Paris-Roubaix i fare for at blive aflyst
21. marts 2021 10:42Foto: Sirotti
af Emil Ipsen

En tredje bølge af corona i regionen, hvor paris-roubaix skal køres, har endnu engang sat det traditionsrige løb i fare for at blive aflyst. 

Annonce

Paris-Roubaix er i fare for at blive aflyst for andet år i træk. 
 

Situationen i Frankring er blevet forværret i den sidste tid, hvor den britiske mutation er kommet i omløb og har ført til kratigere stigninger i antallet af smittede. Det er en stigning, som har betydet, at 1200 coronapatienter nu modtager kritisk behandling i Paris alene og nye regionale nedlukninger.

Den franske premierminister Jean Castex meddelte torsdag, at man vil lave nedlukninger i 16 franske regioner - herunder Nord, der er hjemsted for Roubaix og Oise, hvor starten i Compiègne er placeret.

 

"Disse foranstaltninger vil ikke være en gentagelse af dem, som vi indførte i marts og november,” udtalte Jean Castex og præciserede, at skolerne vil forblive åbne. Men de nye restriktioner forhindrer blandt andet unødvendige ture og rejser til de ramte regioner og desuden er der nedsat et udgangsforbud fra klokken 19.  

 

Ligesom i 2020 er restriktionerne sat ind for at bekæmpe virussen, og det vil højst sandsynligt tage et par uger, inden man vil kunne se effekterne af restriktionerne, hvilket betyder, at Paris-Roubaix, der kun er tre uger væk, er i risiko for at blive aflyst, som det også blev sidste år. 

 

Løbet blev sidste år i første omgang udsat til oktober, men den anden bølge af corona i efteråret førte til aflysning af løbet. Ifølge mediet La Dernière Heure havde løbsdirektør Thierry Gouvenou inden de regionale nedlukninger fået alle de nødvendige autorisationer til at kunne afholde løbet.

 

Med de nye restriktioner er det dog blevet uklart, om det vil forhindre afviklingen af Paris-Roubaix, der indtil videre er planlagt til den 11. april.

INFO
Paris - Roubaix
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Anacona efter sejr: Jeg har arbejdet hårdt for denne succes

Landevej

Veteran tæt på sejr: Den slags muligheder kommer ikke ofte

Landevej

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenFavoritvurdering: Søndagens løb i Frankrig, Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 9. etape af Giro d’Italia

Landevej

Video i artiklenGiro d'Italia-analyse: Varsel om brud på 13 års tørke?

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens store bjergetape i Appenninerne

Landevej

Annonce