Lampaert efter sejr: Sejren er speciel
11. september 2021 18:40Foto: Sirotti
af Malthe Graungaard Bech

Yves Lampaert vandt i dag sin anden etape i denne sæson, da han snød alle udbrudskollegaerne i Tour of Britain. Efter sejren fortalte han, at sejren var speciel for ham, fordi han i denne sæson har arbejdet meget for andre.  

Annonce

Det blev til en triumf for Deceunick - Quickstep på syvende etape i Tour of Britatin. Det belgiske hold var repræsenteret med henholdsvis Davide Ballerini og Yves Lampaert i udbruddet.

 

Quickstep-duoen havde ekstra strenge at spille på i finalen, hvilket de fik udført til perfektion. I en decimeret spurt var Lampaert klart den stærkeste.

 

”Det var en lang og hård etape med meget vind, små veje, stigninger og ingen flad vej. Men vi arbejdede godt sammen i udbruddet, og derfor fik oparbejdet et godt forspring”.

Forløsning for Quick-Step i England

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”At have Davide (Ballerini) var meget vigtigt. Det var en stor fordel, og det er takket være ham, jeg kunne få sejren. Vi har været så tæt på flere gange i denne uge", siger belgieren i en pressemeddelse fra holdet.  

 

Efter sejren fortalte Lampaert, at det var en speciel sejr for ham.

 

”Succesen i dag er speciel for mig, fordi jeg vidste, at sejren har været på vej i et stykke tid. Jeg er glad for, jeg kunne få det afsluttet. Jeg har arbejdet meget for holdet i år, så jeg er glad for, jeg selv kunne tage sejren i dag”, siger Lampaert afslutningsvis.

Annonce

 

Triumfen er Deceunick - Quicksteps sejr nummer 55 i denne sæson. Det er med afstand det højeste antal sejre. Nærmeste forfølger er Jumbo - Visma med 36 sejre.  

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Tour of Britain
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Det store VM-overblik: Program, resultater og medaljetabel

Bane

Movistar-klatrer tager skridtet ned fra WorldTouren

Landevej

Annonce

ANNONCE