Fuglsang: Ville gerne have gentaget 2019
25. april 2021 20:30Foto: Sirotti
af Emil Ipsen

Jakob Fuglsang måtte tage til takke med 12. pladsen i årets Liége-Bastogne-Liége. Han havde håbet på meget mere, men ser positivt på holdets indsats i løbet.

Annonce

 

Jakob Fuglsang kunne ikke gentage sejren fra 2019, men måtte nøjes med en spurt om de sekundære placeringer i årets Liége-Bastogne-Liége. 


Fuglsangs Astana - Premier Tech-holdkammerater lavede ellers et stort stykke arbejde for at levere den danske kaptajn i den bedst mulige position frem mod den afgørende del af løbet, men Fuglsang manglede det sidste for at kunne følge de bedste på den sidste stigning.


"Selvfølgelig håbede vi på et andet resultat, men ikke desto mindre, er jeg overordnet tilfreds med vores præstation. Jeg manglede bare lidt," fortæller en ærgerlig Jakob Fuglsang i en udtalelse fra hans hold efter løbet. 


"Vi viste en stærk kampånd og var med da løbet for alvor gik i gang. Drengene gjorde løbet hårdt og beskyttede mig hele dagen. I slutningen da vi var på Côte de la Roche-aux-Faucons, sad jeg lidt tilbage og et hul blev slået, som vi ikke kunne lukke inden mål," supplerer han.
 

På Côte de la Roche-aux-Faucons kom gruppen med Pogacar, Alaphilippe, Woods, Gaudu og Valverde afsted. De endte med at spurte om sejren, hvor Pogacar blev den helt store vinder. Fuglsang kom ind med forfølgergruppen, hvor han spurtede sig til en 12. plads. 

Jakob Fuglsang har generelt kæmpet lidt med det i år, og han har indtil videre ikke kunnet leve op til hans gode resultater fra de sidste par år, hvor han har vundet 2019-udgaven af Liége-Bastogne-Liége og 2020-udgaven af Lombardiet Rundt. 

"Selvfølgelig ville jeg gerne gentage 2019, men det er, som det er," afslutter Jakob Fuglsang sin reaktion efter løbet. 

 

Jakob Fuglsang skal nu holde en kort pause indtil d. 6 juni, hvor han skal køre Tour de Suisse, efterfulgt af Tour de France.

Du kan se eller gense Jakob Fuglsangs sejr fra 2019 i klippet øverst i artiklen.

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL ROMANDIET RUNDT?

INFO
Liège - Bastogne - Liège
Nyheder Profil Resultater
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE