Holm: Asgreen skal leve op til forventningerne nu
11. maj 2020 13:00Foto: Sigfrid Eggers / Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
af Andy Joachim Pedersen

Den tvungne pause i forbindelse med coronavirus gavner nogen ryttere mere end andre. Spørger man Brian Holm, skal Kasper Asgreen udnytte den usædvanlige situation.

Annonce

Det har ikke været lige nemt at være cykelrytter i Europa under coronakrisen. Et land som Frankrig har haft totalt udgangsforbud for deres cykelryttere, hvilket har sat deres træning væsentligt tilbage i forhold til danske ryttere, som ikke har været omfattet af samme regler.

 

Det efterlader rytterne med niveauforskelle, og netop de forskelle øger presset på de ryttere, som nu må forventes at præstere endnu bedre, end de allerede var forventet til at gøre.

 

I et interview med Jyllands-Posten fortæller Brian Holm, at han forventer, at Kasper Asgreen, som Holm er sportsdirektør for til daglig, præsterer toppræstationerne i de klassikere, som kommer i efteråret.

 

”Asgreen skal leve op til forventningerne nu. Et er at nå toppen, noget andet er at blive der. Jeg siger ikke, han skal vinde, men han skal være med til at præge klassikerne,” siger Brian Holm i et interview med Jyllands-Posten.  

 

Kasper Asgreen startede årets klassikersæson med gode resultater, da han tog en sejr i Kuurne-Bruxelles-Kuurne kort tid inden, cykelsporten lukkede ned som følge af strenge restriktioner i kampen mod covid-19.

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Covid-19
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 4. etape af Volta ao Algarve

Landevej

Annonce