Ewan: Jeg er nødt til at være mere tålmodig
16. januar 2018 12:00 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Australske Caleb Ewan (Mitchelton-Scott) havde gode forudsætninger for en sejr på 1. etape af Tour Down Under, men han måtte sande, at tyske André Greipel (Lotto Soudal) var stærkere på dagen. 

Den australske sprinterstjerne, Caleb Ewan, vandt 1. etape af Tour Down Under i både 2016 og 2017. I år måtte han ’nøjes’ med en andenplads, da tyske André Greipel passerede australieren på de sidste 50 meter. Ewan fik ellers et godt lead out, så han måtte erkende, at han simpelthen ikke var god nok i dag.

 

”For at være ærlig, så var han (Greipel) bare bedre til sidst,” siger Ewan til Cyclingnews.com. ”Måske startede jeg min spurt lidt for tidligt igen, men normalt kan jeg godt holde min spurt i så lang tid. Hvis jeg skal være konkurrencedygtig i de store løb, så er jeg nødt til at kunne holde en lang spurt. Jeg tror bare, han havde bedre ben i dag, og han passerede mig i sidste øjeblik. Det var flot kørt.”

 

Ewan vil derfor ikke ændre sin fremgangsmåde i massespurterne.

 

”Jeg tror, jeg vil fortsætte på den måde, og måske er jeg bare nødt til at træne for at blive bedre.”

 

Kan ikke klandre holdet

På trods af en manglende sejr var australieren yderst tilfreds med sit hold. Derfor var det en endnu mere frustreret Ewan, der selv måtte tage skylden for ikke at vinde.

 

”Jeg er nødt til at være mere tålmodig. Jeg er rigtig glad for måden holdet kørte på i dag. De lavede et perfekt lead out, og i sidste ende var det min skyld, at jeg ikke kunne holde til målstregen.”

 

I sidste års udgave af Tour Down Under vandt Ewan samtlige af de fire sprintafslutninger samt det foregående People´s Choice Classic, som Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) vandt i år. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk