Quick Step-komet høster interesse fra flere WorldTour-hold
03. december 2020 07:00Foto: Sirotti
af Mathias Høj

Portugisiske Joao Almeida har taget WorldTouren med storm i sin debutsæson, og nu mærker Quick Step-rytteren den stigende interesse fra andre hold.

 

Annonce

UAE Team Emirates er interesseret i at skrive en kontrakt med Joao Almeida fra Deceuninck-Quick-Step.

 

Det bekræfter Almeidas agent, Joao Correira, til den portugisiske sportsavis A Bola.

 

I år har den 22-årige portugiser kørt sin første sæson på WorldTouren hos Deceuninck-Quick-Step, hvor han først har kontraktudløb i slutningen af 2021. Alligevel har flere WorldTour-hold givet udtryk for at ville hente ham forud for den kommende sæson.

Almeida imponerer vildt! Øger forspringet til alle konkurrenterne med sjetteplads

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

”Der er interesse fra UAE Team Emirates og andre hold på WorldTouren, men sagen er, at Joao Almeida har endnu et år tilbage af sin kontrakt med Deceuninck-QuickStep,” siger agenten Joao Correira.

 

”UAE Team Emirates’ ledende sportsdirektør, Joxean Matxin, har et godt kendskab til Joaos egenskaber, men én ting er at kende til og synes godt om egenskaberne, noget andet er at komme op med et konkret tilbud.”

 

Almeida kom ind på WorldTouren i denne sæson efter to sæsoner på det amerikanske udviklingshold Hagens Berman Axeon. Og selvom sæsonen har været præget af den verdensomspændende coronapandemi, har han vist fremragende takter i cykelløbene, han er stillet op i.

Annonce

 

Efter den lange coronapause genoptog Almeida sit løbsprogram ved det spanske etapeløb Vuelta a Burgos i slutningen af juli. Her blev det til en samlet tredjeplads foran prominente ryttere som Richard Carapaz, Esteban Chaves og George Bennett.

 

En måned senere gjorde han sig også positivt bemærket i to italienske løb. Først endagsløbet Giro dell’Emilia, hvor det blev til en andenplads bag Astanas Aleksandr Vlasov, inden han i begyndelsen af september ligeledes kørte sig på podiet i etapeløbet Coppi e Bartali.

 

Den 22-årige portugiser sluttede sæsonen af med stor succes i Giro d’Italia i oktober. Her høstede han intet mindre end 11 top 10-placeringer og fik 15 dage i den lyserøde førertrøje, inden han ved løbets afslutning sluttede lige udenfor podiet på en samlet fjerdeplads.

 

I øjeblikket har UAE Team Emirates 25 ryttere på kontrakt i den kommende sæson, hvor holdet blandt andet har hentet Rafal Majka, Matteo Trentin og Ryan Gibbons.

 

Få det fulde overblik over de mange holdskift og kontraktforlængelser på vores transferliste 2020-2021.

Annonce

INFO
Joao Almeida
Nyheder
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Transfer/forlængelse
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenLIVE nu: Hvem vinder det første sprinterslag i Burgos?

Landevej

Eksklusivt interviewHolm om "århundrede-talentet" Remco: Folk ved ikke, hvor psykopat berømt han er

Landevej

Test: Megmeister L8 bibshorts

Udstyr og test

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Vuelta a Burgos

Landevej

Video i artiklenOptakt: Arctic Race of Norway

Landevej

Ærgerlige sølvvindere: Mærkeligt at være skuffet over sølv

Bane

Video i artiklenDet perfekte holdløb udeblev: Holm & Bay analyserer dansk nederlag

Video

Annonce

ANNONCE