LIVE nu: Bliver Arctic Race-finalen igen i år en neglebider?
08. august 2021 16:59Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Tour de France-feltet er knap kommet hjem fra Paris, før fokus langsomt rettes mod Vuelta a Espana, der starter om mindre end to uger. I denne uge forbereder nogle af nøglerytterne sig i det vigtigste opvarmningsløb, Vuelta a Burgos, der i år har tiltrukket et fremragende felt med en stor del af de store favoritter til den spanske grand tour, og samtidig er der en mindre gruppe, der finpudser formen i verdens nordligste cykelløb, Arctic Race of Norway. Fra tirsdag til søndag kan du følge løbene på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.

Annonce

Vuelta a Burgos spiller samme rolle for Vueltaen, som Dauphiné gør for Touren og Tour of the Alps for Giroen. Alle tre afvikles de i bjergrige egne af den pågældende grand tours hjemland og tilbyder den perfekte forberedelse for ryttere, der går efter den samlede sejr i løbet af de tre strabadserende uger. Med Egan Bernal som det helt store navn er de fleste af de Vuelta-favoritter, der ikke har kørt Tour de France, at finde i årets felt, der udfordres på en helt klassisk rute med de to store bjergetaper over Picon Blanco - dog for første gang med mål efter en nedkørsel - og Lagunas de Neila, to potentielt vindblæste sprinteretaper og den indledende og velkendte puncheurspurt på Alto del Castillo i Burgos.

 

Arctic Race of Norway er helt anderledes og finder sted i meget spektakulære omgivelser i den anden ende af Europa. I sin nu ottende udgave har det relativt nye løb fundet sin identitet som et løb for klatrere med punch, ardennerspecialister og stærke sprintere. Feltet er naturligvis ikke af samme kaliber som i Burgos, men med ASO som arrangør kan man alligevel præsentere navne som lokale Alexander Kristof, Oliver Naesen, Warren Barguil, Ben Hermans, Bryan Coquard, Andreas Leknessund, Christophe Laporte, Edvald Boasson Hagen, Niki Terpstra samt den uhyre formstærke Odd Christian Eiking. De kan se frem til en rute, der byder på en hård bjergfinale på den stejle Målselv-stigning, to etaper med kuperede rundstrækningsfinaler og en sprinteretape, der dog også byder på bakker i finalen.

 

Fra tirsdag til søndag kan du følge vores liveopdatering fra Vuelta a Burgos og Arctic Race of Norway, hvor der også kan stilles spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Vi dækker efter følgende tidsplan:

 

Tirsdag d. 3. august: Fra kl. 15.00 dækker vi 1. etape af Vuelta a Burgos (forventet afslutning ca. kl. 16.50)

Onsdag d. 4. august: Fra kl. 15.00 dækker vi 2. etape af Vuelta a Burgos (forventet afslutning ca. kl. 16.50)

Torsdag d. 5. august: Fra kl. 15.00 dækker vi 3. etape af Vuelta a Burgos (forventet afslutning ca. kl. 16.50) og 1. etape af Arctic Race of Norway (forventet afslutning ca. kl. 18.00)

Fredag d. 6. august: Fra kl. 15.00 dækker vi 4. etape af Vuelta a Burgos (forventet afslutning ca. kl. 16.50) og 2. etape af Arctic Race of Norway (forventet afslutning ca. kl. 17.00)

Lørdag d. 7. august: Fra kl. 15.00 dækker vi 5. etape af Vuelta a Burgos (forventet afslutning ca. kl. 16.50) og 3. etape af Arctic Race of Norway (forventet afslutning ca. kl. 18.00)

Søndag d. 8. august: Fra kl. 16.15 dækker vi 4. etape af Arctic Race of Norway (forventet afslutning ca. kl. 18.00)

 

Du kan forberede dig ved at læse vores optakt til Vuelta a Burgos og Arctic Race of Norway. Vi vil tillige have kortere daglige optakter til etaperne.

INFO
Arctic Race of Norway
Nyheder Profil Resultater
Vuelta a Burgos 
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE