VéloCONCEPT nummer seks i svensk holdløb
11. august 2017 19:49 af Mathias Mundbjerg Foto: Frederik Maj

Team VéloCONCEPT Women leverede en flot præstation i Sverige, hvor de undervejs sad i hot seat og sluttede som nummer seks.

Verdens bedste kvindelige cykelryttere kørte i dag holdtidskørsel i Sverige. Crescent Vargarda TTT hedder Women’s WorldTour-løbet, som udelukkende består af en styrkeprøve holdene imellem.

 

Danske Team VéloCONCEPT Women stillede til start med Amber Neben, Sara Penton, Linda Villumsen, Christina Siggaard, Louise Norman Hansen og Pernille Mathiesen, og disse seks ryttere skulle vise sig at udgøre et særdeles konkurrencedygtigt mandskab.

 

Holdet startede allerede som det syvende hold, og dermed var der basis for, at de kunne sætte nogle tider, som de sidst startende hold skulle rette sig efter, og det lykkedes til fulde, da holdet satte bedste tid ved både første og anden mellemtid.

 

Undervejs på ruten mistede de både Norman Hasen og Siggaard, men de resterende holdt ved, og det betød, at de i mål også var de klart hurtigste af de hidtidigt ankomne, da tiden 55:01 var hele 54 sekunder hurtigere end den daværende hurtigste tid.

 

Uheldigvis varede det ikke længe, før Cervelo-Bigla med danske Cecilie Uttrup Ludwig på holdet forbedrede tiderne på både ruten og i mål markant. De bragede ind i 52:51, hvilket hævede overliggeren markant. Spørgsmålet var, om der overhovedet var nogen, der kunne slå den.

 

Det viste der sig at være. Cervelo-Bigla blev nummer to i 2016, og det var ikke for ingenting, at det hollandske storhold Boels-Dolmans, som i år havde Amalie Dideriksen til start, tog sejren i forrige udgave. I mål kunne de som de eneste hamle op med Cervelo-Bigla, som de slog med 13 sekunder. Team VéloCONCEPT Women blev som forventet slået af en stor del af de sidst startende hold, men alligevel lykkedes det dem at hive en godkendt sjetteplads hjem.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG