EKSKLUSIVT

Opsang ledte til ny sejr: De gider simpelthen ikke se folk udgå
05. april 2021 08:05Foto: Toke Hage
af Christian Frese

Oliver Wulff snuppede ColoQuicks anden sejr på tre dage, da den 20-årige dansker i går vandt A-løbet i Herning foran Joshua Gudnitz og holdkammeraten Nicolai Brøchner. Dermed tog det Skive-baserede mandskab endnu en skalp efter en sæsonåbner, der mødte stor kritik fra holdets sportsdirektører.

Annonce

Oliver Wulff sikrede i går ColoQuick holdets anden sejr i træk, da det 20-årige stortalent vandt A-løbet Karma Easter Race i Herning.

 

Sejren kom i hus i en reduceret massespurt, efter feltet havde hentet Wulffs holdkammerat Mads Østergaard på den sidste kilometer.

 

Østergaards solokørsel havde tilladt de øvrige ColoQuick-ryttere at sidde på hjul i feltet, og da den 23-årige dansker blev fanget, skød William Blume Levy, Nicolai Brøchner, Wulff og Alexander Salby frem og tog spidsen ind i det sidste sving.

Se de sidste fem kilometer af Flandern Rundt

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Her slap Salby med taktisk snilde Wulffs baghjul, og det hul nåede de nærmeste konkurrenter Joshua Gudnitz (BHS-PL Beton Bornholm) og Anders Foldager (Herning CK) aldrig at lukke, hvorfor Wulff kunne føje til Salbys triumf fra flyvestationen i Værløse med en sikker spurtsejr.

 

”Jeg synes, at vi kørte et godt løb. Jeg er meget taknemmelig for holdets flotte arbejde i dag. Jeg er glad for, at vi kunne tage en lige så overbevisende sejr som i fredags”, siger Wulff til Feltet.dk og tilføjer:

 

”Jeg synes helt sikkert, at vores sæsonstart er godkendt. Vi starter, hvor vi slap med en andenplads til Blume i første løb og to sejre. Vi kan være tilfredse. Vi viser, at vi har et godt niveau ligesom sidste år. Det er godt for holdets selvtillid. Succes avler succes, så en god sæsonstart lægger forhåbentlig i kakkelovnen til resten af sæsonen”.

Annonce

 

Løbet blev afviklet under blæsende betingelser over ti omgange på en 14,6 kilometer lang rundstrækning lige nord for Herning, som dog ikke gav de store muligheder for at køre sidevindsræs.

 

I stedet endte løbet som et typisk A-løb - med konstante udbrudsforsøg og etablering af mindre grupper foran feltet.

 

”Vi formåede at udnytte vores evne til at sidde sammen og i overtal i front af feltet til at få kørt nogle udbrudsforsøg afsted. Det lukrerede vi på. Løbet gik meget med, at forskellige konstellationer kørte afsted og derefter blev lukket ned af andre hold, fordi de ikke var tilfredse med, at vi havde stærke og hurtige folk foran”, forklarer Wulff.

 

Ifølge Salby modtog ColoQuick-drengene en opsang fra ledelsen, efter blot tre af holdets 11 startende ryttere torsdag gennemførte den kolde og våde sæsonåbner i Snoldelev. En opsang, som har vist sig at have den ønskede effekt på rytterne.

 

”Både (Brian) Hellerup og (Christian) Moberg var ikke tilfredse efter torsdagens løb i Snoldelev. Der fik vi lige en opsang og fik at vide, at de simpelthen ikke gider se folk udgå længere. Det var en engangsforestilling. Det ville de helst ikke se igen. Det er vi for stærke til. Vi har et hold og nogle sponsorer, som ikke ønsker, at det er det, som vi huskes for”, siger Wulff og uddyber:

Annonce

 

”Man kan altid hjælpe de andre på holdet, så der er ikke nogen grund til at udgå af løbene. Så vi fik en lille opsang, og derfor havde vi også meget, som vi skulle ud at bevise i fredags og i dag. Vi ville ikke skuffe holdet, sportsdirektørerne og alle dem, som hjælper os”.


Betting-konkurrence om Flandern Rundt

Efter sejren gik turen tilbage mod Hotel Pinenhus i Glyngøre, hvor rytterne med en IPad i hænderne fulgte dannebrogstrikotens triumf ved Flandern Rundt.

 

”Kasper viser trøjen rigtig flot frem. Det er superfedt, at han sætter Danmark på landkortet på den måde. Vi havde en intern betting-konkurrence om, hvem der ville vinde Flandern Rundt. Der var god entusiasme, da der var en del, der havde stemt på Asgreen. Det var en fornøjelse at se”, fortæller Wulff, der selv havde sin lid til Julian Alaphilippe.

 

I dag venter så det sidste af i alt fire Påske-løb, når CK Aarhus inviterer til Bache Grand Prix, hvilket Wulff satser på skal være scenen for et ColoQuick-hattrick.

 

”Vi har sidste løb i Påsken i morgen (mandag, red.) i Aarhus, som vi også vil forsøge at vinde. I dag var en god dag, og i morgen er en ny dag, så det holder vi fokus på. Så kan vi tage nogle stille dage derefter”, slutter den 20-årige Wulff.

 

I Herning kom Gudnitz nærmest Wulff som nummer to foran Brøchner, Foldager og endnu en Bornholm-rytter i form af Nils Lau Nyborg Broge.

Annonce

INFO
Oliver Wulff Frederiksen
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewTopresultat til RYTGER-rytter i Frankrig: Det føles som en sejr

Landevej

WorldTour- og podiedominans: Så gode har danskerne været i 2021

Landevej

Eksklusivt interviewContador peger på Giro-favoritter: Han er i god form

Landevej

Eksklusivt interviewHonoré roser kaptajnerne: Vi er klar til den lyserøde kamp

Landevej

Marcus Sander hentede første sejr

Landevej

Rekordsættende Asgreen: Holdet er altid med fremme

Landevej

Hollandsk vidunder vinder endnu en gang: DSM med 1-2 i Belgien

Landevej

Annonce