Optakt: 4. etape af Saudi Tour
02. februar 2023 12:47Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Søren Wærenskjold fortsatte sin opstigen mod stjernerne ved at slå Jonathan Milan på løbets puncheuretape, der ikke viste sig svær nok til, at klatrerne kunne gøre en forskel. Dermed skal løbet nu entydigt afgøres på løbets kongeetape, der byder på de samme brutale mur, som sidste år gav Maxim Van Gils den samlede sejr, og hvor der er lagt op til et stort slag mellem løbets mest klatrestærke ryttere.

Annonce

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Det var puncheuretapen til Abu Rakah, der åbnede klassementsballet på den nytænkte og hårdere rute i 2022, men den helt store attraktion var den nye kongeetape, der sendte rytterne op ad en sand mur op til målet ved Skyviews of Harat Uwayrid i udkanten af værtsbyen, AlUla. Her var vi vidner til et forrygende slag, der først bød på en sidevind, som kostede Santiago Buitrago den samlede sejr, og siden en duel mellem Maxim Van Gils og Andrea Bagioli på muren - en duel, der gav en suveræn solosejr og senere også samlet triumf til den unge belgier. Heldigvis er præcis samme finale med igen i år, hvor årets kongeetape atter byder på en tur gennem den potentielt forblæste ørken, inden det hele slutter med den stejle mur og et let faldende plateau frem til målet med udsigt over AlUla. Dermed er der igen lagt op til et brag af en etape, der formentlig vil krone den tredje vinder af det relativt nye løb.

 

Finalen er måske nok den samme som i 2022, men den første del af etapen er forandret, selvom etapen profil- og distancemæssigt minder meget om det, vi så sidste år. Denne gang skal man køre en anelse længere, men det er stadig en kort etape over bare 163,5 km, der bringer feltet fra ørkenbyen Maraya til målet ved Skyviews of Harrat Uwayrid, der er et højdedrag, som ligger umiddelbart nordvest for områdets vinterpark og med udsigt ud over værtsbyen, AlUla.

Se afslutningen på 3. etape af Saudi Tour

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Etapen indledes med to omgange på en 64,5 km lang rundstrækning i den helt flade ørken øst for startbyen, og den indledes med, at man kører skiftevis mod syd, øst og igen syd ad lange, lige og flade ørkenveje frem til Winter Park, som ligger umiddelbart for foden af den afsluttende mur. I stedet for at køre mod vest op ad stigningen drejer man imidlertid mod nordøst for at køre ad en helt lige og ganske let stigende vej ind i ørkenen.

 

I det østligste punkt drejer man mod nordvest for at køre frem til et punkt, hvor dagens to spurter køres på hver af de to omgange efter hhv. 41,8 km og 106,3 km. Herefter falder det kortvarigt ganske let, mens man fortsætter mod nordvest, men hurtigt bliver det helt fladt. I det nordligste punkt drejer man mod sydvest, og herefter går det ad en lige og flad ørkenvej tilbage til startbyen Maraya.

 

Når anden omgang er tilbagelagt, tager men hul på en tredje omgang. Denne gang kører man dog kun den allerførste del, der igennem fladlandet sender rytterne frem til Winter Park, som passeres for tredje gang efter 146,3 km. Her forlader man rundstrækningen for at køre mod nordvest frem mod stigningen ad en lige vej, der først stiger ganske let over 5 km - de fire første kilometer med 2-3% og slutteligt med 4,2% over den sidste kilometer - indtil det går løs med dagens voldsomme hovedmenu, nemlig en mur, der over 2,9 km stiger med hele 12,0% fordelt med 8,8% og 16,5% over de to første kilometer og slutteligt 9,2% over de sidste 900 m.

Annonce

 

Toppen rundes efter 154,8 km, hvor dagens bonusspurt er placeret, hvorefter de sidste 8,6 km er ganske let faldende. Kort efter toppen drejer man mod sydøst, og derefter er det en næsten helt lige vej, der leder direkte ind til målet med udsigt over Winter Park. Det falder let hele vejen, den sidste kilometer med 1,9% i gennemsnit.

 

Etapen byder på i alt 1350 højdemeter, hvilket over en lidt længere distance er 50 m mere end sidste år.

 

Skyviews of Harrat Uwayrid har kun én gang tidligere været mål for et stort cykelløb, nemlig i sidste års udgave. Her var det et lille felt, der ramte stigningen efter et sidevindsdrama, hvorefter der på muren udspillede sig en duel mellem Maxim Van Gils og Andrea Bagioli. Belgieren kørte væk og sejrede med 40 sekunder ned til otte mand, der havde hentet Bagioli, og hvor andenpladsen blev vundet af Luka Mezgec foran Tim Declercq, der begge var kørt væk fra resten af gruppen, som også talte de bedste klatrere fra andet felt, nemlig Rui Costa og den førende Santiago Buitrago.

 

 

 

 

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Sidste år endte etapen i et gedigent sidevindsdrama allerede inden stigningen, men det gør det helt sikkert ikke i år. Den kraftige vind forsvinder nemlig helt på en meget stille torsdag, der vil være helt skyfri, men også nærmest urimeligt kølig med temperaturer i AlUla by på bare 17 grader. Vinden vil bare være let (8.12 km/t) og komme fra først nord, men primært nordøst. Det giver på rundstækningen først sidemedvind, så modvind, herefter sidemodvind, så kortvarigt sidevind og slutteligt modvind. Man får sidemedvind på det stigende stykke frem til muren, hvor der vil være direkte medvind, og slutteligt vil der være sidevind på den lange, lige vej til sidst, idet man til allersidst får en anelse mere sidemodvind.

 

Favoritterne

Som de nok havde frygtet, måtte løbets klassementsryttere leve med, at den nye puncheurfinale ikke var så hård som den gamle, og dermed blev det i stedet sprinterne, der dominerede - også fordi det angivne materiale med finaleprofil snød gevaldigt med en langt fladere finale end ventet. Dermed blev eneste forskel de sekunder, det lykkedes Ruben Guerreiro og Felix Grossschartner at skaffe sig undervejs, og det er derfor stort set status quo efter tre dage, hvor vinden heller ikke for alvor blev farlig.

Annonce

 

Dermed skal det hele formentlig afgøres på torsdagens kongeetape. Den var for et år siden en ubekendt størrelse, men nu kender vi den fra sidste års udgave. Desværre kan vi ikke helt sammenligne sidste års udgave med det, vi vil se i år. For et år siden splittedes det hele nemlig i sidevinden forinden, og derfor var der i frontgruppen kun to klatrere til at duellere, nemlig Andrea Bagioli og vinderen Maxim Van Gils. Trods hård modvind viste stigningen sig rigeligt svær til, at Van Gils kunne knuse Bagioli, og bag dem lykkedes det også for den ellers slagne Santiago Buitrago og Rui Costa at køre fra feltet og op til resten af den oprindelige frontgruppe.

 

Det er bestemt heller ikke mærkeligt. Der er virkelig tale om en sand og brutal mur, der ikke ville være malplaceret, hvis den lå i Baskerlandet. Stigningen er interessant. Den er lidt for lang til at være noget for klassiske murspecialister, men den er stadig så kort, at den vil tiltale relativt eksplosive folk med hang til stejle procenter. Bedste mand vil også have en god chance for at holde hele vejen, men der vil være tid til en regruppering på den flade og lige ørkenvej, der favoriserer en jagtende gruppe, særligt fordi der vil være modvind.

 

Etapen kan vel forløbe på tre måder. Vi kan få en solosejr fra bedste, vi kan få en spurt i en lille gruppe, og vi kan få en taktisk finale, hvor en mand sniger sig væk til sidst. Den flade finale betyder, at bedste klatrer ikke nødvendigvis vinder, og spurtstyrke kan tillige vise sig at være et våben. Modvinden vil være en dræber efter toppen, men til gengæld kan de så glæde sig over medvind på selve muren, hvad det ikke så ud til inden løbet. Den er dog så stejl, at forskelle også sagtens kan gøres i modvind.

 

Første del af etapen bliver desværre slet ikke så dramatisk som sidste år. Den kraftige vind fordufter som dug for solen, og det bliver en meget kølig, men helt stille dag. Derfor vil vi formentlig bare se, at et udbrud etableres nogenlunde fra kilometer 0, hvorefter Bahrain, Movistar og måske også UAE vil kontrollere. Den manglende vind vil betyde, at det slet ikke bliver nervøst, og da dette er den eneste chance for løbets klatrere, synes det udelukket, at favoritterne ikke skal afgøre det.

 

Når de rammer stigningen, må man formode, at Bahrain, UAE og/eller Movistar vil svinge taktstokken. Det er Movistar, der har det klatrestærke hold og kan lægge presset, men Guerreiro er også den hurtigste. Derfor er det ikke sikkert, at de vil skabe det hårde løb. Det skal Bahrain, men de har omvendt ikke meget at gøre godt med udover Jonathan Milan og Rainer Kepplinger. Da man skal vinde en del tid for at holde hjem på det flade, regner jeg derfor med, at Buitrago vil åbne tidligt, og derefter bliver det mand mod mand. Det bør splitte til atomer på muren, og derefter vil tiden vise, hvor meget regruppering vi får i modvinden til sidst.

Annonce

 

Nedenstående favoritvurdering bliver meget en gentagelse af den overordnede optakt, da vi ikke er blevet voldsomt meget klogere de første dage. Der er dog enkelte justeringer.

 

Årets felt er relativt smalt besat på klatrefronten, da de fleste hold har det store fokus på spurterne, og det gør favoritfeltet relativt begrænset. Som det fremgik af gårsdagens optakt, har jeg været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skal holde fast i mit oprindelige valg, men efter at have set det ganske stærke angreb i dagens finale, hvor finalen bare var for let, holder jeg fast i at pege på Santiago Buitrago. Som det fremgår af ovenstående, var colombianeren meget tæt på at vinde løbet sidste år, og måske tabte han det kun i sidevinden. Han kørte væk på muren sammen med Costa, og det er da også en stigning, der passer ham

 

Hans kørsel i Giroen indikerer, at han nu har taget endnu et skridt, selvom hans efterår var meget skuffende, men først og fremmest er han colombianer. De plejer at være mere formstærke end europæerne på denne tid af året, og derfor var det ikke mærkelig, at han var så stærk sidste år. Meldingerne er da også, at han er meget stærk, og hans angreb i dag så som sagt lovende ud. Jeg vil egentlig regne Ruben Guerreiro som en mere indlysende favorit på denne rute, da han er den hurtigste i en flad spurt, men formmæssigt har jeg mere tiltro til Buitrago. Han skal formentlig alene hjem - og i hvert fald væk fra Guerreiro og Felix Grossschartner for at vinde - og jeg er bange for, at han kan blive hentet i den flade finale i modvind. Jeg vælger dog at tro på, at han på så stejl en stigning er så formstærk, at han kan gøre tilstrækkeligt med forskel til at vinde. Holdet har også den spændende roer Rainer Kepplinger, der dog må regnes om ren hjælper efter sit tidstab.

 

Var løbet kørt i højsæsonen, havde jeg peget på Ruben Guerreiro. Portugiseren gjorde store fremskridt sidste år, hvor han særligt imponerede i Dauphiné og med sejren på Ventoux, men selvom han har forbedret sig markant i de høje bjerge, er han først og fremmest puncheur. Dette løb passer ham således perfekt, for han er i en flad spurt hurtigere end Buitrago, hvorfor han ”bare” skal med colombianeren med hjem. Med andre ord passer han endnu bedre til dette løb end sin colombianske rival, men spørgsmålet er, hvor han står.

 

Han har ikke for vane at starte stærkt, og han er ikke som Buitrago colombianer. Omvendt kan et holdskifte give masser af motivation, og da løbet er vigtigt for Movistar, som har indledt et samarbejde med det saudiske cykelforbund og drømmer om saudiske sponsorkroner, kan han godt have fået besked på at starte stærkt. Han har virket meget motiveret og stærk i vinden, og hans spurt i dag var også god. Han er helt sikkert bedre, end jeg frygtede inden løbet, men jeg tror stadig, at Buitrago er mest velforberedt på denne tid af året. Det er dog meget lige, og særligt fordi der ikke er mål på toppen, kan det sagtens ende med Guerreiro-sejr.

Annonce

 

Han er dog ikke alene. Holdet har også Gregor Mühlberger, der har vist klare tegn på en lille genrejsning i år. Han har dog ikke efterladt et indtryk, der får mig til at tro, at han kan vinde, og med dagens tidstab må det være givet, at han ikke er god nok. Jokeren er naturligvis Oscar Rodriguez, der efter et forfærdeligt 2022 er startet pænt i år. Han har dog tabt tid i sidevinden, og det betyder, at han må være ren hjælper. I gamle dage kunne Will Barta klatre, men det har vi intet set til i lang tid. Da han sad med hjem i dag, kunne han dog i dette felt godt ende hæderligt

 

I dag er det sjældent, at Davide Formolo kører meget for sig selv, men her får han en chance. Han har før startet ganske stærkt, og det er bestemt muligt, at han gør det igen. Som ardennerspecialist passer dette løb ham ganske fint, men han er langsommere end såvel Buitrago som Guerreiro. Han skal således vinde via taktik eller som stærkeste mand på muren, men det er bestemt også muligt, at han er det. Efter et skadesramt 2022 sluttede han nemlig meget stærkt i de italienske løb, hvor han viste, at han stadig er en klasserytter, og dagens resultat var meget, meget lovende, når man tager dens begrænsede sværhedsgrad i betragtning.

 

Holdet har også Felix Grossschartner, men muren er helt klart for stejl for ham. Her skal han håbe på en regruppering, men får han det, kan han sågar true Guerreiro i en spurt. Desværre pleje han at starte meget svagt, og når muren også er for stejl, er det svært for alvor at tro på, at han faktisk kan vinde etapen. Til gengæld plejer Ryan Gibbons at klatre chokerende godt på denne tid af året, og han har da også set godt ud. I dag røg han imidlertid ud af klassementet grundet defekt, og derfor må han være hjælper - og stigningen er også så svær, at han ikke burde kunne vinde alligevel.

 

Jeg bliver meget overrasket, hvis ikke vinderen kører for enten Bahrain, Movistar eller UAE, for de er ikke mange klatrere blandt de øvrige. Cofidis har dog en spændende outsider i form af Ruben Fernandez. Spanieren var gået helt, helt i stå, men siden Emilia har han været forvandlet. Han var efterfølgende god i Langkawi, og ikke mindst så han meget stærk ud i Valencia, hvor han var en af de allerstærkeste. Han er utvivlsomt i form og helt sikkert en af de allerbedste på muren, men han er ikke så eksplosiv som favoritterne. Han skal enten være bedste mand på muren eller vinde i en taktisk finale. Han ledsages af unge Axel Mariault, der som puncheur formentlig kan klare sig hæderligt i et løb som dette.

 

Q36.5 kører deres allerførst løb, og det gør de med Mark Donovan. Briten er ikke blevet til det, man kunne have håbet, men i dette felt bør han være en af de bedste klatrere. Han plejer ikke at starte flyvende, men det kan et holdskifte måske ændre på. Han er dog ikke bedste mand, og da han ikke kan spurte, skal han vinde via taktik. Holdet har også den meget svingende Alessandro Fedeli, der har meldt om god form og gjorde det godt i dag, men han kan ikke følge de bedste på muren, hvorfor han er afhængig af en regruppering. Holdet har også Kamil Malecki, der godt kan være med i terræn som dette, men intet har vist siden sit grimme styrt for nogle år siden, og han synes stadig at være helt fra snøvsen.

Annonce

 

Uno-X kommer med danske Jacob Hindsgaul som kaptajn, og vi så, hvor stærkt han startede sidste år, da han vandt samlet i Antalya. Møder han op med samme form, kommer han langt i dette felt, selvom niveauet er betydeligt højere end i Tyrkiet. Han fik heller ikke vist alt for meget senere i 2022, hvor han havde det svært i de professionelle løb, men en 20. plads i Occitanie vidner dog om, at han kan komme et stykke i dette felt. Vi så også i Antalya, at han sagtens kan spurte, men det bliver en opgave at matche de bedste på muren. Stian Fredheim er også en hæderlig puncheur, men disse stigninger bør være for svære, selvom han har imponeret i dette løb.

 

Jayco satser stort på sponsorens hjemmebaneløb, men det er primært i massespurterne. I klassementet er de bare outsidere, havde de egentlig to kandidater, men de har helt solgt den samlede stilling. Alligevel vil jeg tro, at de får lov at prøve. På baggrund af det, vi har set hidtil, er bedste bud nok U23-europamesteren Felix Engelhardt, der som puncheurtype burde kunne gøre det hæderligt men jeg er lidt spændt på. Mere usikker er jeg på mountainbikeren Alexandre Balmer, der udviklede sig godt sidste år, men som er blevet brugt som ren slave i dette løb. Muren er for svær, men på papiret er han stærkere end Engelhardt. Hvis han prøver, kan Zdenek Stybar, der så meget stærk ud i dag, også klare sig hæderligt i dette felt.

 

DSM kommer med et næsten rent sprinterhold, men de har også Sean Flynn. Muren må være for stejl for ham, men han har ambitioner i ardennerklassikerne. Løbet er således ikke helt skævt for ham, men dette er hans første løb på dette niveau. Han vinder derfor ikke, men han kan sagtens ende med et godt resultat.

 

Human Powered Health kommer med det unge talent Embret Svestad-Bårdseng. Han har endnu til gode at vise sig frem på dette niveau, men han blev trods alt en hæderlig nr. 18 i Norge sidste år, hvor feltet var en anelse - men ikke meget - stærkere. Han viste god form i Trofeo Calvia og har efterladt et meget lovende indtryk indtil. Holdet har også sprinteren Pier-André Coté, der godt kan køre opad og er i form, men denne bør være for hård.

 

Bingoal kommer uden klatrere, men når han er i form, kan Marco Tizza godt gøre det ganske hæderligt i et løb som dette. Hans niveau er ekstremt svingende, men han virker godt kørende. Langt mere stabil er Kenneth Van Rooy, der næsten altid er god, men han smed tid i dag, og det samme gjorde klatreren Aaron Van Der Beken, der nok også er lidt overmatchet her. Den svingende Dimitri Peyskens sad med hjem i dag og kan gøre det pænt

Annonce

 

Euskaltel får et svært løb, da Ibai Azurmendi styrtede ud i dag, og Txomin Juaristi slet ikke er i form. De skal satse på tærke Mikel Azparren, men han får det for svært på denne bakke. Astana har svingende Antonio Nibali, men han er blevet sat hver eneste dag i vinden og kunne heller ikke følge med på bakken i dag. Benjamin Prades, Karel Vacek, Alessandro Iacchi, Jesse Ewart og Jambaljamts Sainbayar synes slet ikke i form, og stigningen er nok lidt for svær for Jeroen Meijers.

 

Feltet.dks vinderbud: Santiago Buitrago

Øvrige vinderkandidater: Ruben Guerreiro, Davide Formolo

Outsidere: Ruben Fernandez, Felix Grossschartner, Mark Donovan, Jacob Hindsgaul, Embret Svestad-Bårdseng

Jokers: Alessandro Fedeli, Marco Tizza, Ryan Gibbons, Gregor Mühlberger, Oscar Rodriguez, Sean Flynn, Felix Engelhardt, Axel Mariault, Alexandre Balmer, Zdenek Stybar

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Maxim Van Gils’ sejr fra 2022.

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Santiago Buitrago
Ruben Guerreiro, Davide Formolo
Ruben Fernandez, Felix Grossschartner, Mark Donovan, Jacob Hindsgaul, Embret Svestad-Bårdseng
Alessandro Fedeli, Marco Tizza, Ryan Gibbons, Gregor Mühlberger, Oscar Rodriguez, Sean Flynn, Felix Engelhardt, Axel Mariault, Alexandre Balmer, Zdenek Stybar
Will Barta, Antonio Nibali, Mikel Azparren, Jeroen Meijers, Dimitri Peyskens, Jambaljamts Sainbayar, Rainer Kepplinger, , Vegard Stake Laengen, Jonathan Milan, Jesse Ewart, Aaron Van Der Beken, Benjamin Prades, Kenneth Van Rooy, Max Kanter, Pavel Bittner, Lukas Pöstlberger, Txomin Juaristi, Karel Vacek, Andrea Pasqualon, Nickolas Zukowsky
INFO
Optakter
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Torsdag den 30. marts 2023

Video i artiklenPogacars chef fortæller unik historie
Video
Sagan udtaget til Flandern for sidste gang
Landevej
Eksklusivt interviewGiant søger ryttere til talentprogram
INTERVIEW Landevej
Tilskuer fik brud efter motorcykelstyrt: I bakspejlet var det et hit and run
Landevej
Lotto-profils comeback har lange udsigter
Landevej
Eksklusivt interviewDansker har fået tro på tingene efter succesfuld start på 2023
INTERVIEW Landevej
Her er Mads Pedersens hjælpere til Flandern Rundt
Landevej
Video i artiklenFlandern Rundt lige om hjørnet: Alt tegner til at blive godt
Video
Boonen forklarer: Derfor er Laporte fortid på Jumbo-Visma
Landevej
Ny verdensrekord: Cyklede 3619 kilometer på én uge
Landevej
Kragh ramt af forkølelse - har særlig forventning til Pogacar
Landevej
Første dansker udtaget til næste uges WorldTour-brag
Landevej
Flandern-favorit måtte droppe optakt - bestod stor eksamen
Landevej
Sprinterstjerne debuterer i Flandern Rundt
Landevej
Jumbo-stjerne misser Flandern Rundt
Landevej
Succesfuldt danskertrup skal prøve kræfter mod WorldTour-hold
Landevej
Ny dansker udtaget til Flandern Rundt - tidligere vinder gør comeback
Landevej
Vejvrede: Van Aert tæt på alvorlig træningsulykke
Landevej
Forårsudsalg på bøger, cykeltøj og Tour-merchandise - Bliv klar til sæsonen
Udstyr og test
Jumbo-Visma spottet med justerbare dæktryk-system
Landevej
AG2R har Flandern-truppen klar
Landevej
Eksklusivt interviewMistede adskillige profiler: Dansk talentfabrik vil tilbage til toppen
INTERVIEW Landevej
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Landevej
Specialtilbud: Få Discovery+ til 99 kr. om måneden
Landevej

Annonce

Surt schweizisk show: EF-profil misser begge monumenter
Landevej
Trods monstersucces i Belgien: Roubaix passer mig bedre end Flandern Rundt
Landevej
Lefevere er optimistisk forud for Flandern Rundt
Landevej

Annonce

Lopez’ hold går i Jumbos fodspor: Massakrerer al modstand
Landevej
Trods uheld: Bernal har stadig Tour de France i sigtekornet
Landevej
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Udstyr og test
Stort medie: Jumbo har besluttet sig
Landevej
Uheldsramte Alaphilippe erkender: Kunne ikke følge med
Landevej

Onsdag den 29. marts 2023

Hjalp Laporte til sejr: Den rigtige beslutning
Landevej
Philipsen skuffet efter hårdt løb: Det var ikke nok til sejren
Landevej
Supertalent efter sjetteplads: Jeg var rigtig god, men ikke god nok
Landevej
Video i artiklenAsgreen med klar udmelding: Sådan vil han køre Flandern Rundt
Video
Hentet lige før mål: Virkelig bittert
Landevej
Video i artiklenBrian Holm jubler, men det er et mareridt for rytterne
Video
Dagens store overraskelse: Det er virkelig smukt
Landevej
Kryber til korset: Jeg var virkelig irriterende i dag
Landevej
Uttrup var i udbrud, da flot teamwork sikrede Vollering sejren
Landevej
Kristoff trodsede sportsdirektørens ordre
Landevej
Tredjeplads fremhæver særligt Honoré-samarbejde
Landevej
Video i artiklenPunktering koster Uttrups deltagelse forrest i løbet
Video
Held i uheld? Laporte forklarer sine to suveræne sejre
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Dwars door Vlaanderen
Video
Honoré greb ud efter sejren i ny Jumbo-triumf
Landevej
Video i artiklenMikkel Honore angriber med 10 km igen
Video
Video i artiklenSensationelt udbrud undgår styrt
Video
Video i artiklenMikkel Honoré er tæt på at styrte
Video
Flere profiler udgået efter styrt - Bettiol ude med knæproblemer
Landevej
Video i artiklenMads P. forcerer hårdt
Video
Minut for minut: Vildt brostensræs i Flandern
Landevej
Philipsen før klassiker: Vi har flere kort
Landevej
Video i artiklenPidcock før comeback-løb
Video
Optakt: Dwars door Vlaanderen
Landevej
Nu får Valgren comeback
Landevej
Gilbert mener at Alaphilippe skal overveje holdskifte
Landevej
Van der Poel: Okay med at blive slået når jeg ikke er stærkest
Landevej
Manager: Flere managervindere er fundet
Landevej
Pidcock er tilbage: Det er nok ikke jordens undergang
Landevej
Matthews styrtede i weekenden: Ikke en god periode
Landevej
Rodenberg skiftes ud: Skal ikke med til Dwars
Landevej
Ganna ser frem mod Roubaix: Jeg har trænet uden problemer
Landevej
Van Avermaet stopper måske snart: Jeg plejede at ville fortsætte indtil jeg var 40
Landevej
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Motion
Sportsdirektør forsvarer Van Aert-beslutning: Bedre at lære af deres succes
Landevej
Roubaix-vinder trækkes fra Flandern Rundt-optakt
Landevej
Medier: Jumbo overvejer sit sponsorat
Landevej
Oversigt: Onsdagens 13 danskere
Landevej
Eksklusivt interviewOptimistisk Casper P. tror på finale trods sygdom
INTERVIEW Landevej

Tirsdag den 28. marts 2023

Video i artiklen"Vingegaard bruger det ikke" - er nyt produkt hokus-pokus?
Video
Pogacar er klar til nyt drama i Flandern
Landevej
Eksklusivt interviewJulius Johansen håber på Roubaix: Jeg står et godt sted
INTERVIEW Landevej
Pidcock er tilbage
Landevej
Volta a Catalunya-analyse: På kurs mod Giro-sejr?
Landevej
Polsk EF-rytter går glip af resterende klassikersæson
Landevej
VIS FLERE

Annonce