Bennett drømmer om sejre i VM og Milano-Sanremo
28. september 2020 13:15Foto: A.S.O. / Pauline Ballet
af Andy Joachim Pedersen

Sam Bennett lever fortsat på en sky efter sejren på Champs-Elysees på Tour de France’s sidste etape, som ydermere blev kronet med den grønne pointtrøje.

Annonce

Den irske supersprinter Sam Bennett fik for alvor etableret sig i toppen af sprinterhierarkiet ved det netop overståede Tour de France, hvor han mere end blot satte de andre til vægs i kampen om den grønne pointtrøje.

 

Med lige dele taktisk kløgt, stædighed og råstyrke tog han suverænt sejren, og den valgte han at fejre med en ikonisk sejr i Paris, hvor Champs-Elysees blev erobret til stor glæde for rytteren, som kører for Deceuninck-QuickStep.

 

Et lille stykke tid efter Tour de France løfter han sløret for, hvilket ambitioner han har haft i karrieren. Han fortæller her, at sejren på Champs-Elysees er noget af det største, han har oplevet indtil videre, og han sidestiller det med to andre af hans største mål i karrieren.

 

“De tre løb, jeg ville vinde mere end noget andet, var Champs-Elysees, Milano-Sanremo og VM. Champs-Elysees er noget, jeg troede, at jeg aldrig ville vinde. Det er sprinternes VM, og jeg gjorde det i en grøn trøje. Holy crap,” siger Bennett ifølge Cyclingweekly.com.

 

Sam Bennett har altså endnu til gode at vinde ved både VM og Milano-Sanremo, men har trods alt flere år i karrieren til at forfølge den del af drømmen.

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Førertrøjeskift og NPV-sejr i tæt bakkespurt i Uno-X Cuppen

Landevej

Deceuninck - Quick-Step præsenterer stagiaire

Landevej

OL-medaljeoversigt for cykeldisciplinerne

Landevej

Bekræftet: Norsgaard til start i Portugal

Landevej

Eksklusivt interviewVan der Lijke tæt på stort resultat: Angreb er det bedste forsvar

Landevej

Video i artiklenDanmark slår olympisk rekord i 4000m holdforfølgelse

Video

Video i artiklenKæmpe styrt på cykelbanen: Australsk styr knækker

Video

Annonce

ANNONCE