Optakt: 2. etape af Etoile de Besseges
02. februar 2023 12:48Foto: Nicolas Mabyle - DirectVelo
af Emil Axelgaard

Med en ganske suveræn sejr fortsatte Arnaud De Lie sin kurs mod stjernerne, og meget taler form at han kan gøre det igen. Torsdag venter nemlig løbets eneste rigtige sprinteretape, men igen skal de hurtige folk tage sig i agt for den kraftige vind, der atter truer med at splitte feltet til atomer, inden der venter en uhyre teknisk og stigende finale.

Annonce

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Mens 1. etape stort set altid har været den samme - først med en flad afslutning og siden 2020 med målet på Cote de la Tour - varierer målet for 2. etape. Starten har som regel gået fra Nimes, men herefter har der været plads til variation og opfindsomhed. Et fast kendetegn har dog været, at terrænet har været fladt, men også den trend blev brudt på 2020-udgavens innovative rute, da man sluttede med et let stigende opløb. Endnu mere nytænkende blev det i, 2022 hvor der ventede en ny afslutning på en 1600 m lang bakke, der over de sidste 600 m steg med intet mindre end 12,1%. Det var dog en engangsforestilling, for i 2023 vender man tilbage til et mere klassisk format med en sprinteretape, hvor spurten dog som i 2020 stiger ganske pænt, og hvor vinden altid er en trussel.

 

Som altid i Besseges er der tale om en relativt kort etape, der fører feltet over 164,2 km fra Bagard til Aubais. Byerne ligger relativt tæt på hinanden, og meget af etapen foregår på en rundstrækning omkring målbyen. Fra start kører man kortvarigt mod sydvest, inden man drejer mod sydøst for igennem relativt kuperet terræn med flere mindre bakker at køre ned mod målområdet. Her kører man ned ad stigningen Cote de Clarensac, som man skal op over to gange senere på etapen for at komme frem til byen Clarensac efter 39,5 km. Her drejer man mod nordvest for kort efter at køre op ad kategori 2-stignongen Cote de Saint-Come-et-Maruejols (2,2 km, 5,5%), der er en jævn stigning med top efter 43,5 km. Fra toppen kører man kortvarigt mod nord og vest ad en nedkørsel, inden let faldende terræn leder mod sydvest frem til Sommieres, hvor man drejer mod sydøst og senere nordøst for at køre igennem fladt terræn frem til Aubais, hvor stregen krydses for første gang efter 67,0 km.

Se afslutningen på Ronde van Limburg

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Etapen afsluttes nu med to omgange på en 48,6 km lang rundstrækning. Den indledes med, at man igennem fladt terræn kører mod først nordøst og siden vest frem til Clarensac. Denne gang kører man mod nord op ad kategori 1-stigningen Cote de Clarensac (2,7 km, 4,0%), som man tidligere kørte nedad, og som er en ganske jævn stigning, hvis top rundes efter hhv. 88,6 km og 137,2 km.

 

På toppen går det mod nord og vest ad et plateau, inden man kører tilbage til Aubais ad samme vej som sidst. Derfor er det faldende, mens man kører mod sydvest frem til Sommieres, hvorefter det igennem fladt terræn går mod sydøst og nordøst ind til Aubais. Her er det over de sidste 5 km fladt, indtil man rammer den sidste kilometer, der stiger med 2,8%. Man kører ad en lang og snoet vej ind til byen, indtil man med 270 m igen tager et sving på næsten 180 grader, og umiddelbart herefter er der en meget skarp kurve på mere end 90 grader, inden vejen først til allersidst retter sig ud.

 

Etapen byder på i alt 1456 højdemeter.

Annonce

 

Aubais har ikke tidligere været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

 

 

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Mistralen har virkelig tænkt sig at have indvirkning på løbet i år, for vejrudsigten er nærmest den samme alle dage. Torsdagen byder således også på en skyfri himmel med en temperatur på maksimalt 13 grader, og der vil igen være en hård vind (26-30 km/t) fra nord. Det giver stort set uafbrudt sidemedvind frem til første passage af stregen. På rundstrækningen vil der være sidemodvind frem til stigningen, derefter modvind på selve bakke, inden man får sidemedvind tilbage mod Aubais, hvor der på de allersidste kilometer vil være først kortvarig sidevind og siden sidemodvind. Efter svinget med 270 m igen vil der først være sidemodvind og siden sidevind til allersidst.

 

Favoritterne

Arnaud De Lie synes slet og ret ustoppelig efter dagens magtdemonstration, der satte en fed streg under ikke blot hans fart, men også hans enorme alsidighed, og det kan gøre årets udgave af dette løb til en sand fest for belgieren. Nok har han intet at sige i weekenden, men hvis alt går vej, kan han have lavet hattrick, inden vi når så langt.

Annonce

 

Han har i hvert fald en stor chance for at gøre det igen. Torsdag gælder det nemlig den eneste nogenlunde klassiske sprinteretape i et løb, der tidligere var kendt som en sand sprinterfest, men arrangørernes ønske om at udfordre deres tidligere hovedaktører går igen selv på denne etape. Således er finalen ganske kringlet. Ikke blot stiger den sidste kilometer så meget, at det kan mærkes. Finalen er også så urimeligt teknisk, at det mest af alt kommer til at handle om positionering.

 

Kan man stole på de opgørelser, vi har - og det kan man ikke altid - skal rytterne nemlig dreje næsten 180 grader bare 270 m fra stregen, og derefter bugter vejen sig endda næsten 90 grader. Samtidig stiger det altså ganske pænt, og det er derfor alt andet end en klassisk sprinterfinale. Det er vel svært at tro, at man kan vinde denne etape, hvis ikke man som minimum er blandt de tre første sprintere, når de rammer svinget.

 

Inden vi kommer så langt, skal vi dog lige overleve endnu en dag i mistralvinden. Jeg var lidt overrasket over, at dagens forskelle ikke endte med at holde hele vejen. Det er ellers i dette område, at vi har set det mest åbne terræn. Nu flytter feltet sig til et nyt område, og selvom vi her også har set splittelser, er det langt fra så sikkert, som det var på 1. etape.

 

Vindstyrken er ellers bestemt til drama. Retningen er til gengæld ikke helt ideel, for den står stort set aldrig direkte i siden. Der er dog nogle gode stykker med sidemedvind, og det burde nok kunne gøre det farligt. Under alle omstændigheder vil det i hvert fald blive nervøst.

 

Vi har allerede sidemedvind hele vejen ned til rundstrækningen, og derfor kan det i princippet splitte fra start. Det sker dog sjældent - men det kan ske - og formentlig får vi etableret et udbrud relativt hurtigt, som det skete i dag. Derefter må man forvente, at Lotto tager kontrol, og de kan formentlig også regne med støtte fra Trek.

Annonce

 

De to hold vil være så fokuserede på en spurt, at et udbrud ikke har en chance. Spørgsmålet er derfor, om vi får en fuld massespurt eller et sidevindsdrama. Jeg føler mig ret overbevist om, at det bliver meget nervøst, når vi rammer det farligste sidemedvindsstykke efter første stigning for første gang, og det er bestemt sandsynligt, at Trek og Ineos igen vil spille med musklerne.

 

Det kan splitte allerede her, men derefter er der plads til en regruppering, når de rammer modvinden. Hvos de allerede første gang finder ud af, at det ikke er farligt, kan det blive ganske roligt de sidste to gange, de skal køre stykket, og så får vi bare en helt klassisk sprinteretape. Hvis til gengæld det viser sig farligt, vil det blive meget hektisk, når de rammer stykket igen to gange senere. Det kan splitte allerede anden gang, og så kan det sagtens holde hele vejen. Mest farligt er det dog nok tredje gang, for herefter går det direkte ind til mål uden mulighed for regruppering.

 

Der er altså to mulige udfald: enten får vi en spurt i et reduceret felt, eller også får vi den fulde massespurt. Som sagt er massespurt dog så meget sagt, for det bliver en spurt, der stort set kun handler om positionering.

 

Efter i dag er det umuligt ikke at pege på Arnaud De Lie. I forvejen var han på papiret den rytter med den højeste topfart, og når han kan slå Mads Pedersen i dagens finale, bliver han endnu mere uhyggelig i en spurt på 3%, der burde passe ham som fod i hose. I dag virkede han slet heller ikke presset i sidevinden, men her er han trods alt mere sårbar end Pedersen. Det vil dog undre mig, hvis han falder fra, og så bliver udfordringen om, at han kan klare sig i positionskampen, hvor han ikke altid er lige god. I dag viste Lotto imidlertid deres klasse, og Jasper De Buyst bekræftede, at han er løbets bedste lead-out man. Til gengæld var han ikke med, da det splittede i sidevinden, og uden ham vil De Lie være mere sårbar. Der vil feltet til gengæld også være mindre, og det gør det hele lidt nemmere. I et fuldt felt ligner Lotto det bedste hold, og kombinationen af den bedste lead-out man og den hurtigste sprinter må gøre De Lie til favorit.

 

Rivalen er igen Mads Pedersen. Danskerens forsøg på at gentage præstationen fra sidste år mislykkedes, men han fik bekræftet, at han er fint kørende, om end næppe på toppen. I en flad spurt er De Lie den hurtigste af de to, men Pedersen elsker 3%-spurter som denne, hvor hans chancer burde være noget større end på flad vej. Problemet er bare, at hans chancer burde have været endnu bedre i dag, og her fik han desværre gedigne klø. Heldigvis handler denne finale mere om positionering, og her er Pedersen klart stærkere end De Lie. Problemet er, at de skiftede Alex Kirsch ud lige inden løbet, og dermed har han ikke rigtigt noget tog. Han skal som i dag klare sig på egen hånd, og det er svært mod De Buyst og De Lie. I et fuldt felt kan meget dog ske, og han kan sagtens vinde denne etape alene i kraft af sin suveræne positionering. I et sidevindsdrama er han trods alt også et bedre kort end De Lie, og skulle han komme af med belgieren, bliver han meget svær at slå. I kraft af sin gode positionering vil jeg også tro, at Mattias Skjelmose som i dag ender langt fremme, selvom han naturligvis ikke vinder.

Annonce

 

I dag så vi, at Alpecin havde det meget svært i sidevinden, og derfor skal vi nok satse på et fuldt felt, hvis de for alvor skal i spil. Til gengæld står de også stærkt, hvis det er tilfældet. Et tog med Edward Planckaert, Lionel Taminiaux, Dries De Bondt og Axel Laurance er uhyre potent og kan bestemt godt true og slå Lotto her. Den stigende finale passer også kometen Laurance ganske perfekt, og han plejer at være god i positionskampen. I dag faldt han fra i vinden, og sker det igen, kan De Bondt, der også er positioneringsstærk, lave et godt resultat, men på egen hånd vinder han næppe.

 

Jeg vælger faktisk at pege på Benoit Cosnefroy som nr. 5. Det skyldes ikke hans fart, for selvom det stiger, er han trods alt ikke så hurtig som sprinterne i denne finale. Til gengæld så vi i dag, hvor stærkt toget med Oliver Naesen og Greg Van Avermaet var, og det betyder her langt mere end farten. Vi så også, at både Cosnefroy og Van Avermaet klarede sidevinden, og dermed står de stærkt i alle scenarier. For at vinde skal han være lidt heldig med de andres positionering, men med et godt lead-out fra Van Avermaet kan han sagtens vinde i denne finale. Normalt kunne Naesen og Van Avermaet også spurte her, men når de kører klassement med Cosnefroy, skal de vel gå med ham.

 

Et andet stærkt sprinterhold er Arkea. De imponerede ikke i sidevinden i dag, men deres sprinter, Luca Mozzato, sad med fremme. Det bør han også gøre i morgen, selvom han skuffede i selve finalen, men for at vinde skal han have Dan McLay ved sin side, for på egen hånd er han ikke hurtig nok. McLay kan imidlertid være bedste lead-out man sammen med De Buyst, og det kan være nøglen til at vinde. Han vil elske den stigende finale, og selvom han mangler fart, kan han vinde på sin position. Normalt burde McLay også være kandidat til at spurte, men i denne stigende finale vil jeg tro, at de går med Mozzato, selvom jeg ikke tør udelukke briten, der i dette felt utvivlsomt er tredjehurtigste mand på flad vej. Kevin Vauquelin vil normalt også være hurtig her, men han spurter kun, hvis sprinterne er væk, og vide kan han ikke.

 

Et andet hold, der har et stærkt tog, er FDJ. Vi så desværre i dag, at de blev sat af i sidevinden, og det kan de meget vel gøre igen, fordi deres primære opgave her er at støtte Thibaut Pinot, der er sårbar. Får vi det fulde felt, har de imidlertid en meget stærk kombination af Fabian Lienhard, Samuel Watson og Jake Stewart. I dag kørte de for Watson, fordi Stewart ikke er på toppen efter sin sygdom, og i morgen kan det derfor formentlig gå begge veje. Uanset hvem de kører for, vil de dog elske denne stigende finale. Normalt er i hvert fald Stewart svag i positionskampen, men med god hjælp fra et stærkt tog kan den tekniske finale ende med at være en fordel.

 

Dagens overraskelse var at se Rudy Barbier i front i sidevinden. Det er længe siden, han har vist skyggen af holdbarhed, men det gør ham interessant. Han starter ofte meget stærkt, og på ren fart er han en af de allerhurtigste her. Han er også en ørn i positionskampen, og han har en storartet lead-out man i form af Romain Cardis, der dog kun er med, hvis vi får et fuldt felt. Det stigende opløb passer ham ikke, og jeg har lidt svært ved at se ham vinde, men efter den lovende start er der grund til optimisme, uanset om det blæser eller ej.

Annonce

 

En af de positive overraskelser ved sæsonstart er, at Kristoffer Halvorsen synes tilbage. I det hele taget imponerede Uno-X i dag, og med Rasmus Tiller som lead-out man står han slet ikke ringe i denne tekniske finale. De mangler nok styrken til faktisk at vinde positionskampen, men de så stærke ud i dag, og det giver grund til optimisme. Normalt er det også en finale for Tiller, men han virkede slet ikke på toppen i dag - og så holder Anders Johannessen sig nok til, nu hvor han alligevel ser ud til at være i form.

 

Det er bestemt heller ikke en dum afslutning for Anthony Turgis, der er pokkers hurtig i en spurt som denne. Sidste år startede han svagt, men i dag virkede han meget stærk i vinden. Et tog med Valentin Ferron, Mathieu Burgaudeau, Dries Van Gestel og Julien Simon kommer langt i dette felt. Turgis slår næppe De Lie og Pedersen på fart, men han er særligt i en stigende finale hurtigere end som så. Normalt ville Simon også være et godt bud, men mon ikke de kører for Turgis, når han har været syg?

 

Jeg kan godt se Sep Vanmarcke gøre det godt i denne finale. Belgieren ofrede sig i dag for Dylan Teuns, men han så godt ud i vinden. Han har en glimrende spurt på en bakke, men først og fremmest har han god støtte fra Guillaume Boivin, der så meget stærk ud til sidst. Han vinder ikke og skal nok bruge sidevind for at ende helt fremme, men får vi det, kan komme langt. Teuns vil formentlig også holde sig til.

 

Får vi den fulde spurt, skal Pierre Barbier også i spil. Franskmanden er ikke fan af stigende finaler, men han er god i positionskampen. Han har samtidig god støtte fra Emmanuel Morin, og han er helt sikkert en af de hurtigste i dette felt. Han vinder næppe med så relativt svagt et hold, men han kan bestemt ende med et topresultat, hvis vinden ikke kommer i spil.

 

Roubaix har Thomas Boudat. Han taber formentlig i vinden, men i det fulde felt vil han blande sig. Problemet er, at han er så svag i positionskampen, men her finder jeg et håb i et tog, der tæller Jeremy Leveau, Samuel Leroux, Rait Ärm og Norman Vahtra. Det ser ikke helt skævt ud, og han vil elske den stigende finale. Mod de store hold kommer de dog nok til kort.

Annonce

 

Vil Ineos prøve med Ben Turner? Jeg tror det ikke, for de ser ud til at have fuldt fokus på Ben Tulett og Michal Kwiatkowski - og åbenbart ikke Pavel Sivakov - men jeg håber det. Vi har set, hvor stærke holdet er i positionskampen, og selvom briten ikke er verdens hurtigste, kan han ende langt fremme. Alternativt kommer Kwiatkowski langt på sin positionering, men vinde kan han ikke.

 

Benjamin Thomas vil formentlig spurte, men da han skuffede igen i dag og slet ikke har et hold til positionskampen, vinder han næppe. Bingoal vil vel forsøge med Nathan Vandepitte, men han får det svært i både positionskamp og vind. Hos EF var Magnus Cort bedre end ventet, men selvom han elsker stigende spurter, er det ret svært at se, at han vil kunne vinde en spurt, der alene handler om positionering. Det er dog muligt, at han prøver. Alternativt kan Andrea Piccolo holde sig til, nu hvor han ud af det blå har fundet formen. Hos Kern Pharma vil Kiko Galvan prøve, hvis vi får et fuldt felt, men han er chanceløs i positionskampen, og det samme gælder for Jonathan Couanon og Paul Hennequin hos Nice samt for Vito Braet og Milan Fretin hos Flanders. Hos Tudor lignede Alexander Kamp ikke en mand, der havde planer om at spurte i dag, og så har han heller ikke i morgen.

 

Feltet.dks vinderbud: Arnaud De Lie

Øvrige vinderkandidater: Mads Pedersen, Axel Laurance

Outsidere: Luca Mozzato, Benoit Cosnefroy, Jake Stewart, Samuel Watson, Rudy Barbier

Jokers: Kristoffer Halvorsen, Anthony Turgis, Sep Vanmarcke, Pierre Barbier, Dan McLay, Ben Turner, Dries De Bondt, Magnus Cort, Thomas Boudat, Benjamin Thomas, Andrea Piccolo

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Arnaud De Lie
Mads Pedersen, Axel Laurance
Luca Mozzato, Benoit Cosnefroy, Jake Stewart, Samuel Watson, Rudy Barbier
Kristoffer Halvorsen, Anthony Turgis, Sep Vanmarcke, Pierre Barbier, Dan McLay, Ben Turner, Dries De Bondt, Magnus Cort, Thomas Boudat, Benjamin Thomas, Andrea Piccolo
Julien Simon, Kiko Galvan, Rasmus Tiller, Milan Fretin, Alexander Kamp, Jonathan Couanon, Vito Braet, Paul Hennequin, Jasper De Buyst, Greg Van Avermaet, Nathan Vandeputte, Mattias Skjelmose, Anders Johannessen, Michal Kwiatkowski, Kevin Vauquelin, Dylan Teuns, Lionel Taminiaux, Romain Cardis, Edward Planckaert, Emmanuel Morin
INFO
Optakter
Nyheder
Etoile de Bessèges
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Torsdag den 30. marts 2023

Video i artiklenPogacars chef fortæller unik historie
Video
Sagan udtaget til Flandern for sidste gang
Landevej
Eksklusivt interviewGiant søger ryttere til talentprogram
INTERVIEW Landevej
Tilskuer fik brud efter motorcykelstyrt: I bakspejlet var det et hit and run
Landevej
Lotto-profils comeback har lange udsigter
Landevej
Eksklusivt interviewDansker har fået tro på tingene efter succesfuld start på 2023
INTERVIEW Landevej
Her er Mads Pedersens hjælpere til Flandern Rundt
Landevej
Video i artiklenFlandern Rundt lige om hjørnet: Alt tegner til at blive godt
Video
Boonen forklarer: Derfor er Laporte fortid på Jumbo-Visma
Landevej
Ny verdensrekord: Cyklede 3619 kilometer på én uge
Landevej
Kragh ramt af forkølelse - har særlig forventning til Pogacar
Landevej
Første dansker udtaget til næste uges WorldTour-brag
Landevej
Flandern-favorit måtte droppe optakt - bestod stor eksamen
Landevej
Sprinterstjerne debuterer i Flandern Rundt
Landevej
Jumbo-stjerne misser Flandern Rundt
Landevej
Succesfuldt danskertrup skal prøve kræfter mod WorldTour-hold
Landevej
Ny dansker udtaget til Flandern Rundt - tidligere vinder gør comeback
Landevej
Vejvrede: Van Aert tæt på alvorlig træningsulykke
Landevej
Forårsudsalg på bøger, cykeltøj og Tour-merchandise - Bliv klar til sæsonen
Udstyr og test
Jumbo-Visma spottet med justerbare dæktryk-system
Landevej
AG2R har Flandern-truppen klar
Landevej
Eksklusivt interviewMistede adskillige profiler: Dansk talentfabrik vil tilbage til toppen
INTERVIEW Landevej
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Landevej
Specialtilbud: Få Discovery+ til 99 kr. om måneden
Landevej

Annonce

Surt schweizisk show: EF-profil misser begge monumenter
Landevej
Trods monstersucces i Belgien: Roubaix passer mig bedre end Flandern Rundt
Landevej
Lefevere er optimistisk forud for Flandern Rundt
Landevej

Annonce

Lopez’ hold går i Jumbos fodspor: Massakrerer al modstand
Landevej
Trods uheld: Bernal har stadig Tour de France i sigtekornet
Landevej
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Udstyr og test
Stort medie: Jumbo har besluttet sig
Landevej
Uheldsramte Alaphilippe erkender: Kunne ikke følge med
Landevej

Onsdag den 29. marts 2023

Hjalp Laporte til sejr: Den rigtige beslutning
Landevej
Philipsen skuffet efter hårdt løb: Det var ikke nok til sejren
Landevej
Supertalent efter sjetteplads: Jeg var rigtig god, men ikke god nok
Landevej
Video i artiklenAsgreen med klar udmelding: Sådan vil han køre Flandern Rundt
Video
Hentet lige før mål: Virkelig bittert
Landevej
Video i artiklenBrian Holm jubler, men det er et mareridt for rytterne
Video
Dagens store overraskelse: Det er virkelig smukt
Landevej
Kryber til korset: Jeg var virkelig irriterende i dag
Landevej
Uttrup var i udbrud, da flot teamwork sikrede Vollering sejren
Landevej
Kristoff trodsede sportsdirektørens ordre
Landevej
Tredjeplads fremhæver særligt Honoré-samarbejde
Landevej
Video i artiklenPunktering koster Uttrups deltagelse forrest i løbet
Video
Held i uheld? Laporte forklarer sine to suveræne sejre
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Dwars door Vlaanderen
Video
Honoré greb ud efter sejren i ny Jumbo-triumf
Landevej
Video i artiklenMikkel Honore angriber med 10 km igen
Video
Video i artiklenSensationelt udbrud undgår styrt
Video
Video i artiklenMikkel Honoré er tæt på at styrte
Video
Flere profiler udgået efter styrt - Bettiol ude med knæproblemer
Landevej
Video i artiklenMads P. forcerer hårdt
Video
Minut for minut: Vildt brostensræs i Flandern
Landevej
Philipsen før klassiker: Vi har flere kort
Landevej
Video i artiklenPidcock før comeback-løb
Video
Optakt: Dwars door Vlaanderen
Landevej
Nu får Valgren comeback
Landevej
Gilbert mener at Alaphilippe skal overveje holdskifte
Landevej
Van der Poel: Okay med at blive slået når jeg ikke er stærkest
Landevej
Manager: Flere managervindere er fundet
Landevej
Pidcock er tilbage: Det er nok ikke jordens undergang
Landevej
Matthews styrtede i weekenden: Ikke en god periode
Landevej
Rodenberg skiftes ud: Skal ikke med til Dwars
Landevej
Ganna ser frem mod Roubaix: Jeg har trænet uden problemer
Landevej
Van Avermaet stopper måske snart: Jeg plejede at ville fortsætte indtil jeg var 40
Landevej
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Motion
Sportsdirektør forsvarer Van Aert-beslutning: Bedre at lære af deres succes
Landevej
Roubaix-vinder trækkes fra Flandern Rundt-optakt
Landevej
Medier: Jumbo overvejer sit sponsorat
Landevej
Oversigt: Onsdagens 13 danskere
Landevej
Eksklusivt interviewOptimistisk Casper P. tror på finale trods sygdom
INTERVIEW Landevej

Tirsdag den 28. marts 2023

Video i artiklen"Vingegaard bruger det ikke" - er nyt produkt hokus-pokus?
Video
Pogacar er klar til nyt drama i Flandern
Landevej
Eksklusivt interviewJulius Johansen håber på Roubaix: Jeg står et godt sted
INTERVIEW Landevej
Pidcock er tilbage
Landevej
Volta a Catalunya-analyse: På kurs mod Giro-sejr?
Landevej
Polsk EF-rytter går glip af resterende klassikersæson
Landevej
VIS FLERE

Annonce