Lotto om muligt skifte: Van Avermaet er dyr
22. juni 2018 11:40 af Mathias Mundbjerg

Hvis BMC-holdet som konsekvens af ejer Andy Rihs’ død lukker efter denne sæson, er der pludselig mange frie ryttere på markedet. Flere af dem er interessante for Lotto Soudal.

Det vides fortsat ikke, om BMC-holdet eksisterer i den kommende sæson. Det sætter holdets ryttere i en ubehagelig situation, hvor de kan ende med at stå uden kontrakt meget sent på sæsonen, hvor mange hold ikke har flere pladser tilbage. Senest har blandt andre Richie Porte og Greg van Avermaet udtalt, at de meget gerne vil have fremtiden på plads inden længe.

 

Grundet sit belgiske pas er van Avermaet særdeles interessant for sit tidligere hold Lotto Soudal, som dog ikke vil smide alt, hvad de har i hænderne for at sikre den olympiske mesters underskrift.

 

”Selvfølgelig er Greg van Avermaet ret kompliceret for os rent økonomisk, men der er andre ryttere end ham. Både Nathan van Hooydonck og Loic Vliegen besidder noget talent, og vi er ikke de eneste, som følger situationen tæt,” siger Lotto-manager Marc Sergeant i et interview med Sporza.

 

En anden rytter, der er blevet sat i forbindelse med holdet, er australske Caleb Ewan, men ham er Sergeant anderledes hemmelighedsfuld om.

 

”Hvad enten han er en mulighed eller ikke, så kan holdet tydeligvis ikke tage ham med til Touren, hvilket er en smule underligt. Det ville aldrig ske hos os,” lyder det fra Lotto-manageren.

 

Det varer dog under alle omstændigheder noget tid, inden mulige transfers kan blive offentliggjort. Holdene må ikke offentliggøre nye ryttere før 1. august, og BMC’s usikre fremtid har samtidig fået holdene til at vente lidt længere med at handle ind.

 

”Markedet er fortsat ret stramt. Alle venter på at få at vide, om BMC fortsætter eller lukker. Mange venter på nyt, og når der er taget en beslutning, vil rotationen starte,” siger Marc Sergeant.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG