De danske ryttere til VM i e-cykling kører løbet i København
27. november 2020 18:00Danmarks Cykleunion
af Frederik Holst Pedersen

Onsdag den 9.december sendes rytterne afsted på den 50 kilometer lange VM-rute på den virtuelle ø Watopia i Zwift-universet. De danske deltagere kommer dog fysisk til at befinde sig i København. 

Annonce

De danske deltagere til VM i e-cykling er med undtagelse af Michael Valgren alle tilstede i København når løbet skal køres. 

 

De danske Herre og kvinderytterne vil have hver deres rum i Grøndal Mulitcenter, der er Danmarks største idrætscenter, når VM i e-cykling afvikles onsdag den 9. december.

 

Her har Danmarks Cykle Union og Københavns Kommune sikret sig, at alle Covid-19 retningslinjer overholdes, hvorfor det er muligt at overvære løbet isoleret fra rytterne eller på storskærm i multicenteret.

Målrettet Vingegaard: Jeg vil gerne være leder for holdet

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

Gennem iagttagelsesløb, arrangeret i samarbejde mellem DCU og Feltet.dk, er der fundet tre mandlige og to kvindelige deltagere, ligesom Michael Valgren og Annika Langvad har fået tildelt et Wildcard.

 

De kvalificerede ryttere er på herresiden Frederik Muff, Anders Foldager og Nicklas Pedersen, medens det på kvindesiden er Fie Østerby og Marie-Louise Hartz.

 

Kvindernes løb starter klokken 14.40, medens herrernes starter klokken 15.45. Løbet er 50 kilometer langt og der vil være 483 højdemeter på ruten. 

Annonce

 

Annonce

INFO
DCU
Nyheder
E-cykling
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Medie: Ineos-patriot på vej til Quick-Step

Landevej

Odense-rytter med landsholdet i PostNord Danmark Rundt

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Giro-sensation har fremtiden på plads

Landevej

Det store OL overblik: Program, resultater og discipliner

Landevej

Førertrøjeskift og NPV-sejr i tæt bakkespurt i Uno-X Cuppen

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Burgos

Landevej

Annonce

ANNONCE