Hollandsk vidunder vinder endnu en gang: DSM med 1-2 i Belgien
08. maj 2021 19:26Foto: Cor Vos / Team DSM
af Andy Joachim Pedersen

DSM-profilen Lorena Wiebes fortsætter sin sejrsform, hvilket manifesterede sig i en sejr i belgiske GP Eco-Struct, hvor hun i en spurt slog holdkammeraten Susanne Andersen og Amber van der Hulst.

Annonce

22-årige Wiebes er for alvor ved at få kørt sig varm, da hun i dag sikrede sig sæsonens tredje sejr i det belgiske endagsløb efter for nylig at kunne notere sig for sejr i både Scheldeprijs og en etape i Festival Elsy Jacobs.

 

Rytterne skulle ud på 10 omgange omkring belgiske Wichelen, og løbet fik tidligt i udbrudsforsøg båret frem af Femke Markus (Parkhotel Valkenburg), Pien Limpens (Parkhotel Valkenburg) og Rosalie van der Wolf (Multum), der til sammen fik opbygget en fin føring.

 

HUSK, AT DU KAN SE ALLE ETAPER AF GIRO D'ITALIA EKSKLUSIVT PÅ DISCOVERY+ UDEN REKLAMER

Asgreen sætter bedste tid med 23:52 – se danskeren passere målstregen her

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Team DSM Women havde dog besluttet sig for at indtage deres favoritværdighed med stil, og føringer i feltet blev der taget rigeligt af.

 

Selvom samarbejdet i front var godt undervejs på dagen besluttede også det britiske landshold med Abi Smith (Storbritannien) at tage føringer, og den hollandsk-britiske cocktail var for stærk for dagens udbrud, der måtte se forspringet falde.

 

For Smith handlede det taktiske spil dog om, at hun selv ville ud foran, og det lykkedes på den andensidste omgang, hvor hun kørte op til Markus. De to dannede en ny frontduo, og Smith troede da også på sine vinderchancer i en sådan grad, at hun angreb chancen til slut.

Annonce

 

Hun blev dog opslugt på de afsluttende kilometer og måtte se det hele afgjort i en spurt, hvor der et stykke nede i feltet også var et styrt. Wiebes og Andersen delte en stor DSM 1-2-triumf i den anden udgave af det belgiske endagsløb.

 

Den første udgave blev desuden også vundet af Wiebes, som dermed fortsat kan bryste sig med at være den eneste vinder af løbet i dets korte historie.

 

HUSK, AT DU KAN SE ALLE ETAPER AF GIRO D'ITALIA EKSKLUSIVT PÅ DISCOVERY+ UDEN REKLAMER

 

Annonce

INFO
Lorena Wiebes
Nyheder
GP Eco Struct
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Pogacar om Tour-trup: Skuffet over Polanc ikke er med

Landevej

Lefevere: At udtage Cavendish ville gøre Bennett nervøs

Landevej

Pieters hollandsk mester: Sportsdirektør beordrede mig af sted

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewDM-bronzevinder har døjet med feber

Landevej

Overblik: Nationale linjeløbsmestre 2021

Landevej

Overblik: Nationale enkeltstartsmestre 2021

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewHumpede på podiet: Norsgaard melder klar til linjeløb

Landevej

Annonce

ANNONCE