Tilfreds Dideriksen: Det var alt eller intet
03. marts 2018 08:16 af Mathias Høj

Amalie Dideriksen tog fredag aften sin anden medalje ved VM i banecykling, da danskeren kæmpede sig til sølv i omnium.

Det var en super glad og tilfreds Amalie Dideriksen, der efter fredagens finale i omnium talte med TV 2 Sport. Inden fredagens finale lå danske Dideriksen på en samlet syvendeplads, hvilket tvang danskeren til at køre aggressivt. Efter en god start på VM i Apeldoorn med bronze i scratch på førstedagen kunne danskeren med stor tilfreds sikre sig sølvet i omnium, hvor hollandske Kirsten Wild tog sig af guldet.

 

”Vi aftalte inden at det var alt eller intet. Jeg skulle have en medalje, eller også kunne det være ligemeget,” fortæller Dideriksen til TV 2 Sport.

 

Præstationen ved VM i Apeldoorn er meget lovende frem mod OL i Tokyo i 2020, hvor den danske banerytter håber at ende øverst på podiet. Dog vil Dideriksen bevare roen og tage et skridt ad gangen.

 

”Ja, det håber jeg. Jeg håber, jeg kan tage en del step op inden da. Men det giver mig da god motivation og drømme om OL i Tokyo, det er da klart,” fortæller Dideriksen til TV 2 Sport.

 

Den danske banerytter postede umiddelbart efter finalen dette tweet på sin Twitter-profil.

 

 

Udover Dideriksens to flotte medaljer, er det også blevet til en flot sølvmedalje hos herrernes 4000 meters forfølgelsesløb, der på andendagen i Apeldoorn endte bag ved et suverænt britisk mandskab. Dermed er det danske banelandshold nu oppe på tre medaljer ved dette års VM, hvilket overstiger målsætningen før VM på to medaljer.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG