdens ryttere og de sadelpræferencer som det medfører, så tilbyder PRO nu ti modeller i sin Stealth-serie.


Fælles for alle sadlerne er deres genkendelige korte og brede næse og de trapez-formede bagender - designet så rytteren kan kanalisere mere kraft i pedalerne i dybe aerodynamisk positioner.

 

De to nye Stealth Curved-sadler (Team og Performance) introducerer en ny form til produktserienn. Med deres kurvede profil, udvidede sider og en snoet sideprofil, sikrer de rytteren en mere fast position og sørger for at man ikke glider frem og tilbage i sadlen.

Feltet.dks redaktør gæster Radio Tour

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

Udover dette, har de originale Stealth Team and Performance sadler også fået en funktionel overhaling  såvel som et visuelt re-design til at matche den populære, æstetiske retning af PROs seneste Falcon, Turnix og Griffon-sadler.

 

Stealth-sadlens pasform er bevaret, men en ny bund-konstruktion forbedrer ydeevnen.

 


Mark Kikkert, som er team manager i PRO’s udviklingsafdeling forklarer: “I vores kortlægning af tryk med bikefitting.com så vi, at mange professionelle og konkurrenceryttere har en tendens til at rokke fra venstre til højre, mens de kører.  Det er ret naturlig bevægelse for nogen, men det kan også være mindre effektivt for andre. Vores Griffon-sadel er designet til at kompensere for dette, men vi ville også have den samme stabilitet fra en sadel, der tilbyder en mere aerodynamisk position. Det er derfor Stealth Curved sadlen blev lavet.”

Annonce

 

Den korte næse på Stealth-sadlerne giver ryttere forbedret komfort og færre pressure-points i de aerodynamiske positioner.

 

Den næste generation af Stealth Team og Performance-sadler er som sagt blevet rekonstrueret med en ny bundkonstruktion. Sadlerne bevarer de samme kontaktpunkter og giver sammen køreoplevelse som den første generation, men basen af sadlen har nu et 12% større, anatomisk konstrueret område for at reducere tryk endnu mere.


Det anatomiske område er forstærket med triple-brostruktur, der giver stivhed samt et mere karakteristisk look. Hele pakken med carbon-rails kommer ind på 161 grams hvilket er en reduktion på 7,5% (11g) sammenlignet med den tidligere generation.

 

Både PRO Stealth Curved Team og Stealth Curved Performance kommer i 142 mm. og 152 mm. brede versioner, som begge har en bred, stump næse samt en bred anatomisk udskæring med brostruktur for at sikre at fleksible ryttere kan sidde komfortabelt i en dyb, sprintlignende position.

 

Den nye generation Stealth Team sadler har carbon-forstærkede polymerbunde med carbon-rails. Stealth Performance-sadlerne har rails i rustfri stål.
 

De nye Stealth-modeller vil være tilgængelige hos forhandlerne fra juli måned.
 

Priser:

Stealth Performance: 1049 DKK

Stealth Team: 1399 DKK

Stealth Curved Performance: 1049 DKK

Stealth Curved Team: 1399 DKK

 

Annonce

INFO
Materiale og udstyr
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenFølg Kron, Skjelmose og Eg i Jura-bjergene

Landevej

Annonce

ANNONCE