Annonce

Portugisisk sejrherre: Endelig
11. oktober 2020 20:44Foto: Sirotti
af Andreas Würtz Adamsen

EF Pro Cyclings portugisiske Ruben Guerreiro tog sin første professionelle sejr udenfor Portugal på søndagens etape af Giro d’Italia, og portugiseren var forståeligt glad for endelig at veksle mange sekundære placeringer til en sejr. 

Portugisisk triumf i Giroen! Guerreiro sejrer i regnen

se mere cykling på

EF Pro Cycling tog etapesejr nummer to ved årets Giro d’Italia, da Ruben Guerreiro fulgte op på Jonathan Klever Caicedos etapesejr på Etna ved at slå INEOS Grenadiers’ Jonathan Castroviejo i finalen på søndagens etape.

 

Den 26-årige portugiser vandt dermed sin blot anden professionelle sejr i karrieren, og sin hidtil eneste sejr udenfor Portugal, hvor Guerreiro i 2017 vandt det portugisiske mesterskab:

 

”Endelig, hvilken fantastisk tilfredsstillelse efter så mange andenpladser! Holdet og jeg fortjente virkelig denne sejr. Det var virkelig svært at komme med i udbruddet i morges, og det var ekstraordinært at vinde i dag,” fortalte Guerreiro til holdets hjemmeside efter sejren.

 

Svært at vinde
Guerreiro har siden 2017 kørt på WorldTour-niveau, først med to sæsoner hos Trek-Segafredo og efterfølgende en enkelt sæson hos Team Katusha Alpecin, inden portugiseren forud for denne sæson skiftede til EF Pro Cycling.

 

Siden WorldTour-debuten har Guerreiro kørt adskillige topplaceringer, heriblandt to andenpladser på etaper i henholdsvis Vuelta a España i 2019 og Tirreno-Adriatico i denne sæson, mens han også har præsteret flot i løb som Volta ao Algarve og Herald Sun Tour:

 

”I professionel cykling er det så svært at vinde. Det her er mit fjerde år som professionel, og det føles fantastisk at tage en sejr efter så hård en dag. Jeg er virkelig kold og våd lige nu, men jeg ved, at jeg snart vil være varm,” sagde den 26-årige portugiser efter sejren.

Annonce

 

Mandag kan Guerreiro holde sig en hviledag, før rytterne tirsdag tager hul på tiende etape af årets Giro d’Italia.

 

Annonce

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
Ruben Guerreiro
Nyheder
WorldTour
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Eksklusivt interviewSøren Kragh Andersen – Hvad kan vi forvente i 2021?

Landevej

Annonce