PO Auto - CeramicSpeed på podiet da Zwift Racing League sluttede i drama
02. marts 2021 12:00
af Christian Frese

Emil Toudal, Mads Rahbek, Joakim Lisson, Nicklas Amdi Pedersen og Michael Knudsen rundede Zwift Racing League af med en andenplads på gårsdagens holdtidskørsel. Podiepladsen rakte dog ikke til et avancement i den samlede stilling, hvor sejren blev afgjort med bare to sekunder.

Annonce

PO Auto - CeramicSpeed sluttede som samlet treer i Zwift Racing League, da Zwifts største liga i går aftes kulminerede med en holdtidskørsel.

 

Danskerholdet besatte andenpladsen på den afsluttende 8. afdeling, som Canyon Esports snuppede i suveræn stil. Canyon slog PO Auto med 32 sekunder og Saris med yderligere to sekunder efter 31 flade virtuelle kilometer i Londons gader.

 

Etaperesultatet betød, at Canyon fravristede Saris den samlede sejr med den absolut mindste margin. De to mandskaber endte begge på 142 point, men da Canyon sluttede bedst i finaleløbet, er det dem, som vinder ligaen samlet.

Holm & Bay: Sådan kører du brosten

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

PO Auto - CeramicSpeed sluttede bare tre point efter med 139 af slagsen.

 

Danskerne lagde forrygende ud med to etapesejre og en andenplads, men en skidt 4. afdeling blev kostbar for danskerne.

 

Tekniske problemer for Anders Foldager og Frederik Muff, en off-day hos Joakim Lisson samt mistimede spurter fra Nicklas Amdi Pedersen og Michael Knudsen resulterede i et pointtab på henholdsvis ni og 12 point til Saris og Canyon.

Annonce

 

Danskerholdet svarede igen med at vinde 5. afdeling, men en sjette-, tredje- og andenplads i de tre sidste løb var altså ikke nok til at sikre mandskabet den samlede triumf i ligaens anden sæson.

 

Hos kvinderne fuldendte det danskejede Heino Racing Team en suveræn sæson ved at slå Canyon Esports med 25 sekunder og dermed rydde bordet. Mandskabet vandt nemlig alle otte afdelinger og dermed også klassementet med maksimumpoint.

 

Resultaterne af 8. afdeling og klassementerne er fortsat under validering og forventes endeligt på plads senere på ugen.

 

Tredje sæson af Zwift Racing League indledes den 6. april.

Husk, at vi i samarbejde med CeramicSpeed arrangerer en spritny løbsserie fra den 16. marts. Du kan her læse alt om den kommende CeramicSpeed Race Series.

 

Annonce

INFO
E-cykling
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenLa Maglia Rosa fører an i jagten på udbruddet

Video

Video i artiklenChristopher Juul angriber og kommer fri

Video

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale...

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Video i artiklenJoao Almeida: Vi er spændte på etapen og vil give alt

Video

Video i artiklenDagens si o no: Tv-tid, angrebsstrategi og restitution

Video

Video i artiklenEksklusivt interviewJulius Johansen med store landevejsdrømme i 2021

Landevej

Annonce